- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android Autót minden mobilra!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Motorola is Air mobillal készül
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ide is beírom...Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, lassan meg üt a guta. Napok óta szarakodik a gépem, és nem bírom kilőni, mi lehet az ok.
A hibajelenség:
A gép szépen megy, (nincs húzva semmi, minden alapon (feszek) ) majd x idő mulva, random el kezd akadozni. 1-2mpre fagy(akár msn közben is), majd ezt 15-20 mp-enként teszi és x idő után véglag fagy. Ekkor van, hogy egy újraindítás segít, de van, hogy már bootnál fagy. Olyan is van, hogy ilyenkor nem látja a HDD-t sem. Táp kikapcs, fél óra szünet és újra megy. Gondoltam, a lap vagy valami túlmelegedik, kézzel néztem, se a proci, se a hidak, semmi sem. Viszont még a TRUE is ráz! Ilyenkor ráz.
Eleinte azt hittem, hogy ram, (akkor még nem vettem észre, hogy ráz), volt proci és ram csere is, azokat kilőttem, mert mind1, hogy q9540, E8500, vagy éppen Micron vagy Patriot.
Vagy lap, vagy táp. Fagyásnál a hangkimenet hol eltünik, hol berreg. Csak a HDD van rádugva, és a ház kábelei is lehúzva, csavarhúzóval indítom.
Alaplap Giga P45 UD3R, Táp Corsair HX 450. Mind2 garis az Iponba, de melyiket küldjem, és..ha 2-3 ótát megy, nem jön elő a hiba, csak folyamatos terhelésnél több óra után.Most nem áll módomban se tápot se másik alaplapot szerezni sajna. Mi okozhatja, alaplap vagy a tápom a hibás??????
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch
- Android Autót minden mobilra!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest