- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
Főcske #12418 üzenetére
Majd most felpörgetjük.
Én azt mondom, hogy első sorban a procitól. Biztos, hogy egy bizonyos bclk fölött már a lap (illetve maga a chipset) is korlátozni fog, de szerintem előbb fullad ki a proci.
Nézegettem már én is ezt a dolgot. Mondjuk egy példa:
Lap P55-GD80. Ebben a lapban (most nézzük a wr eredményeket) az i7-ek 230bclk, az i5/i3-ak 250 fölött mennek. Tehát az én logikám szerint a procik wallosak hamarabb, hiszen a lap "elvileg" tudja a magas BaseClock-ot.
De ez az én logikám.Nah, subaru már meg is cáfolt.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Főcske #11990 üzenetére
Á! Neem. Nem való az nekem. Zavarna is, félnék is. (Tuti azon járna az agyam, hogy : Na..most biztos ereszt valahol stb..) S ami a legfontosabb..Én max 2-3 hetente felpucolom a gépet, darabokra szedve. Van, hogy be-betéved egy új proci, ramok folyamatosan beugranak..Nem bírnám idegekkel állandóan szétszedegetni. Annak jó az aki hűvös, halk rendszert akar, s ha összerakja a gépet 1x, csak ritkán bontja meg..
Vagy 6db 120*38-as 3000rpm-s Scythe Ultra kaze + hdd hűtő stb és ház fúrás faragás (Chieftec nagy torony)
Vagy 4db 120*38-as csak és 2 db 140-es vagy 180-as. Engusztól (is) függ.(#11995) hackeeeee : Kezdenek összehangolódni. Remélem, hogy a Cell teljes értékü lesz, s megy majd szépen a többivel ahogy kell
yolan : Tuti az a bios, vagy 20x rakosgattam, sose volt gáz. UD3R F10c vagy F6 (F10c jobb)
-
sz.j
nagyúr
válasz
Főcske #11962 üzenetére
Pedig van egy olyan érzésem, hogy itt már a memók korlátoznak ..., vagy ki tudja.
Talán még megpróbálom az "egymemós" játékot is, hátha.Jó kétnapos használat után azt kell, hogy mondjam, hogy tuningra "csúcs szuper" lap az ud3r (egymás után döntögetem a régi eredményeimet
), pedig a P35-ds4 se mondható rosznak
-
-
Hát inkább ne is próbáld meg egy Quad-al én használtam egy UD3R.et Q9550.el! bekapcsolt LLC.melett biosban adtam procinak 1,325 ami win alatt lett 1,272 re blend iditásnál rögtön lement 1,264.re de elég sűtűn le esett 1,246.ra is! ha kikapcsoltam az LLC.t használhatatlan volt vagy csak brutálisan nagy 1,40.es procifesz el ami blend alatt 1,264.ra esett le! énis meg elégeltem ez miadt a lapot és 2.hónap használat után lecseréltem!
-
bzs73
őstag
Hát nekem is volt ud3r is és ud3p is.Mondhatom nagyon jól mennek azok a lapok de tényleg brutális nagy a dropp már nagyobb feszen és ingadozik is.Én ezért váltam meg tőlük,amúgy meg nagyon mennek.Hát york procinál még nagyobb a dropp.Ott képtelenség llc nélkül használni.
Aztán nézd meg hogy eltűntek a piacról.Sehol nem kapni őket pedig volna rá kereslet. -
bzs73
őstag
Igen.A bosszantó az hogy minnél olcsóbbat veszek annál jobban megy tehát már egy nagycsomó pénzt kidobáltam az ablakon mert ugye mindíg buktam egy kicsit a dolgaimon,és nem alsókategóriás lapjaim voltak.Asus maximus II formula,deluxe,premium,de volt ud3p is,meg még egy jó pár lap,de ez a legolcsóbb eddig és ez megy a legjobban.Szép lecke volt.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest