Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz fagy53 #822 üzenetére

Most keltem,de ahogy tőlem telik,mén sorról sorra,s vszolok.
    Kemény a fejed:Örülj basszus,benőtt e fejed lágya!
    Terhelve vizsgáljuk:Csak a max OC-n nincs terhelés,meg a max FSB-n(kekem meg ez nem jelent semmi különöset-FSB-)
    Nem az érdekel minket,h mennyit állít be,pontosan az,hogy mennyit kap, ott mit tud.
    "terhelés alatti feszültséget állítja be VID-nek"------akinek 1,2V a vid..uazt az eredményt kapná mint a 2-es opcióban!!!!-EZÉRT!!!!
    "CPU tuning lista a CPU-ról kell, hogy szóljon"-Arról szól!!!ne így nézd az 1-es opciót!Ne azt nézd,h x procijának 1,15V a vidje,s az 1-es opciót 1,096-on futtatta akkopr a lapja feszesése 0,054.Azt nézd,hogy a procija 1,096-on megy y órajelen.
    "Itt nincs pénzjutalom és még rangsor sem."Persze,hogy nincs!Itt maxbüszke lehetsz a procidra és a kitartásodra,hogy a második óra után,nem szartál bele az egészbe:)
    "ogy a leendő CPU felhasználókat segítsük azzal, hogy megmutatjuk CPU-ink képességeit"-erre majd visszatérek a végén..
    "minek a RAM, VTT feszültségeinek ismerete, vagy az, hogy mennyit esik a 12V?"--erre is
    "okos dolog egy linken szerepeltetni a különböző tipusú procikat, ezért érdemes lenne pl egy SuperPI-t belevenni a listába, mert így lehetne látni, hogy az eltérő kategóriák hogyan birkóznak meg a gyakorlati számítási feladatokkal, pl hasonló órajelen."---Ilyen van is:[ITT].Nekünk is eszünkbe jutott,s mint látod,winRar Everest is játszott.Én éppen nem tudtam,h hol lakok,ezért Krammerkánakszóltam,h keresse mycso-t,Ő volt az utolsó aki módosította,s nagyon jól megcsinálta.Csak ennyi adatod bevinni,számon tartani..nem 1xü,igy elmaradozott.Sőt..kérdezd meg,én fanatikus Super PI-s voltam(vagyok),vallom a proci igazi erejét nagyon híven tükrözi,s nem az 1M-es,mert több proci összehasonlításánál,pl.a 6320 verte a 6750-et(minden más uaz volt!!!)1-2-4M-en,majd beérte a 6750-es,s 16-32M-en el is verte,ahogy kell.

Új hozzászólás Aktív témák