Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
varrog
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Jóhogy
. Csodálom, h nem zúzták be. Azt sem értem, hogy a francba maradtak ilyen procik raktáron. Talán mert soha nem csökkentették le annyira a bolti árát. Én a 3 Gigás SL8JZ procimat 2 éve vettem raktárról. És azt kell mondjam nagyon megérte. Legalábbis amire nekem kell. HD filmeket nézni, játékra is jó még. Igaz, hogy 12ezerbe került akkor, de nagy szerencsém is volt, mert nagyon kelendőek. Most is így van ez. Alig jelenik meg egy 3 Gigás proci, elkapkodják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fotók, videók mobillal
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csodálom, h nem zúzták be. Azt sem értem, hogy a francba maradtak ilyen procik raktáron. Talán mert soha nem csökkentették le annyira a bolti árát. Én a 3 Gigás SL8JZ procimat 2 éve vettem raktárról. És azt kell mondjam nagyon megérte. Legalábbis amire nekem kell. HD filmeket nézni, játékra is jó még. Igaz, hogy 12ezerbe került akkor, de nagy szerencsém is volt, mert nagyon kelendőek. Most is így van ez. Alig jelenik meg egy 3 Gigás proci, elkapkodják.