- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #13576 üzenetére
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #13573 üzenetére
dupla
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #13573 üzenetére
Az be van kapcsolva, mivel 2 magos a procim, csak 4 szálon. Vagy pont ez lenne a baj?
-
Spam123
tag
Sziasztok!
Ma megvettem a játkot STEAM-en és az a bajom vele, hogy 30 FPS-re korlátoz le a játék. Konzolba beírtam, hogy fps_max 999, de akkor sem. V-sync ki van kapcsolva a játékba és a driverbe is.
Win7, Dell Noti 2 VGA-val.
Hogy lehetne feloldani a korlátot?
-
Spam123
tag
Üdv.!
Lenne egy pár kérdésem:
Hogyan lehetne úgy újrarakni a játékot steamen, hogy ne kelljen letölteni mégegyszer az egészet. Szóval kéne egy teljesen szűz CS:S. A x:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\felhnév\counter-strike source mappát hiába törlöm le, az a baj, hogy a cfg fájl letölti cloudról úgy is, hogy azt kikapcsoltam.
Másodjára nektek nem szokott néha be-beszaggatni, hiába van meg a stabil több száz fps?
-
Spam123
tag
Hogyan lehet kiakasztani az fps korlátot? Mert azt mondták, hogy a korlátot fps_max 999-nel lehet kilőni, de nem jó, mert most így 999-en pörög.
-
Spam123
tag
Valaki tudna adni egy teljesen alap css config fájl?
-
Spam123
tag
Hogy lehet az, hogy kitörlöm a cfg file-t a cstrike mappából és mégis megjegyzi a beállításaim?
ÉS hogyan tudom újratenni a css-t? A leötlött telepítőt nem akarom törölni, csak a játékot.
-
Spam123
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy kifagy a játék egy bizonyos szerveren kb. 3 perc után? Hl2.exe leállását jelenti. W7 x64. Eredeti a játék.
Csak egy bizonyos szerveren jön elő. Egyébként ahhoz hogy a modelleket lássa be kellett írni ezt a parancsot: cl_minmodels 1
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #12745 üzenetére
Majdnem, de megoldódott szerencsére ezzel: cl_minmodels 1
Köszi!
-
Spam123
tag
Ha felmegyek egy olyan szerverre, ahol custom skinekkel rendelkeznek a játékosok, csak fekete-rózsaszín kockás a karakterjük. Miért? Azt hiszem valami konzol paranccsal kell megoldani, csak nem tudom mi az.
-
Spam123
tag
Üdv.!
Most vettem meg a játékot.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen beállításokkal tudom elérni a legmagasabb FPS értéket?Gépem: Ati 6850, E8400 @ 4.0 GHz, 4 Gb ram.
FULL HD-ban játszok.Köszi a segítséget előre is!
-
Spam123
tag
Hello all!
Ma megvettem a CS:S-t és érdekelne, hogy milyen beállítások mellett érhetem el a legjobb FPS-t.
A konfig: 4850 VGA E8500 4.0 GHz-en. Nos? Gondolok én itt élsimításra és AF-re.
-
Spam123
tag
Sziasztok!
Eredeti public szerver IP-t keresek, meguntam a sok törtes votebanolót... A kritériumok:
- 100 Tr
- Szerveren mindig legyen legalább 5 ember (17:00-tól - 21:00-ig, de hétvégén korábbtól)
- Ne only D2 szerverAmik kizárva: BB 1,2,3 ; Diomond
Nem rég a Cheyene szeróra találtam rá, csak eléggé inaktív.
Köszönöm válaszotok!
-
Spam123
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a W7 x64 alól CS:S-ről? Eredetim van persze. Szóval ugyanúgy müxik minden? Ping, fps, choke nem fordul negatív irányba?
És valaki tudna segíteni, a net_graph-ban, melyik mutatja a TR-tet? És ha az alacsony, arról csak a szeró tehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged