- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6590 üzenetére
Én is nyomtam 1et. Azt hittem "max"-ot, de az asszony szerint "min" volt.
Nem hanyagolom ám el a topik látogatásást és a tuningot, csak most kicsi ..nem vok otthon. Láttam, van 1-2 szép eredmény.
A cpu tuninghoz. Igen, blend szerintem se (csak!!!) a cpu-ról szól, de, így kezdtük, nem lehet visszacsinálni. Mindenkinek igaza van szerintem. Hisz valóban nem a blend a best,de ha szigoruan néznénk, akkor nem is lenne csak valid. (hisz csak tuning, s szarni rá, h 2mp vagy 48 óra) Opciók vannak, kompenzálja. (pont a max OC szól arról) S max üzemnél..hiába menne a prockó, ha a ram nem bírná. Üzemelnie kell a rendszernek.
Ha hazamegyek , sztem eladom a 9400-et vagy talán szerzek végre másik lapot, s újra tesztelhetek is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Google Chrome
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest