- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
b05co
tag
válasz
IreN!CuS #22149 üzenetére
Nem arcolásból de mindenhol top voltam
Cod2-t RSH-sokkal toltam Paszter, Opi, te meg volt még valaki, kb fél évet. Miután ez a formáció szétesett, az Opival meg a Paszterrel hoztunk egy 3on3 hun ladder 1. helyet kb 1 hónap alatt és abba is hagytuk
Utána még megcsináltuk Newzooval a Cod4-es Infinity-t, de én hamar beleuntam mert nem tetszett a játék és inkább mentem a zenekarommal turnézni. Akkor viszont ott voltam mikor az öreg Newzooban megfogalmazódott, hogy kéne egy lant csinálni. Azóta ezt már mindenki ismeri ICL néven
Ettől függetlenül csendben meghúzódtam mindig, de néha jókat röhögök mikor pl Nosikát kikiáltják sztár játékosnak és a többiek. Én még emlékszem rá amikor 40-0-át kaptak tőlünk cod1-ben
Ami viszont zavar az az, hogy az összes régi codos arc ilyen nova környékén van cs-ben. Nagyon kevés kivétel akad... Én pl sosem jártam ott, nem is értem hogy csinálják... A DMG alap kéne legyen cod1 után
-
-
warmonger441
aktív tag
válasz
IreN!CuS #21512 üzenetére
FX8320
HD6870
8gb ram 1600mhz
és a vinyó.bááár nekem a pingem nem megy fel, de ha valaki joinol vagy lelép a szerverről akkor megáll a tudomány pár pillanatra
persze ugye windows függő (és a feltelepített frissítések is segíthetnek/ronthatnak.) alaplap típsa, a szomszéd kutyájának a neve...
a Source=Forrás <<< emberi erőforrás utánpótlás = nők
és íme megfejtettem az ősi rejtélyt hogy miért ilyen krva érzékeny mindenre ez az engine
retard off: sajnos ez ilyen /: dee ez minden játéknál megvan. Nekem pl most a crusader II kifagy ha alt+tabolok másoknak meg jó. Viszont őket kidobja a multiplayer meccs közepén...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
IreN!CuS #20820 üzenetére
Itt most nem erről van szó. Az emberek korlátoltak, csak a fekete és a fehér létezik sokuknak. Ha azt mondjuk, hogy elég 60 fps, akkor jönnek majd olyanok, akik meg azt mondják, az kevés az élvezhető játékhoz. Ha azt mondjuk, legyen mondjuk 250 fps-e a delikvensnek, akkor jönnek olyanok, akik azt mondják, hogy annyi teljesen felesleges. Ha nem vagy jó, akkor lehet 400 fps-ed, akkor sem leszel jobb. De azért mondjuk fix 250 nem árthat. Igen, az emberi szem nem képes érzékelni. Lapozzunk.
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #20543 üzenetére
Vírusirtó stb okozhatja, nálam is csinált ilyet egyszer. Gép újraindítás, CS:GO fájlok leellenőrzése, Steam Service exe futtatása úgy, hogy ki van kapcsolva a Steam. Ezt a Service exe fájlt megtalálod, a Steam fő könyvtárában azon belül a Bin mappánál.
Remélem megoldja a problémát. -
Xero
nagyúr
válasz
IreN!CuS #19592 üzenetére
Már párszor írtam, de itt a kettes accountom. Ezt nyugodtan vegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest