- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9662 üzenetére
hát én az vagyok pont,aki beköszön nap mint nap..............
Vitatkozni meg nem szoktam,nem az én világom.............
És ez az egész eszmefuttatás is,a pénz körül forgott,ahogy azt irtam is:"értem én,de egy E3200/E5200 4GHz-n ugyanúgy kihajtja Neked azt a vga-t,és a zsebedbe marad 30k"
És ezzel nem azt mondtam,hogy akkor már ugyanazt tudja mint az E8400 4GHZ-n,de bőven elég lehet sokmindenre...........Nem mindenki engedhet meg magának manapság drága cuccokat.
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9659 üzenetére
Itt semmiféle kötekedés nincs részemről,mivel ez így kezdődött:
"jók ezek a drágább procik,E8400-Q9550 stb,de nemhinném hogy akinek ezek vannak,ki is használják.
Kevesen vannak azok akik folyamatosan filmeket stb,vágnak szerkesztenek,konvertálnak,és ezáltal leterhelik a gépet 24/7-ben 100%-osan."És erre jöttél Te,egy "Sziasztok,Helló stb,nélkül és....:
"Mért, szerinted egy játékkal nem lehet leterhelni? Pl egy komolyabb vga kihajtásához már alapból ilyen procik kellenek
Nem egy ismerősöm van, akiknek én ajánlottam annó gépet, de az E8400-as procival alapon akadt nekik néhány játék. Belőttem nekik 4ghz-re, azóta minden szép és jó
És a win is gyorsabb, meg minden művelet. Szóval igenis ki lehet ezeket használni maximálisan, a kétmagosokat tutira."
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9655 üzenetére
"Sajnos -ahogy már előttem is megjegyezték- még mindig sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy proci gyorsasága=mhz."
Félreértelmezed a dolgokat.Főleg hogy ütöd egyik szavad a másikkal..............
Idézlek:
"E8400-as procival alapon akadt nekik néhány játék. Belőttem nekik 4ghz-re, azóta minden szép és jóÉs a win is gyorsabb, meg minden művelet."
???
Most akkor számít a mhz,vagy sem?
Vagy E8400 alatt,nincs is proci,ami használható lenne pl játékra? -
kulerr
őstag
válasz
Termi16 #9646 üzenetére
Nem akadna meg pont ez a lényeg! a proci nem csak az aktuális adatot dolgozza játék alatt, hanem előre is melózik. felfut majd megtelik a buffer és visszavesz..a gyengébb prociknál a felfutás tövább tart. ennyi, de a vége ugyanaz. (persze van olyan játék aminél nagyon számít a proci pl. a GTA4 ami külön téma mert az tényleg falja a prockót
)
Ami leterheli folymatosan annál kijön az erő ez nem vitás. -
-
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9445 üzenetére
ha ilyen jó a hűtőd,akkor azért nem szabadna ennyire melegednie,az a fesz még nem annyira rettenetesen magas,viszont 2perc orthos,(ami legyen inkább prime95)az édeskevés.
Fél óra minimum a stabilitás kimondásához,de van hogy a 32. percben dobja el magát.
Nem próbáltál egy újrapasztázást? -
krammerka
őstag
válasz
Termi16 #9439 üzenetére
Szia,a táblázatban egy olyan opció van amely a biosban beállított érték kell hogy legyen,mégpedig a proci VID értéke.(Vid/Bios)
A többi opció a cpu-z által mért érték.A lapod mint p35-s nem rossz,talán a ddr3-as ram párosítás nem a legszerencsésebb.
A proci tutira annyira tuningos,ahogy azt az előző tulaj mondja?
Láttál róla tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged