Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Kollégák, egy kis segítséget kérnék mert nálam megállt a tudomány.
A legutolsó stabil bios-t és a mostani f9b béta bios-t is kipróbáltam már, de ha áramtalanítom a gépet mikor kapcsolom be bios checksum error-ra hivatkozva újratölti a gyári beállításokat. Ennél még érdekesebb, hogy ah elaltatom, akkor nem alszik el, hanem leáll majd újra elindul de semmi, csak felpörgeti a ventiket, majd megint "elalszik", vártam egy kicsit hátha megokosodi, de közel 30 percig játszotta ezt, meguntam le áramtalanítottam. Kapcsolom be, bios checksum error, recovering default, oké, de a windows meg resumingol, tehát mintha hibernáltam volna.. Erre varjatok gombot mert én nemértem.
clr cmos megvolt, az elemet nemtudom kicibálni mert 3 darab hőcső alatt van, még kiszerelt állapotában is bűvésztrükk ki imádkozni belőle. Frissítettem bios-t qflash-el, @bios-sal win alól, próbáltam gyári értékekkel is, áramtalanítás után checksum error és gyári beállításokra áll át
Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest