- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Meg lehet oldani hogy ha botok ellen játszok akkor lehessen 2 elsődleges fegyverem? Pl avp+m4? Jó lenne elhülyéskednem vele, a laposon pont eldöcög. Régen a szerveremen volt ilyen opció de sm nélkül saját gépen kivitelezhető? -
Rivaul
addikt
Sziasztok. Van jelenleg normális Magyar szeró? Rég nem játszottam már sajna, így nem tudom mennyire megy még a css. Érdemes lenne újra szervert csinálni, van még rá kereslet?
-
Rivaul
addikt
Megpróbálom hátha a szerveren is megy a parancs. Engem idegesít... Bár ahhoz képest hogy elcseszték a cs-t ez semmiség... Bár mi féle konfiggal próbálkoztam xart se ad, ezután megnéztem s botok ellen offline-ba is ez a helyzet... 66 in 4 3 in 1 stb...
-
Rivaul
addikt
válasz
nuendo #13302 üzenetére
Be cfg (zmbe)
------------------------------------------------------------------------
sm plugins load zombieriot
sm plugins load sm_weapons
bot_chatter "off"
mani_autobalance_teams 0
mp_forcecamera 0
ammo_50AE_max 1000 // deagle
ammo_762mm_max 1000 // scout, ak47, g3sg1, aug
ammo_556mm_box_max 1000 // m249
ammo_556mm_max 1000 // galil, sg552, famas, m4a1, sg550
ammo_338mag_max 1000 // awp
ammo_9mm_max 1000 // mp5navy, tmp, glock, elite
ammo_buckshot_max 1000 // m3, xm1014
ammo_45acp_max 1000 // ump45, mac10, usp
ammo_357sig_max 1000 // P228
ammo_57mm_max 1000 // p90, fiveseven
mp_limitteams 21
mp_roundtime 9
mp_timelimit 0
mp_restartgame 1Ki cfg (zmki)
------------------------------------------------------
sm plugins unload zombieriot
sm plugins unload sm_weapons
sm plugins unload zrspawn
mp_forcecamera 1
bot_kick
mp_roundtime 3
mp_timelimit 30
mp_limitteams 2
ammo_50AE_max 90 // deagle
ammo_762mm_max 90 // scout, ak47, g3sg1, aug
ammo_556mm_box_max 90 // m249
ammo_556mm_max 90 // galil, sg552, famas, m4a1, sg550
ammo_338mag_max 90 // awp
ammo_9mm_max 90 // mp5navy, tmp, glock, elite
ammo_buckshot_max 90 // m3, xm1014
ammo_45acp_max 90 // ump45, mac10, usp
ammo_357sig_max 90 // P228
ammo_57mm_max 90 // p90, fivesevenmp_restartgame 1
szintlepes cfg (zriot+)
-----------------------------------------------------------------------
bot_killEzeket helyezd be egy cfg-be s a maniba vagy sm be amit épp használsz az rcon-hoz tedd be őket (cfg nevek ezek legyenek):
"ZRIOT szint lepes" exec zriot+.cfg
"ZRIOT [BE]" exec zmbe.cfg
"ZRIOT [KI]" exec zmki.cfg -
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13291 üzenetére
Áhh ha ilyen konfigot nem tudnék megoldani szerón az gáz lenne
A saját cfg amit nem vágok sajna... Ez van, csak közhasznúba nyomom
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13283 üzenetére
Tudnál linket dobni? S hogy miként kell beállítani? Ez nem szerver konfig s nem vágom
Az egér gombk állítgatásán kívül még semmit nem használtam a cfg-m be de sokat javíthatna a játékomon ha ennyivel gyorsabb lennék
-
Rivaul
addikt
Sajna a saját cfg készítésben nincs tapasztalatom. Van olyan parancs ami a kör kezdetekor egyből késre vált nekem? Egyből az első váltásra pl usp helyett kést adjon be
-
Rivaul
addikt
válasz
rrbmirgamid #13272 üzenetére
Igen sajnos az nem válogatható a mai világban. Ha kiteszem a parasztgyerekeket akkor nem lesz kivel játszani
Mivel nem az én tulajdonom a szerver csak a konfig az enyém így nem tudok ilyen mértékű döntést hozni. Annak idején a médialog-on szabadon szabályozhattam mert az csak az enyém volt. De ha kirívó igazságtalanságot érzel írj pm et s teszek ellene.
-
-
Rivaul
addikt
válasz
rrbmirgamid #13234 üzenetére
Nalunk is sokan panaszkodnak erre. Sztem a steam tolt el valamit ismet...
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13229 üzenetére
Olvastam az újságban. Most erre fogják kenni az egészet. Pedig ha nem emiatt akkor valami gyökér japán manga miatt veri agyon a társát egy botra kötött téglával vagy az új x-men miatt szurkálja le... A mai fiatalak idióták s buták mint a föld. Tisztelet a kivételnek de az elég kevés.
enginev3.0 amúgy meglested már az exit-et?
Hasonló a régi csapathoz. Csak olyat konfigoltam hogy agyam elszáll
Steam szerveren pub+3 mod. Ezt csinálja valaki utánam
-
Rivaul
addikt
válasz
zolee86 #13227 üzenetére
Ezért írtam hogy jelezzétek nyugodtan az ilyesmit! Én is ma láttam hogy kapott admint, amit ha tudna használni nem is zavarna. De most te jelezted a visszaélést s én is láttam ma 1-et. Este beszélek azzal akitől kapta s reggelre valószínűleg el is veszem vagy igen csak lekorlátozom
-
Rivaul
addikt
94.199.178.61:27888 {ExIT} Csak steam! Általam készített konfig! A MediaLog igen csak továbbfejlesztett változata. Normális társaság (panasz esetén jelezhetitek nekem). Pub, külön war szeró, most kezdtem el a mod konfigokat: hide e seek, gungame, dm, valami zombi vagy riot vagy zm, ctf... Egy próbát megér
-
Rivaul
addikt
Ha valakinek szüksége lenne konfigosra vagy segítségre az szóljon bátran akár pm-ben is. Azt hiszem referenciát nem kell mutatnom
Ingyen segítek ha kéne
-
Rivaul
addikt
Az eddigi magyar szerver első az {ExIT} klán PUB szervere átköltözött steam-re. Eddig is ugyan közös vizeken eveztünk, ők s a volt ( MediaLog). De nem szerettem mert rengeteg volt a csaló a hatalmas non steam szerveren. Ezután remélem itt használhatóbb s élmény telibb lesz a játék. Jómagam konfig s admin téren segédkezem a szervernél. Így mostantól komolyabb ügybe segítek ezen szerveren felmerült ügyekben is ha van rá szükség
-
Rivaul
addikt
válasz
Találtgyerek #13187 üzenetére
Joh nem vagyok már 18 de azért öregnek se mondanám magam
Valószínű hogy nálam nincs rendben valami a géppel. A szerver konfig miatt rengeteg minden van a gépen +az android mobil konfig miatt is sok mindenbe belenyúltam. Lehet nálam ez okozza a problémát. De az is lehet hogy párunknak változtak a képességei s természet feletti képességeket kaptunk amit ti átlag halandók csak jelenés-ként éltek meg s infarktust kaptok tőle
-
Rivaul
addikt
A frissítés óta most mentem fel először. Sajnos idő hiánya miatt át kellett adnom a szerverem kollégámnak aki csődbe is vitte... Majd a GO-ra csinálok megint egyedül
Nah de a lényeg hogy másnak is felgyorsult a játékmenet vagy csak nekem? Valahogy sokkal gyorsabb az egész mint előtte.
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13079 üzenetére
Igen az az. Meg a heten negyven slot aztan csokken.
-
Rivaul
addikt
válasz
Kassadin #13072 üzenetére
Én mindig erre a hozzáállásra köteleztem az adminjaim. Nem is nagyon volt panasz a munkájukra soha. 3x volt de azok mind ki is lettek vágva. Sajnos sokan csak arra használják a saját szervert hogy maguk jól szórakozzanak a többiekkel s az legyen amit mondanak. Nekem mindig a szerverem volt az első aztán ha olyan akkor az adminjaim s a játékosaim. Kicsit már most hiányzik
-
Rivaul
addikt
Amúgy a medialog only steam-lett, neve megváltozott, a férőhelyek 24-re csúsznak s én már csak configos ként leszek benne. Magánélet miatt nincs időmm ellátni egy cl-szerepét így átadtam egy barátomnak a szervert aki a fent említett változásokkal de üzemelteti tovább. Bár kinek bár mi panasza van ezentúl is jelezheti nekem itt vagy pm-ben s ahogy időm engedi segítek benne!
-
Rivaul
addikt
És ki is vágott? Azt hiszem pont ez az admin lényege nem? Hogy ha gyanús neki valami akkor kiálljon s figyelje max a beszólásai feleslegesek. Pont az a baj hogy ok nélkül mindenkit kivagdosnak mindenhol. Azt hiszem pont az a helyes ami nálam megy. Kiáll specbe s figyeli, mikor megbizonyosodott róla hogy valami nem stimmel akkor rak ki de akkor se véglegesen mert tévedhet ő is. Úgy hogy azt hiszem ez pont nem negatív tapasztalat maximum a te szemszögedből kellemetlen.
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #13011 üzenetére
Pedig azt is meg tom csinalni. Bar egy picit el kell tolni a spawnt hogy ne a teto legyen felettuk
-
Rivaul
addikt
Skinek meg a medialogon sincsenek pedig az eleg eros pub. Meg admin skint se hasznalok mert utalom s nem szeretek en se orakig tolteni minden szemetet... A tk pont az egy erdekesseg lenne de lehet elhagyom. Sebzesek s serulesek configja megoldhato + csontra hegyezett hitbox hogy ne vegye a tunkot. Van par otletem, majd kiderul bele fogok-e.
-
Rivaul
addikt
válasz
milan18 #12984 üzenetére
Csak csapat beszedet akarok. A granyo nincs jol konfigolva a jatekba eredetileg. A tk alap, bar a tk+ponton meg gondolkodok. A slay kell mert maskepp a mostani jatekosokat nem lehet ravenni a csapatmunkara s hogy allandoan az legyen fontos. Amugy a granyot konnyu beallitani. Eleg jol konfigolok s irok at pluginokat. Mar mindenem meg van a szerohoz
-
Rivaul
addikt
válasz
Roliiii #12976 üzenetére
A jaileknek nincs is max ha 140 kilós szőrös 47 éves faszi vagy aki tangába ül otthon s nincs pénze arra hogy másképp megalázzák
De ez más féle ide lehetne jönni reálisabban játszani. Imádom a pub-om nem arrol van szó de néha saját környezetbe játszanék cs-t is amiröl valóban szól a játék s ne csak frag vadászat.
-
Rivaul
addikt
Gondolkodok egy pro szerveren. Olyasmit szeretnék ami a realitáson alapul. Pár ötlet: Nincs korlátozva semmi, állandó tk, állandó alt alk, saját csapattárs megölése is pontot hoz, feladat központúság (ha nem teljesíti az adott csapat a feladatot, bomba letétele, felszedése) automatán slayelődik a vesztes csapat, granyó 100 at sebez nem csak valami kamut stb.
max 20 slot-ra gondoltam csak steam. Láttok benne fantáziát? -
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12930 üzenetére
En is nezegettem de inkabb tartogatom a helyet a GO-nak , addig meg source.
-
Rivaul
addikt
válasz
BeLucZ #12926 üzenetére
2-2,5k között mozog egy steames 16 slotos szerver ára. Van pár host ami biztos hátteret biztosít. Fsr, netover amiknel en voltam. A netover nagyon jo ha van sajat konfigosotok mert az ottani bar nagyon jol dolgozik de hagy nemi kivannivalot a stilusa... Az fsr-hez meg nem sok tudas kell egy alap szerot bar ki ossze tud naluk hozni. 16 slot-ot meg rezzenes mentesen visz mind 2-ő. Szabadabban is lehet konfigolni, mint nekem a 40-est mert az mar messze tobbet zabal ha telerakod pluginnal. 19000 szerverbol volt mar 368-ik a szerverem non steam-en s magyarba a 3-ik. Erre sincs most panasz steamen pedig teljesen mas az orange configolasa.
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12914 üzenetére
Ha kellene a konfigba segitek szivesen. Miert nem vallalod te a cl szerepet? Ahogy elnezem lennetek paran.
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12846 üzenetére
BeLucZ, enginev3.0
Értelek titeket.
Halálosztó Új admin nálam s még nem jutott rá időm hogy megbeszéljem vele mi is az amit elvárok. Sajnos ebbe a hónapba 31 napból 6-ot vagyok itthon s éjjel melózok így nem is látom a nálam játszó embereket. Halálosztóval beszélek majd, bár a perma ban tiltva van minden adminnak, kivéve ha aim-ot találnak. De bosszantó lehet ha azért bannolnak mert jól játszol. A régi adminjaim ezzel tisztában voltak de nekik a 80%-ukat elvesztettem mikor átálltunk orange-ra. Sajnos nehéz olyan embert találni aki nem a saját előnyére használná az admint.A családias hangulatért thx. Ez is a célom, még 40 embernél is fent lehetett tartani a régi szerveren is a játékélményt, folyamatos alt alk nélkül is. Szavaztatásra vagy kérésre kapcsolok de a halálom ha nem lehet 2 szót váltani a másikkal egy jó ízű játék közben.
Ha van kedvetek letesztelni magatokat adminként, én szívesen biztosítom nektek. Nekem is segítség lenne ha normális kezekbe lenne a szerverem.
-
Rivaul
addikt
El sem hiszem hogy ennyi ideje tarto kuzdelem utan valaki jot is mond a szerveremrol (medialog). Amugy normalis adminokat keresek akik csak rendtetelre hasznaljak az admint nem a maguk hasznara. Egy adminom tegnap dobtam ki emiatt... Keressetek vagy itt vgy fent: Jordan
-
Rivaul
addikt
athlon2 550 black, 4g 800 memó, ati 5550 1gb gddr5 el volt max 490 fps, atlag 230.
mostani gépem: x2 250 2gb 1333 s alaplapi vga 60-140 fps, teljesen jól játszható.
60 fps fölött vagy tudsz játszani vagy nem tök mind1 mi elé ültetnek le. Nálam van egy srác aki 18 fps el is kiüríti a szerót úgy játszik, most kapott új gépet 150 fps s ugyan az maradt. Pro gamer-t senkiből nem csinál az fps max egy kis pluszt ad -
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12743 üzenetére
Nalunk normalisak az adminok, ha hulyere lovod max disconnectel annyi. 40- a wanteden nem csak neked okoz problemat... Az awp meg egy olyan jatekban ahol 2700j-os a leg erosebb fegyver s az awp a maga kis 7000j javal kicsit eros. Lehet 1 hitet loni ak-val is de azzal legalabb nem olnek meg ha meledlonek. Csak a rendes fegyverekkel jatszani ne tudok hasznalak tulnyomo reszben wp-t pont ezert. Lojjon le m4 el 1 hit re s meg meg is dicserem.
-
Rivaul
addikt
Hetfotol 08,08-tol a MediaLog szervere eredetire valt. Az ip marad de a kihaloba levo ns miatt ugy erezzuk ideje lepni. Ezentul varunk minden regi s uj steam-es jatekost. Admin csapat, alap klan s a szabalyzat valtozatlan.
-
Rivaul
addikt
De ha mar itt tartunk. Akik steam-en jatszanak ugy oda vannak az ezer forintos accal hogy borzaszto. Miert ez szamit? Tele van hulladek szerverrel ahol 40 ping miatt mar bannolnak vagy mert belovod az admint s meg sorolhatnam... Nekem is van steam-em de neha bekerdeznem hogy mit kepzel egy ket klan s szerver magarol. Sztem az szamit hogy milyen emberek s kozosseg van egy adott szerveren s nem az hogy mikent lehet oda feljutni...
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12720 üzenetére
Nem hiszem hogy serto lettem volna, vagy szemelyeskedo de neharagudj ha ugy tunt. Nem ugy szantam. Csak felajanlottam egy jo megoldast az altalanossagba feltett kredesedre. S mivel te is valaszoltal nekem igy vettem a batorsagot ahhoz hogy megszolitsalak. Picit erzekeny vagy
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12718 üzenetére
Steamen tobb a csalo mint nalunk XD 18 non-stop igen jol kepzett adminunk van. Valoszinu ha megeloztunk minden steames s non-os szerot akkor soka a csalonk... A no recoilt 30 playernel kiszurjak de nem baj. Nooblanden tobb csaloval jatszottam mint nalunk egy het alatt. Nekem van royalom s azzal megyek fel nezni abba a pillanatba ha valaki gyanus. De jatsz kihalt gyoker szerokon az jobb mert steam
Csak halkanjegyzem meg hogy majdnem mindegyikunknek van steamje de meg se hasznaljuk mert egy szar...
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12716 üzenetére
A steam egy szar... Itt rohad a gepemen de nem visz ra a lelek hogy felmenjek... Vagy semmit nem ad vagy tele van gyokerrel...
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Elköltöztünk!
Uj ip: 91.82.84.184:27050
Nagyobbak is lettünk már 40 slot, bár most így nem 3-ok vagyunk de hamar visszakerülünk
Várunk mindenkit szeretettel: MediaLog (NS) -
Rivaul
addikt
3 hely game tracker HUN
-
Rivaul
addikt
Gépigényre egy p3 1ghz 512sd+32mb agp vga 9-17fps 800x600 ulow-on.
Jelenleg am3 3ghz 1gb ddr3 s ebből vesz le az INTEGRÁLT vga 386-mb-ot. Így 1024x768 maxon 50-140 fps. Szal nem kell neki sok. Én pl 60 ra korlátozom mert azon a leg kiszámíthatóbb a játék. -
Rivaul
addikt
Hi. Kene egy kis help. Az egyik idiota adminommal bemasoltattak a konzoljaba egy parancsot ami miatt az elok nem latjak a spectator s a halottak chateleset... Az alt alk kulon szabalyozhato igy nem azt toltak el. Nem tudom mar merre keressem mert nagyon idegesito.
-
Rivaul
addikt
válasz
megint én #12577 üzenetére
Így van. Igazad van abban hogy tényleg nem tűrik az adminok az átlag törtön a jó játékost. Szerencsére nálunk megfordultak már igen csak jó játékosok is: volt Obinet-böl Deep pl rendszeresen velünk játszik de törtön már más névvel
Szóval tudjuk mi a tudás meg a csalás közt a különbség. Az általad említett mapok szinte mind meg vannak s sokat is pörgetjük fire, mills stb s több war mapunk is van. Persze törtön vannak lazább mapok is az is pörög. D2 amúgy is kiborít már de sajnos kell mert meg mindenki azért van megőrülve. Nálunk is vannak a klán-ba akik csak warozni vannak nálunk, mivel napi 5-8 wart is akarnak (sajnos legtöbbjük csaló) de ez elég hamar kiderül. E miatt is csak a saját war szerónkon játszunk ha van rá mód. Legtöbbünk amúgy steames volt mindig is de a tört szeró mellett döntöttünk. Szóval próbálunk mindenhez korrekten állni s egy jó közösséget fenntartani
-
Rivaul
addikt
Amugy nem vitatemat akarok. Csak ajonlottam a baratsagos fogadtatast mindazoknak akik megis szeretnek torton jatszani. Nalunk megtehetik.
-
Rivaul
addikt
válasz
whatever #12574 üzenetére
Nem mintha steamen nem lennenek csalok. azok ugyan ugy vannak. nekunk eleg sok adminunk van akik csak a szabalyokra figyelnek s nem azert banolnak mert lelovod oket. egy gyoker brigaddal is ugyan olyan szat steamozezni. mi komolan vesszuk az adminjaink korrektseget s igy a csalokra is nagyon figyelve van.
-
Rivaul
addikt
válasz
megint én #12572 üzenetére
ma mar 5 ek vagyunk magyar szerok kozt de biztos valamit rosszul csinalunk
cpl strike mills fire s meg sok war map... ezek az atlag szerverek kinalatai sztem is. igen sok steamesunk van akik szivesen toljak itt is... s mivel steam biscuit van csak elottunk... de nem baj legyen neked igazad a tobbi jqtekossal szemben. azert en varok mindenkit szeretettel
-
Rivaul
addikt
válasz
he7edik. #12544 üzenetére
De bizony hogy jönnek, mivel máshol nincsenek s sokan fanok
megint én: igen az awp full tiltás kicsit erős volt de nagyon sokan utálják, egy olyan játékba ahol 2600j a legerősebb fegyó, betolni valamit 7000-el elég meleg dolog... Erősen szabályozva van nálunk a használat s meg a wp mániások is rendben találják!
-
Rivaul
addikt
Egy kis idő eltelt mióta ide írtam. Jelenleg az országba a 7 ek vagyunk a szerverek között. Non steam kb 3-ok...
Pár hét s all in 3 ok leszünk. Igen csak kinőttük magunkat, szóval érdemes lehet még is csak benézni
Awp 4v4 től külön war server 32 slot stb... Aki nem nálunk vagy az exit-nél játszik nemsoká az bánni fogja
Non-Stop game! Éjjel is 7-15 player! Nappal meg... Nem véletlenül kellett 24 röl 32 slot
95.140.33.112:27109 MédiaLog szervere Várunk mindenkit szeretettel -
Rivaul
addikt
Sziasztok urak!
Remélem nem gáz ha ez itt a reklám helye
Tegnap indítottuk kis szerverünket 24 férős stabil jószág, használható mapokkal nem mindenfajta extravagáns vacakság. No avp no cheat viszont ha ezt betartjátok akkor jó szórakozás! Normál játékosok vagyunk nem hentelők, munkahelyi kis csapat. MI éjjel vagyunk fent általában 3-10-ig így akkor is van kivel játszani. Nem vagyunk beképzeltek s várunk mindenkit szeretettel! Elvileg holnaptól már gőzerővel megy a JÁTÉK!95.140.33.112:27109 MédiaLog szervere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest