- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
válasz
Zomb€€ #50050 üzenetére
Pont ez a lényege. A játék a tudásról kellene hogy szóljon.
Előnyre teszel szert azokkal szemben akik nem használják a scriptet. (Scripteket használni pedig nem szép dolog, még ha nem is tiltott mindenhol.)Ha még nem olvastad: ESL ban jumpthrow, tweak deathcam
Ez is egy adalék amit gyakorolni kell és aki nem tudja jól, annak rosszak lesznek a füstjei. Az ellenfél pedig lelövi őket a rosszul eldobott füstök mellett.
Rengeteget számít pl miragen hogy jó e a füst moziba vagy nem, vagy épp átkötőbe.Örülnék ha nem csak az esl lépné meg ezt, illetve nem csak tétmeccseken.
Igazából ki kellene vennie a -attack funkciót a valvenak a consoleból (a háttérben működjön gomb felengedésre, mint eddig is, de játékos gombnyomásra ne tudjon ilyet leadni).
Ezzel lehetne egyedül szűrni a jumpthrow-t.A sciptet talán ki tudják majd szűrni, de bind "v" "-attack" azt kalapkabát. Ez már nem script.
Egér bal gomb kibiztosít. Bemér. Space és v egyszerre lenyom. Ugyanaz mint a jumpthrow.Egy időben használtam én is, főleg a gyakorlásra. Aztán megtanultam normálisan dobni magamtól. 5/4-szer fixen sikerül oda dobni ahova akarom.
Tudom hogy ez a játék legkisebb hibája, nem is érdekel igazán, hogy ki használja és ki nem, de tudnám értékelni ha a valve már itt tartana és egyre jobb játékot hoznának össze.
-
Kalid
csendes tag
válasz
Zomb€€ #49048 üzenetére
Hello!
A Színezés az a ritkaságot jelöli.
Nekem van minden féle.
Gyakoribb:
-Barna: kb. mindenkinek van
-Szürke: (Halvány kék) ez is van kb. mindenkinek
-Kék: (Mil-Spec, Katonai Fokozatú) Ez már egész olcsó
-Lila: (Korlátozott Fokozatú) Ez már ilyen drágább, és elég ritkább is
-Pink: (Bizalmas) Mint pl neked a Franklined ez elég ritka és drága.
-Piros: (Covert, Fedett Fokozatú) Ez már nagyon ritka, nagyon drága.
Nekem van mindegyikből
A P250 I Franklined az nagyon ritka dropp, igazából elfogadnám
Remélem segítettem, Hello! -
AllTheBest
őstag
válasz
Zomb€€ #49205 üzenetére
Nekem nagyon nem tetszik, kala 2-ben voltam, ahol azért az emberek már infóztak és lehetett a csapattal együtt dolgozni, ja és ott az emberek már aránylag tudtak lőni is.
Szép lassan visszaestem nova 3-ba, ahol olyan nyomorékokkal van tele a csapat, hogy az valami kegyetlen. És hiába nyerünk, hiába vagyok mindig a top2-ben, akkor sem volt hajlandó feldobni nova 4-be, 5 perce vesztettem egy meccset, persze, hogy egyből visszadobott nova2-be...
Számomra ez a játék véget ért egészen addig, amíg nem tudok összeszedni egy csapatot, akikkel esténkét tudok menni 1-2 kört... -
Qmi
tag
válasz
Zomb€€ #49138 üzenetére
Egy kis vigasz mára:
Képernyő mentés csaló in-game VACjáról
Csaló profilja: http://steamcommunity.com/profiles/76561198064033945
Egy jót nevettünk, majd reportoltuk a többit is
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Zomb€€ #49102 üzenetére
Release Notes for 1/7/2016
[GRAPHICS]
– Visually upgraded all first-person arm, hands and glove models.
[KILLER REPLAY]
– Fixed a bug where client could sometimes get stuck in Killer Replay with a black screen.
– Fixed a bug where victim weapons could sometimes be invisible in Killer Replay.
– Player’s own footstep sounds are now correctly mixed as third-person footsteps during Killer Replay.
– Voice communications are now not faded out before and after Killer Replay.[SOUND]
– Reduced volume falloff distance for USP-S.
– Removed high frequencies from Killer Replay tape sound.
– Adjusted falloff curve of ricochet and impact sounds.
– Minor mix tweaks.[MATCHMAKING]
– Added official game servers in India.
[LINUX]
– Upgraded to newer version of libSDL.
– Improved game performance during the end of match scoreboard.
– Sound options now distinguish between headphones vs two-speakers options.[MISC]
– Added support for in-game broadcast of Regional Minor Championships.
-
dugo_
veterán
válasz
Zomb€€ #48367 üzenetére
Hát de ez az, hogy van 500+ winem, megszámlálhatatlanul sok bukott MM-em (simán tippelnék 500-700-at), erre az összes játékidő 700 óra a csgo-stats szerint, az 1200 órás accon, amit kb csak MM-re használok.
Ha nem MM-ezek, akkor 20 perc botozás után megunom úgyis és nem fut a játék a háttérben. Nem értem, hogy jön ki neki.Plusz ha a bot-killeket számolja, akkor gondolom a bot-meccsek idejét is, 500 órát meg nem nézegettem az inventorymat. Sehogy nem jön ki.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Zomb€€ #48347 üzenetére
A masi kamit nem birok megerteni, hogy ez a retek netkod miert reszesiti elonyben a 100+ pingeseket.
nekem van 20, neki 100, ergo en 5x hamarabb kapok infot, de inkabb azt veszem eszre, hogy en keptelen vagyok eltalalni mert a hitboxa nem ott van ahol a figuraja, ellenben o 1hit fejeseket oszt, elkepeszto ez a tragyahalom...Gab3n:
En ugy modnom ezt, hogyvisszanezem a demokat -
warmonger441
aktív tag
válasz
Zomb€€ #48259 üzenetére
én azt várom h mikor kapnak a magyarok önkritikát
ma haverral egy full magyar premadet égettünk ki bizonnal xD persze az ok amiért haltak mint a legyek, nem az volt h nem tudnak ellőni egy embert, hanem h mi csalunk
hihetetlen emberek vannak supreme-lem környékén
szerk: mindenki csak a sarkot tudja nézni és mekkora pro h egy befutót ellő... bezzeg amikor szemtől szembe találkozik egy bizonnal, nem tud vele mit kezdeni
-
dugo_
veterán
válasz
Zomb€€ #48227 üzenetére
Reddites találgatás a CS:GO Squad (messze nem teljes) adatai alapján.
A 3. képet végképp nem tudom honnan szedte, teljes fikció.Ja de, értem. Levonogatja a különbségeket, aztán százalékosan kivonja az alacsonyabb rangokból. 2,42-1=1,42, sup előirányzott 1,45%, tehát nem marad más benne, csak a globalból kidobott 1,42%-nyi player.Megalapozott gondolatmenet...
-
Lackki
őstag
válasz
Zomb€€ #48165 üzenetére
Én se értem ezt a minimum 1000 órát kell játszanod hogy jó legyél dumát.
Nekem 800 órám van amiből 200 óra tuti idle volt, mégsem érzem úgy hogy atom láma vagyok. Igaz 2001óta játszom neten CS-vel, de a régebbiek kb semennyire nem hasonlítanak erre, max a source amivel egyáltalán nem játszottam. -
Lackki
őstag
válasz
Zomb€€ #46558 üzenetére
játékstíluson múlik az egész...
Nekem van olyan ismerősöm akivel ha játszom (elég ritkán), akkor hülyét kapok attól, ahogy a mouse 1et nyomkodja... 2click/sechiába mondom neki, hogy ezt felejtse el, be van rögzülve nála...
Ha meg gugolsz+nyomod a gombot és nincs meg a fejedben a spray control akkor dettó pocsék lesz a %. -
törölt tag
válasz
Zomb€€ #46413 üzenetére
Idegesítő, mivel ez egy szar játék. Optimalizálatlan hulladék fostartály. Az is belő akinek 1 órája van, és köze nincs az fps világához. Engem is belőttek ma olyanok hogy csak néztem. 0 killbe volt itt is, de ő kilométerekről fejbe lő desivel, és örül neki. Annyira a makkerségen múlik sokszor minden hogy nem igaz.
Engem kiégettek mára nem gyengén.
Egyébként megint egyre több a csaló, rángat ide oda, használja az összes funkciót a cheaten ami csak létezik, és élvezi hogy elbassza más játékát. Félre teszem ezt a játékot egy ideig.Szerk: Régen élveztem a játékot, hogy kattoltam fejre 1 tap 1 fejes, és meghalt az enemy. Egyszerűen örültem a játéknak. De ez a varázslat mára már elmúlt. Szégyen, hogy egy játék élvezhető úgymond mikor megjelenik, és mindig kell az update tenger számra, hogy csak azért se legyen jó. Új hitbox stb.... Ugyanmár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest