Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
ztarget
üzenetére
Hali!
Köszi! Am én is integrált vga-val nyomom jelenleg.
Szerintem az valami bug lehet, kizárt dolognak tartom, hogy nem azt adná neki, amit biosban beállítasz.
Bios melyik van a lapon? Néztem és van egy viszonylag új (februári) 1.9-es, érdemes lenne megpróbálni.
Illetve a saját progijával is ezt mutatja (OC Tuner)? Mert még azok, amik normálisan tudják kezelni a dolgokat, legalább is monitorozni.Ha egyik sem jön be, akkor azt érdemes megpróbálni, hogy beállítod azt a feszt, amit még normálisan mutatnak a progik is. Nyomsz rá egy primeot, vagy IntelBurn Testet és megnézed a hőfokokat terhelés alatt. Aztán emelsz a feszen (elég pont annyit, amire már a tesztprogik behülyülnek) és újra nyomsz egy primeot vagy ibt-t és megnézed itt is a hőfokokat. Ha nem emelkednek drasztikusan, akkor valszeg csak tényleg valami bug lehet. (Ha valami oknál fogva nagyon megemelkedne a hőmérséket, akkor természetesen állítsd le a tesztet.)
Hirtelen ennyi ötletem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nyaralás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi