- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
barnam_
nagyúr
válasz
darál0w #9877 üzenetére
Az valamit elárul hogy a WR is "csak" 4Ghz... Jól döntöttem hogy E8xxx-t vettem, a legtöbb alkalmazás amit használok, csak 2 magot használ, így 2 mag nagyobb órajelen jobb
Megnéztem 1-2 léghűtéssel készül eredményt. Ezek csak valid-ok, ráadásul rendesen kapják a feszt a procik.
Szerintem normális feszültség mellett ne számíts sokra a Q8200-től. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9831 üzenetére
Még jó! Az ilyen "aranylövések.." nem-nem!
(#9832) Aggregátor : Nem ám! Ha netán mégis megpróbálnád, én fent elintézem, hogy ne sikerüljön. Van még dolgunk!
Lassan lépek, a fiam ma 16, kicsit foglalkozom vele, meg kell is neki a gép..(#9833) hackeeeee : Hát ..most a szilveszteri malőr (hosszú de rendőrség-kocsi stb..) elviszi egy jobb vízhűtés árát sajna (csak tudnám, hogy miből). Kben jaja, jó lenne nagyon..(én az aranylövésre mondtam (narkó), a védőoltást a 2 törpe megkapta, én nem, de ha ez vinne el..be is szarnék, hisz voltak durvább dolgok az életemben, bár..kvra nem bírok most levegőt venni (1-én 1 póló 1 bomber a pulcsi a kocsiban az meg lefoglalva..)
Na lépek asszem a fiam türelmetlen. Majd este jövök! Tesztelek egy kicsit
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9794 üzenetére
Ez? Ez égni fog!
(#9795) zakroland : Ha annyitól elszállna, akkor már régen baj van, s akkor alapból szar lenne..
krammerka:2-2,2v léggel? Szerintem be se bootolna, de majd kiderül ha tartok itt a gép előtt egy pótszilvesztert
(#9797) zakroland : Teszteknek simán, 24/7-ben 1,5v alatt jó lenne tartani
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9788 üzenetére
Jó Neked, én ülni is alig bírok..[mai termés]. Még simán lefutott a wPrime 4,5GHz felett, igaz, kicsit szívtam vele..
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9735 üzenetére
Nem fogok tovább bizonygatni, nekem semmit nem jelent az, hogy elhiszitek-e vagy sem.
A videón látszik minden beállítás, nem csak a felbontás!
Eddig is túl sokat foglalkoztam azzal, hogy hisztek-e nekem, a továbbiakban is vissza fogok jönni ide,és olvasni, írni fogok a fúrumba, de bizonygatni nem akarom tovább az igazam! -
zakroland
tag
válasz
darál0w #9710 üzenetére
Csináljak videót shift-ről, + grid-ről??
Sajnálom, de mostmár nem hagyok "lógva" senkit, ameddig be nem bizonyítom az igazam!!!!!!Szerk.:egyébként elindítottam everest stress test-et, 5perc után beállt pirosba minden, kiléptem, kékhalál, újraindításnál meg mindent alapra vettem, nem akarom kinyírni!
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9706 üzenetére
Melyikötök lakik Pesten, vagy Pestközelben?
Nem fogom hagyni, hogy egy taknyos hazudozós kölyöknek nézzetek.!
Valaki, aki a környékemen lakik (És hiteles szava van itt a fórumon) jöjjön el, és nézze meg az eredményem!
Aggregátor: bocsi, kikapcsolom.
Hát lehet állítani, hogy cpu overclocking: standard-turbo-extreme
amúgy gigabyte GA-EP35C-DS3R rev 2.1 lapom van -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9702 üzenetére
Nekem az E5200-al volt, @3,7Ghz, meg még a 4850-nel, aztán hát, játszható volt, de hagyott némi kívánni valót maga után...
Futhatni futhatott, csak minden low-on, 1280-ban....
Shit, hát, 1280-ban fullmaxon? Hát nem tom, kétlem.. Haver játsza 1280*960-ban fullmaxon, 320MB-s 8800GTS-sel meg 6400+ procival...
-
zakroland
tag
válasz
darál0w #9700 üzenetére
Hát ez a konfig, csak 1magos 3.0ghz-cel gta 4 futott, és nemis a legkisebb grafikán!
Egyébként nem értem...
Beállítom a bios-ban, hogy cpu órajele 3402mhz legyen, lekapcsolom overclock-ot, + cia 2-t, indul a windows, és alapból 2400mhz-en fut everest szerint a proci, terhelés altt meg 2800mhz...nagyon-de nagyon nem értem hogy miért van ez így!! -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #9539 üzenetére
@Bagira: Ugye nekem EP35-DS3, annó asszem tán itt beszéltünk róla, hogy jobb lenne alá helyette egy p45... Szal nem tom, hogy 500-as FSB még hasít, csakhát ugye még kéne fesz a cuccnak, és nem akarom jobban feszelni, mert nem látom értelmét.. P45-ben meg lehet kicsivel még alacsonyabb feszen meglennének a mostani órajelek, bár a fene tudja.
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #9000 üzenetére
meg persze van még...
nade mára ennyi
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #8973 üzenetére
[Itt elvileg MINDENNEK jönnie kell]
(#8975) Sziszifeca : Olcsóbbra, vagy jobb eredményekre. Lehet, hogy a proci marad, ha ..sikerülne a lapomnál jobb lapot találni alá..
(ha ram nem megy el, tárgytalan az egész asszem..)
johniee: Hát.. ha a hőcsövek nem melegek az nem feltétlen jó. Nem veszik-nem adják át a hőt rendesen. Nézz szét még ott picit!
hackeeeee: g31+3200..vagy ..vagy valami brutál. (utóbbi kizárva)
-
johniee
senior tag
válasz
darál0w #8874 üzenetére
Hát nekem P5Q Deluxe-ban 1,3V körül kell a 8x500-hoz az E8400-amnak.
Beszkenneltem a kis listácskámat, a beállításaimmal, bár ez inkább csak E8xxx tulajoknak lehet támpont.. de ki tudja -
-
krammerka
őstag
válasz
darál0w #2703 üzenetére
Igazad van,ég is a pofám
,csak tudod az elmúlt időszakom,mind a magánéletben,mind a munkahelyen,teljesen a mélypont közelében volt,van.
Igyekszem rendbehozni a dolgokat,de a táblázattal csak hétvégén tudok foglalkozni,mert a napi 12 óra munka mellett kevés időm marad.Nekem is van egy igéretes E2200,alapfeszen megy 3150MHz körül(1,28V),nincs időm kitesztelni
De szét fogom tépni mint a rongyot...............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest