Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Mikor életemben először fogtam a kezembe..Ne tudd! Képtelen voltam a ventit rátenni

Felhívtam Enguszt, hogy mondja már, hogy tehyem fel. nevetett és azt mondta: Forgasd, egyszer csak sikerül, én is így szoktam..
A Rev1.0 felfogatása botrányos. Körülményes és gyenge. Ezért kellett az alátét, Archi 1Ft-ost tett rá stb..
EZ a Rev.c viszont nagyon jó szerintem. Sőt, proci cserénél nem kell bontani. Elég csak 1 csavart kiszedni az első keret bal oldalán, hogy elforgasd és a kallantyú bizbasz a procilefogató fel tudjon nyilni.Amúgy..Azzal küldeném el, aki a gyári műanyagpöckös szart kitalálta.
Van ám megoldás.
Szerelj vagy 3 rev1-es Asus Silent Square Prot, s ez az után hawaii(verjük meg őket?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)