- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
ZooLee19.. #13767 üzenetére
Sajnos elmúlt években tényleg szinte 0 az aktivitás.
Pedig én is szívesen játszanék.
-
Zsombe
senior tag
válasz
enginev3.0 #13719 üzenetére
Sajnos tényleg ez a helyzet, hosszú idő után tegnap én is játszottam egy keveset, de eléggé elkeserítő a helyzet.
Már nincs olyan feelingje a CS-nek, mint rég.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy beállítottam nagy felbontást a játékban, viszont azóta nem megy.
Elindítom és hibaüzenetet dob ki és el sem indul a Source.
Lehet, hogy nem támogatja a HD felbontást a játék? Hogyan tudnám visszaállítani az alapbeállításokat? -
Zsombe
senior tag
Na akkor mikor játszunk és hol? Mert most heihachi szervere üres.
-
Zsombe
senior tag
válasz
Genius007 #5999 üzenetére
Hogy mennyire játszok jól, azt szerintem döntsék el mások, mert én úgy vagyok vele, hogy "öndícséret gyalázat". Source-ban mindig pluszos statokat hozok, de változó eredménnyel (átlagban kb. 4-5-tel többet ölök, mint halok, de azért előfordul 16-3as stat is). Szerintem ez ahhoz képest nem rossz eredmény, hogy 2 napja Source-ozom és kb. 1 évet kihagytam CS-ben.
Elég jó csapatjátékosnak tartom magam. Legalábbis anno koleszos LAN partykon jól együtt működtem másokkal, na meg a munkahelyemen sincs panasz arra, hogy ne tudnék a kollégákkal összedolgozni (mármint szakmailag, nem CS-ben).
Egyébként sokáig 1.6-oztam (2002-től kezdve), de az utóbbi időben eléggé inaktív voltam, államvizsga, most pedig a munka miatt. De úgy néz ki, hogy azért esténként 1-2 óra CS belefér az időmbe.
-
Zsombe
senior tag
qdak: este majd küldök ip-ket, csak most dolgozom.
heihachi: szerintem nem olyan rossz, a Badboys public, bár egyszer nekem is sikerült egy kisebb idióta bagázsba belefutnom, de összességében eddig pozitív a véleményem. Na meg múltkor Kodiakkal együtt játszottam ott.
Egyébként ismerős a nicked. Neked nincs saját CS:Source szervered? Vagy az is lehet, hogy pont láttalak elmúlt 1-2 napban fennt valamelyik szerveren.peterkeT: ezt a pH!-s CS:Source szerver ötletét én is támogatom.
-
Zsombe
senior tag
Úgy látom, hogy az elmúlt ~1 évben nem változott semmit a magyar CS scene. Most, hogy elkezdtem Source-ozni érdekes tapasztalattal gazdagodtam. Ma egy magyar public szerverről bannoltak. Hogy miért? Az jó kérdés, mert nem kaptam indoklást, egyszer csak kidobtak. Nem tudom, hogy esetleg az adminnak az fájt, hogy 16-4es statom volt? Tény, hogy csak 2. napja source-ozom, de kb. 3 évig 1.6-oztam, szóval van némi tapasztalatom, valamint soha nem cheateltem, így kikérem magamnak. Ami a legfurcsább, hogy még csak meg sem gyanusítottak, vagy fel sem szólítottak, egyszerűen csak banoltak.
-
Zsombe
senior tag
válasz
parandroid #5967 üzenetére
Szerintem ez nagyon jó ötlet, én támogatom.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Mivel új gépem van és a régi 1.6-os accommal valami gubanc lett, mert nem tudok bejelentkezni, így ma vettem egy CS:Source-ot. Ma toltam is egy órát és eddig nagyon tetszik. Ti mely szervereken szoktatok nyomulni? Ph-nak van public szervere, vagy csak war szervere van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest