- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Petinél 1150-es van most úgy látom.Olyan van nálad is?
Á! 2,1V-on 1100 is jó!2,2 -2,3V.Gyártó szerint is adhatsz 2,3V-ot nekik.Azon..ha menne 1200-on,már jó is lenne nekem
(4db)
Lap-lap.Ezért csaltam meg az Abitomat(meg ugye meg is hóttak),mert istenítették az ud3-as szériqa memkezelésést.Ha szombaton a Mushkin 2v-on 1:1-ben megy vele1066-ot..elhiszem,hogy jó deszka.ha húzod a ramokat:
1:1-be automatikusan a performance level 8 körül van.Viszont..Ha vissza van osztva,sok lap leveszi.memsettel nézd meg,s tedd 8-ra .A leg1xübb beállítás a ramnak vagy a 2:3,vagy ha nem tudodezt akkor 4:5.Ezt cpuZ szerint írtam.Na ilyen visszaosztás mellett,megnéznéd nekem ha megjkérnélek,hogy mit mennek a ramjaid 2,3v(bios)-on?
Ilyenkor az ICH-nak adj 1,6-ot s az mch-t is feszeld 1,5v fölé.Amit ilyen beállításokkal tud a ram,kb az is a vége..
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest