- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
akoska07 #15772 üzenetére
első körben én is minden vizes cuccom újként vettem, így kb 100k-ban álltam meg (FCvga+hdd-blokkokkal együtt), de brutális is volt, illetve tényleg meg kellett nézzem a powerled-et, hogy most megy-e a gép vagy nem.. éjjel is!
aztán jöttek a kindereim, ezért megváltam az egész géptől, eladásnál eléggé meglepődtem, hogy max 2-3k-t buktam a vizen..
mikor megint normálisabb gépet építettem magamnak, akkor már az apróból vettem a vizes hozzávalókat töredék áron.. ezután sem csinálnám másképp..
igaz nem 20k, de 30-35k-ból már egészen jó h2o-konfigokat lehet venni: pl:[link]
ha nem kell design, akkor jöhetnek az akváriumszivattyúk, légkondi és kocsiradik, amivel további pénzmagot lehet spórólni. úgy talán már be lehet vinni az összeget 20k környékére..a brand komplett-vizes megoldásokat (TT, CM, stb) tényleg nem javaslom én sem, attól jobbak a 20k körüli léghűtők..
a viznek kicsit utána kell olvasni, vagy kérdezni, és lehet jó ajánlatot találni, megfelelő ár/teljesítmény mutatóval..
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest