-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
válasz
enginev3.0 #13732 üzenetére
Na majd nem szoknak.Csak ne laggolj.
-
jézusom
addikt
válasz
enginev3.0 #13725 üzenetére
kapnád a bannt tutira
-
jézusom
addikt
válasz
enginev3.0 #13722 üzenetére
Nem is értem, miért bannoltak
Nem szabad jól játszani, mert az admin pityeregni fog. Egyébként vicc, hogy mióta kijött a játék nem csináltak újat, csak a fos GO-t. Aki meg folyamatosan tolta, azokkal nem lehet versenyezni, én is kihagytam elég sokat. Heti 1-2 játékkal nem lehet lépést tartani
tisztára belowultam, már ha érdekel valakit
-
bylow
senior tag
válasz
enginev3.0 #13719 üzenetére
Hát igen.....
Kicsit át kell szellemülni hozzá, annó én is toltam 1-2 évig komolyan, aztán az élet fontosabb volt, de mostanság van néha szabad idöm, és nosztalgiából én is fel tettem.
Nekem is vannak fura tapasztalataim. -
Zsombe
senior tag
válasz
enginev3.0 #13719 üzenetére
Sajnos tényleg ez a helyzet, hosszú idő után tegnap én is játszottam egy keveset, de eléggé elkeserítő a helyzet.
Már nincs olyan feelingje a CS-nek, mint rég.
-
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13710 üzenetére
ez van :/
-
jézusom
addikt
válasz
enginev3.0 #13702 üzenetére
Hát köszi!
Hol van ilyen indítási opció?
-
joe-ker
senior tag
válasz
enginev3.0 #13666 üzenetére
Nem volt változtatás,a c-n van.
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #13576 üzenetére
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #13573 üzenetére
dupla
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #13573 üzenetére
Az be van kapcsolva, mivel 2 magos a procim, csak 4 szálon. Vagy pont ez lenne a baj?
-
Иван
őstag
válasz
enginev3.0 #13570 üzenetére
Megszokás kérdése, az elején (néha most is átsiklok) én se vettem észre. AM sokkal élethűbb (és egyszerűbb!), hogy skint dob, mert pl aztecon ki viselt volna puma rucit... Most meg minden környezetbe vágnak a skinek. Mind tematikailag, mint kamuflázs ügyileg.
ÉS tényleg kényelmesebb, mint az elején szarakodni, hogy melyik skint veszed fel... Mintha nem lenne tök vizesnyolcas.
-
flash-
veterán
válasz
enginev3.0 #13518 üzenetére
mint mondtam a sims nem az én stílusom
gy.k. ebből az következik hogy én nem simsezek.az hogy szeretnék letölteni egy sims végigjátszást az nem azt jelenti hogy nekem kell.én befejeztem többet nem jövök ide hiba volt itt megkérdezni ezt az biztos.
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13501 üzenetére
hát nem tudom, lehet szubjektív a dolog.... azzal hogy áttették a játékot engine 7-ről 15-re az egy dolog, de emlékszem mikor "kidobták" az updatet, nagyon rosszul sikerült, hitbox eltolódott , laggos volt minden, azóta persze helyre pofoztak jó néhány dolgot, de például a karakter modellek "csúszása" azóta sincs korrigálva
mindenképpen játszhatóbb mint volt, de a régivel játszva érezni hogy nem ugyanaz, hiába sok a foltozgatás
rengeteg még a "régi" szerver így lassan 2 év után is
-
factory2006
csendes tag
válasz
enginev3.0 #13501 üzenetére
a hitboxot szidták, és arra vártak egy update-t, hát megkapták
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13491 üzenetére
időhiány
-
joe-ker
senior tag
válasz
enginev3.0 #13486 üzenetére
Igen a megszokott,EJTŐERNYŐŐŐŐ"!
-
factory2006
csendes tag
válasz
enginev3.0 #13473 üzenetére
nem kell csinálnia mert alapbol is van, csak meg kell keresnie
c/stam/steamapps/felhaszneved/cs:source/cfg mappa és ott lesz az autoexec is
-
Lmh
őstag
válasz
enginev3.0 #13471 üzenetére
Saját "create server"-en sem írja át.
-
westcoastog
veterán
válasz
enginev3.0 #13454 üzenetére
Bétában a rendes játékhoz készülő updateket meg egyéb dolgokat lehet tesztelni amik minig bekerülnek a bétába. Én így tudom.
-
FlashPlayer
tag
válasz
enginev3.0 #13454 üzenetére
Ééértem.
-
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #13444 üzenetére
fasza reklám, csak jönne már egy admin eltakarítani az ilyeneket...
-
Lmh
őstag
válasz
enginev3.0 #13435 üzenetére
Milyen processzor mellett? Az nem mind1. CSS-ban erősen számít a proci.
Én anno CSS miatt váltottam gépet. ( Már bánom, mert alig játszottam vele végül)
Fő cél nekem is a fix 100fps volt.
Akkori konfigom: E8500, 9600GT Alpha Dog Edition, 2 giga ram. Ez vitte a 100fps-t, bár hozzátenném, hogy akkor egyáltalán nem vágtam a grafikai beállításokat, szóval össze-vissza volt a beállítás. Lehet gyengébb is elég, viszont lehet, h bizonyos grafikai beállításnál erősebb kell. Ezt sajnos így utólag én már nem tudnám megsaccolni. -
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #13428 üzenetére
erre kíváncsi vagyok, megnézem. köszi
-
válasz
enginev3.0 #13419 üzenetére
jó de 4ghz es amdn azért kicsit mókás volt
nem egy brutál proc de ennyire csak nem szar
-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13350 üzenetére
Szerintem 12e-t elkernek majd
-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13348 üzenetére
Sajnos en is igy latom hogy romlik a jatek! De mar csak a grafika miatt is GO-ra atternek, ugyanis az korszerobb sokkal!
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13346 üzenetére
jaja én is tapasztaltam már, de ez most tényleg wtf?
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13322 üzenetére
na van plusz 20-30 fps-em
köszi a segítséget
-
bubi92
őstag
válasz
enginev3.0 #13319 üzenetére
ezt hol tom megnézni?
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13291 üzenetére
Áhh ha ilyen konfigot nem tudnék megoldani szerón az gáz lenne
A saját cfg amit nem vágok sajna... Ez van, csak közhasznúba nyomom
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13283 üzenetére
Tudnál linket dobni? S hogy miként kell beállítani? Ez nem szerver konfig s nem vágom
Az egér gombk állítgatásán kívül még semmit nem használtam a cfg-m be de sokat javíthatna a játékomon ha ennyivel gyorsabb lennék
-
chungee
addikt
válasz
enginev3.0 #13249 üzenetére
-
rrbmirgamid
tag
válasz
enginev3.0 #13233 üzenetére
Nem tapasztaltam sehol extra magas hőmérsékletet.
Driverből a legfrissebb van fent.
UPC modem > router > PC ---> mindenhol kábelIT-s szakemberként tudom, hogy OS újratelepítés nélkül is meg lehet oldani - szinte - minden problémát, így ezt kihagynám. Nincs kedvem újraépíteni a teljes rendszert, elég sok app+konfig, amit sokáig tartana újból összerakni.
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13229 üzenetére
Olvastam az újságban. Most erre fogják kenni az egészet. Pedig ha nem emiatt akkor valami gyökér japán manga miatt veri agyon a társát egy botra kötött téglával vagy az új x-men miatt szurkálja le... A mai fiatalak idióták s buták mint a föld. Tisztelet a kivételnek de az elég kevés.
enginev3.0 amúgy meglested már az exit-et?
Hasonló a régi csapathoz. Csak olyat konfigoltam hogy agyam elszáll
Steam szerveren pub+3 mod. Ezt csinálja valaki utánam
-
Kassadin
addikt
válasz
enginev3.0 #13141 üzenetére
Kivételesen, nekem most minden jó, pedig nekem szinte minden update-nél besz*rik a játék valamelyik része. Esetleg dobd újra a drivert, lesd meg a source hang beállításait.
-
bivalyolo
őstag
válasz
enginev3.0 #13092 üzenetére
a fegyverek sebzése is változott, guggolásnál pontosabbak, ugrásnál pontatlanabbak lettek a fegyók
olyan 1.6-szerű lett sztem mer abba szoktam ilyen hirtelen elhasalni
-
Roliiii
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13098 üzenetére
Nekem tegnap 73mb volt
nem hiszem hogy a garry-s mod miat nem kell nekem 900mb ot leszednem
-
Roliiii
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13096 üzenetére
Nekem csak 55,5mb, tegnap is hasonló menyiséget szedett le, lehet te nem tölteted le a bétát és azért? vagy nemtom
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13079 üzenetére
Igen az az. Meg a heten negyven slot aztan csokken.
-
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13022 üzenetére
én van h desi hejett ink P228 al futkosok föleg 1 körben imádom!
-
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13011 üzenetére
azok majd beépulnek falba, nem baj u is utálok ct lenni, T/AK47/havanAWM(P)
ti mivel toltok legtöbbet ?Spam123 aztak... ez má nem gép hanem reaktor!
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13011 üzenetére
Pedig azt is meg tom csinalni. Bar egy picit el kell tolni a spawnt hogy ne a teto legyen felettuk
-
Kassadin
addikt
válasz
enginev3.0 #13006 üzenetére
Személy szerint inkább maradok a totalwanteds-en. Szoktak lanos formák is feljárni, ellenük igazi kihívás játszani.
-
romero28
senior tag
válasz
enginev3.0 #12987 üzenetére
én nem az a4tech-et védtem , hanem a logitech-et szidtam
a kettő nem ugyanaz .
-
Kassadin
addikt
válasz
enginev3.0 #12954 üzenetére
Felvettelek én is.
milan18: Úristen. Logitech mx518/ms intellimouse 3.0 inkább mint a4tech x7.
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12937 üzenetére
jó ötlet, hát ha ezeknek a játékoknak van phs klánjuk, nehogymár a CSSnek ne legyen
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12930 üzenetére
En is nezegettem de inkabb tartogatom a helyet a GO-nak , addig meg source.
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12914 üzenetére
Ha kellene a konfigba segitek szivesen. Miert nem vallalod te a cl szerepet? Ahogy elnezem lennetek paran.
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #12921 üzenetére
a war konfigot én is meg tudom csinálni, volt már 1-2 szerverem (bár azok mind csak war szerverek voltak).
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12917 üzenetére
én adnék bele lóvét a szerverbérlésbe meg minden, szerintem egy 12 slotos szero sima ügy lenne de akár 20as is, megbeszélés kérdése
-
BeLucZ
addikt
válasz
kurva jó lenne egy ph szerver, ph klán
én is benne lennék
-
Kassadin
addikt
válasz
Jó ötlet, habár én tegnap kezdtem el játszani, úgy érzem még messze vagyok attól, hogy cl legyek...
-
romero28
senior tag
válasz
enginev3.0 #12853 üzenetére
köszi
, még jól is írtad , csak a végéről maradt le egy s betű .
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12846 üzenetére
BeLucZ, enginev3.0
Értelek titeket.
Halálosztó Új admin nálam s még nem jutott rá időm hogy megbeszéljem vele mi is az amit elvárok. Sajnos ebbe a hónapba 31 napból 6-ot vagyok itthon s éjjel melózok így nem is látom a nálam játszó embereket. Halálosztóval beszélek majd, bár a perma ban tiltva van minden adminnak, kivéve ha aim-ot találnak. De bosszantó lehet ha azért bannolnak mert jól játszol. A régi adminjaim ezzel tisztában voltak de nekik a 80%-ukat elvesztettem mikor átálltunk orange-ra. Sajnos nehéz olyan embert találni aki nem a saját előnyére használná az admint.A családias hangulatért thx. Ez is a célom, még 40 embernél is fent lehetett tartani a régi szerveren is a játékélményt, folyamatos alt alk nélkül is. Szavaztatásra vagy kérésre kapcsolok de a halálom ha nem lehet 2 szót váltani a másikkal egy jó ízű játék közben.
Ha van kedvetek letesztelni magatokat adminként, én szívesen biztosítom nektek. Nekem is segítség lenne ha normális kezekbe lenne a szerverem.
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12846 üzenetére
tegnap én is toltam halálosztóékkal, de utálom ha valaki lecsalózik mert sok fejest lövök, hát istenem, akkor mi van, láthatja hogy steames vagyok, csalással játszani pedig nincs értelme, mert azzal nem dicsőség nyerni, de a szervernek családias a hangulata nagyon, nekem ez tetszett nagyon
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12843 üzenetére
én is klánt keresek mind1 melyik csak legyen heti 3-4 war legalább
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12838 üzenetére
Alakítsunk már egy prohardveres klánt
mekkora lenne már
-
milan18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12838 üzenetére
Nemtom mi bajod van ott 40 kivételével semmi gond nincs velük akkár mennyit lősz nem banolnak mint a többi szerón! Az meg hogy külföldről nagy pingel játszol az sok szerón nem szeretik ennyi. Én sem szeretem a pingeseket mert ha nem szemből lövöd akkor nehezeb kilőni mint egy nem high pingest...
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12836 üzenetére
prohardvernek nincs CSS servere? vagy az SG-nek? vagy vmelyik magyar lapnak? sg-nek asszem régen volt
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12831 üzenetére
Azért nem mindegyik szerverre jellemző, Noobland az csaló server, nem vagyok béna pedig, de egyszerűen ott lehetetlen normálisan érvényesülni... Amikor whs a játékosok 90%a, látványosan csinálja mindenki
de mondjuk legalább kihivás, csak felhuz nagyon gyorsan, ellentétben a P.M.C. szerver, az tök normális, egyből éreztem az egyenrangúságot, az hogy mindenki normálisan tolja, medialog is jo meg diamond is, noobland eddig a legrosszabb tapasztalatom , bár sztem az nem is steames szero
valaki tudna egy normális klánt ajánlani ahol van TGF?
valami ph-s klán az nagyon jó lenne
-
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #12756 üzenetére
nem tudják megcsinálni a VAC-ot, mivel az X22 mindíg egy lépéssel előtte jár. ha esetleg kiszűri, akkor meg átírják az x22-t és ennyi.
olyan mintha azt mondanád, hogy ha már vannak rendőrök akkor ne legyen már bűnözés.
-
milan18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12754 üzenetére
Hát nemtom te milyen low szerókra jársz noobland meg biscuit biztos azok csicskák!
Én kb 4 szeróra járok és ott a high skill -eseket nem banolják! Kivétel a vénember vagy is 40 bár engem nem baztat már mint régen... de az is arra fogja hogy laggolsz..
Ja és az x22-őt nem csak a vac nem szúrja ki hanem semmi!!! Azért fizetsz érte hogy ne szúrja ki semmi!!! -
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12743 üzenetére
Nalunk normalisak az adminok, ha hulyere lovod max disconnectel annyi. 40- a wanteden nem csak neked okoz problemat... Az awp meg egy olyan jatekban ahol 2700j-os a leg erosebb fegyver s az awp a maga kis 7000j javal kicsit eros. Lehet 1 hitet loni ak-val is de azzal legalabb nem olnek meg ha meledlonek. Csak a rendes fegyverekkel jatszani ne tudok hasznalak tulnyomo reszben wp-t pont ezert. Lojjon le m4 el 1 hit re s meg meg is dicserem.
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #12745 üzenetére
Majdnem, de megoldódott szerencsére ezzel: cl_minmodels 1
Köszi!
-
joe-ker
senior tag
válasz
enginev3.0 #12729 üzenetére
Nem értem miért bannoltak pedig semmi extrát nem mutattál.
-
combonari
tag
válasz
enginev3.0 #12716 üzenetére
Van nagyon sok jó szerver. Példának meg tudom említeni a SAIGNS.DE szervereket, ezek Team Fortressben is vannak, és minden mapra van külön szerverük. (Például only cbble, vagy only chateau). Magyar szerverek között is van jó, ott van például a Vadkender public, vagy a személyes kedvencem, a Hungarian Star Wars Funserver. Én ide járok, viszonylag normálisak az emberek, az adminok is, ritka az anyázás, és még sorolhatnám.
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12720 üzenetére
Nem hiszem hogy serto lettem volna, vagy szemelyeskedo de neharagudj ha ugy tunt. Nem ugy szantam. Csak felajanlottam egy jo megoldast az altalanossagba feltett kredesedre. S mivel te is valaszoltal nekem igy vettem a batorsagot ahhoz hogy megszolitsalak. Picit erzekeny vagy
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12718 üzenetére
Steamen tobb a csalo mint nalunk XD 18 non-stop igen jol kepzett adminunk van. Valoszinu ha megeloztunk minden steames s non-os szerot akkor soka a csalonk... A no recoilt 30 playernel kiszurjak de nem baj. Nooblanden tobb csaloval jatszottam mint nalunk egy het alatt. Nekem van royalom s azzal megyek fel nezni abba a pillanatba ha valaki gyanus. De jatsz kihalt gyoker szerokon az jobb mert steam
Csak halkanjegyzem meg hogy majdnem mindegyikunknek van steamje de meg se hasznaljuk mert egy szar...
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12716 üzenetére
A steam egy szar... Itt rohad a gepemen de nem visz ra a lelek hogy felmenjek... Vagy semmit nem ad vagy tele van gyokerrel...
-
combonari
tag
válasz
enginev3.0 #12685 üzenetére
Hát akkor az glitch, olyan, mint amikor pl. cpl_millen csatiból szeded fel a bombát, meg ha megkéseled a falat úgy, hogy késelés közben elváltasz, akkor úgy fogja a falat késelni, ha újra előveszed a kést
vannak ilyenek
-
combonari
tag
válasz
enginev3.0 #12683 üzenetére
Sehogy
-
he7edik.
addikt
válasz
enginev3.0 #12665 üzenetére
Gondolom nem lesznek jelen ICL-en?
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #12678 üzenetére
mehetünk
-
whisperity
tag
válasz
enginev3.0 #12666 üzenetére
Szerintem hülyeség cheatelni, nem jó semmire.
Egyébként vannak szerver adminok és van VAC, ami előbb-utóbb meg fogja találni. Ha pedig cheatertanya szervert találok, azonnal megy blacklistbe és hosts fájlba, hogy többet észre se vegyem
-
Fr@ps
tag
válasz
enginev3.0 #12050 üzenetére
elméletileg régebben volt, de mostmár kétes (azért mondom, hogy régebben, mert régen láttam PH!-tagot
, és nem is játszottak rosszul
-
sNORh
addikt
válasz
enginev3.0 #12108 üzenetére
warhosting.hu
-
bivalyolo
őstag
válasz
enginev3.0 #12104 üzenetére
29-es körzet?? ameg mi?
fehérvári vagyok...ja és erre a fájbör páwör 15megás csodára gondoltam adsl nem köll
-
megint én
őstag
válasz
enginev3.0 #12097 üzenetére
Ezt én sem értem. Nekem is UPC-m van már réges rég óta, de valahogy amikor 8Mbps-s csomagban voltam, akkor 5-6 ms volt a válaszidő, most meg 60-90.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #12052 üzenetére
hát akkor kezd el szedni az embereket...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #12050 üzenetére
volt vmikor...
most nemigen...ha lenne ide biztos írnának
-
Zolás
addikt
válasz
enginev3.0 #12019 üzenetére
Semmit. Ugyanezen a vonalon vagyok és ugyanez a gondom bronz csomaggal. UPC a 29es körzetben egy fekete lyuk és elnyeli a netet
Ez itt ilyen 15éve és nem is fog változni, amig nem csinálnak valamit az illetékesek. Kéne egy kis felujitás hogy ne a 30éves telefonzsinóron jöjjön be a házba a net.
Tulterhelt a hálózat nem erre készült.
Ja és va hozzá topik is
Ja látom már megtaláltad -
scope2007
addikt
válasz
enginev3.0 #11986 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #11804 üzenetére
20-30?
én 9nek is örülnék azzal a konfiggal.
-
GabN73
addikt
válasz
enginev3.0 #11804 üzenetére
nem lehetetlen.Memtest megvolt?
-
GabN73
addikt
válasz
enginev3.0 #11787 üzenetére
64mb-os MX440 ...
Annál még az alaplapi vga-k is jobbak
először vidkarit cseréljetek (nem nagy pénz,pl egy 6600 gt vagy valami jobb) + egy memtestet futtatnék.mody123:
tálcán(óra mellett) jobbkatt a steam ikonra
h.adam.92 : cfgbe ha a végére írod hogy echo delete all akkor ki fogja törölni mindet..legalább is úgy tudom hogy ez a parancsa
-
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #11792 üzenetére
gondoltam egy win reinstall után nem is fog, azért írtam múlt időben a mondatot
-
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #11787 üzenetére
hűha, én pedig a töredezettségmentesítést javasoltam volna...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #11701 üzenetére
az eddig se hordott, ha jol lőttél vele
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #11224 üzenetére
működik, köszi.
-
GabN73
addikt
válasz
enginev3.0 #11224 üzenetére
playerblotter.txt
ha jól tudom csak a körök végén előforduló laggot oldja meg. LANon ezt mondták nekünk -
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #11223 üzenetére
várom inkább a javítást...tuti lesz....így nem hagyhatják.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #11221 üzenetére
jah lol...mint Battlefieldben a "jelvények". értem....
hülyeség.
-
nike_
addikt
válasz
enginev3.0 #11184 üzenetére
már jó, a clientregistryt töröltem, most jó.
más: nektek is belaggol pubon amikor vége a körnek? amiatt laggol, hogy bejön az az "összegző" kép, ezt ki lehet valahogy kapcsolni? vagy legalább a saját szerveremen nem szeretném, ha lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest