- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát ne félj kiteszem.Ha -20 lessz az ablakba lessz a gép 1-2 tesztre, és meglátjuk a 4.5ghz-t.Mondjuk ha még meg lessz,mert már kaptam 1-2 nagyon brutál ajánlatot.
Elvileg meg se kéne hirdetni majd a procit,persze a show kedvéért megteszem.6944) akoska07: nyomom,nyomom neki ákos de most vissza kell állni p35-re megint.Kell egy kis tapasztalat,mert az elmúlt időszakba csak ez a p35 lapom volt,de ez is csak 2 hétig volt meg talán,még a volt BMW féle procit kiteszteltem,és hát minden proci másképp viselkedik.Sok variáció nincs mondjuk,mert piszok egyszerű lap,de jó ez a lap nagyon.LLC nélkül is csak 0.04 a dropp max,llc-vel meg 0.02 alatt van.Ami még furcsa hogy ha llc nélkül nyomom pl 4ghz-nél idle is és load is ugyanúgy 1.072v.
Szóval korrekt lap ez,és itt lazán lehet llc nélkül használni mindenhol,és nincs az hogy idle magasabb mint load,és még is jobban megy llc nélkül.Szerintem ezt a lapot el se adom.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest