-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
Riccsiz_h #13498 üzenetére
Pontosan. Én is akkor hagytam abba, amikor bejöttek ezek a hülye achievementek, meg revenge meg player of the round....Most erre jó lenne a GO és tényleg visszarakhatnák a sima gamereknek a sima Source-ot. De ez úgysem fog megtörténni.
Most AVA-zni kezdtem el újra, 2 év utánIngyenes és nagyon jó, mondom ezt úgy, hogy FPS-ek közül, csak az 1.6 kötött le. Meg kicsit a CSS
-
Lmh
őstag
Egyszer bannolták, csinált új accountot, egyértelmű. Ez az első 2 hsz-e.
-
Lmh
őstag
Köszi mindenkinek, sikerült!
-
Lmh
őstag
válasz
enginev3.0 #13471 üzenetére
Saját "create server"-en sem írja át.
-
Lmh
őstag
Ha beírom konzolba, hogy fps_max 200, akkor miért nem hajlandó úgy tenni?
-
Lmh
őstag
válasz
FlashPlayer #13464 üzenetére
hehe, úgy látom megtörtént
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
válasz
enginev3.0 #13435 üzenetére
Milyen processzor mellett? Az nem mind1. CSS-ban erősen számít a proci.
Én anno CSS miatt váltottam gépet. ( Már bánom, mert alig játszottam vele végül)
Fő cél nekem is a fix 100fps volt.
Akkori konfigom: E8500, 9600GT Alpha Dog Edition, 2 giga ram. Ez vitte a 100fps-t, bár hozzátenném, hogy akkor egyáltalán nem vágtam a grafikai beállításokat, szóval össze-vissza volt a beállítás. Lehet gyengébb is elég, viszont lehet, h bizonyos grafikai beállításnál erősebb kell. Ezt sajnos így utólag én már nem tudnám megsaccolni. -
Lmh
őstag
Lehet valahogy bal kézbe rakni a fegyvert? Illetve nekem hiába enable a console, mégsem jön le :S Vagy nem a 0-val kell előhozni? ~-jelet ír azt hiszem, az meg az 1-es gombon van nekem, de az persze nem jó
(CS:Global Offense-ről beszélek persze)
-
Lmh
őstag
válasz
bubi92 #13423 üzenetére
Én pár napja kaptam invet rá. Nem tudom hogyan zajlik a hozzáférések kiosztása. Kezd megtetszeni. Igazából 1 dolgon múlik, hogy játszom-e majd vele: lesznek-e csalók rajta
A source-osok szeretni fogják, mert gyakorlatilag egy felturbózótt source. 1.6-hoz képest pedig egy még sokkkal-sokkkkkal szarabb source-verzióMivel egyértelmű, h a Source nem tudta elvenni az e-sport népszerűséget az 1.6-től, fogalmam sincs, hogy gondolták, hogy majd ez fogja....
-
Lmh
őstag
Van itt vki aki szokott CS:GO bétázni?
-
Lmh
őstag
no, kitöröltem a de_inferno cache-t most egyelöre megy
viszont uj kérdés: vkinek vmi jó high fps cfg? ajánlotok vmit?
köszi -
Lmh
őstag
válasz
Rivaul #12611 üzenetére
steam/steamapps/név/counter-strike source/cstrike/maps
és ezen belül csak 1 fájl van, a soundcache
a soundcache mappán belül pedig példák: _other.cache , cs_assault.cache , cs_havana.cache ,
de_inferno.cache ..... fájlok vannak
Nektek nem igy van?
Amugy próbálom letölteni a mapot, de tele van a net hulladék inferno változatokkal, eredetit nem nagyon találok :S és ha találnék is se vágom most akkor hova másoljam -
Lmh
őstag
Azért fogadok egyéb ötleteket, miért nem indúl el a de_inferno?!?!
Előre is köszi -
Lmh
őstag
Én akkor is beirom újra, lévén, eléggé halott a topic, és még mindig nem találok rá sehol választ
Sziasztok!
Elég rég nem sourceoztam, de most vettem egy uj, szép monitort ( BenQ G2222HDL 21.5")
és gondoltam kiprobálom vele a source-ot. Nem tudom, hogy a monitor vagy egyéb hibája, de amikor elinditom, csak megjelenik épphogy a menü háttere, de még menüopciók, kiirások nélkül és szó nélkül már ki is lép.
Próbáltam a windowsban minden felbontást, töröltem a cstrike mappát, ujraraktam az egész CSS-t, illetve kaptam egy ilyen launch options-t:
-console -threads 2 -dxlevel 81 -heapsize 1048576 -w 1024 -h 768
de mind hatástalan
Remélem tud vki segíteni, előre is köszönöm!Előre is köszi!
-
Lmh
őstag
kis kiegészítés:
próbáltam a windowsban minden felbontást, töröltem a cstrike mappát, ujraraktam az egész CSS-t, illetve kaptam egy ilyen launch options-t:
-console -threads 2 -dxlevel 81 -heapsize 1048576 -w 1024 -h 768
de mind hatástalanElőre is köszi!
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Elég rég nem sourceoztam, de most vettem egy uj, szép monitort ( BenQ G2222HDL 21.5")
és gondoltam kiprobálom vele a source-ot. Nem tudom, hogy a monitor vagy egyéb hibája, de amikor elinditom, csak megjelenik épphogy a menü háttere, de még menüopciók, kiirások nélkül és szó nélkül már ki is lép.
Remélem tud vki segíteni, előre is köszönöm! -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Remélem tud vki segíteni, előre is köszönöm! -
Lmh
őstag
vmi klánocska vagy fixmix engem is érdekelne
4-5 éve tolom, skill: mid, korom : 21 -
Lmh
őstag
pár ember nem venne fel steamre?
uj accom van, páran ismernek itt régröl...
anno toltuk a PH! klant Moondoommal, iLLUval, Drillla Killaval, snorhal, Djureeval
mixelgetnék párat, kb meglövömkor:21, 4-5éve tolom 1.6/CSS
acc: claire373 vagy adjátok már meg a tiéteket, akár privibenkösz-i
-
Lmh
őstag
ujraraktam az egész tetves windows-t, gondolom ez megoldja a problémát
egyébként, lehet h semmi összefüggés nincs, de akkor ütött be ez a probléma, amikor egy csomo szerót próbálgattam gamemonitor.com-ról
amugy nem találtam vmi jo szerókat :S
plz adjatok néhány pub ip-t
lényeg, h legyenek rajta, jöhet minden féle, majd szelektáloklehet külföldi is
köszi szépen
(jöhet privibe is) -
Lmh
őstag
szevasztok, reggel még müködött a source-om, ma este el akarom inditani: semmi nem jön be még menü elött:
Engine error ablak- PLatform Error: module failed to initialize. leOKézom, majd : hl2.exe - Alkalmazáshiba ablak - A "0x10233e2c cimen található utasitás a "0x0e3aa1a0" memóriacymre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következö müvelet: read".vkinek ötlet? még nem probáltam ujrarakni meg semmi
teljesen friss problem
elöre is köszi -
Lmh
őstag
az x22 az gondolom konkrétan wh és mi ez a sv_pure 0?
-
Lmh
őstag
sziasztok! abbol az apropobol néztem be ide, h megkérdezzem, h az eredetisek között elérhető-e ma olyan cheat (wh) amit nem ismer fel a vac és nyugodtan lehet használni.
kapora jött, h pont ez a téma errefeléamikor 3-4 éve sourceoztam kicsit akkor elég tiszta volt a scene, aztán kb 1 éve már full whval tolta kb mindenki. mi mostanság a helyzet (eredetisek között)? mert ha tisztaság lenne, lehet ujra elkezdeném.... de idegeskedni, cheater-anyázásért megvenni, nincs kedvem.
köszi a választ, csocsi -
Lmh
őstag
nyertél, igazad van mindenben, ennyi.
-
Lmh
őstag
válasz
ferminator7 #10611 üzenetére
ferminator7 !!
biztos vagy benne? megvetted már? mert én meggondolnám... a srác elég értelmetlenül rávágta "DA vagy mamba" -.- elég nyomorult egy comment
irj ha érdekel a véleményem(nekem is DA-m van)
-
Lmh
őstag
sajnos a parancs nem hat, sem az, h leszedtem a drivert
egyéb ötlet? kezdek kiégni, teljesen :'(
-
Lmh
őstag
Na közben tovább probálgattam, h meg tudjam fogalmazni ,h mi a furcsa és megtaláltam ,megpróbálom elirni! nagyon bizakodo vagyok, mert csak játék közben csinálja, az asztalon nem.... (most egy 1000hz, 1800dpi-s beállitás van a driverben, 3500dpi nem is érdekel, elég ez is böven sztem)
Szóval: elinditom a csét és már a menüben érezhetö az alábbi probléma: huzom oldalra szépen lassan ovatosan az egeret és elkezdem közben icipicit lefele is huzni, de ezt a lefele mozgást nem követi le azonnal hanem csak oldalirányban mozog tovább és csak nagyobb eltérésnél kezd el lefele is mozogni a kis nyilacska de ezt asztalon nem csinálja, asztalon gyönyörü iveket tudok huzni, bent a játékban meg szaggatottan, szögletesen követi csak a mozgásomat a kurzor. szoval az elözö kommentben leirt felvetéseim egy része tárgytalan ( gondolom a 3500dpi-s panaszom ennek a problémának a felnagyobbodása volt, h ugy éreztem mintha ugrálna, közben csak szaggatottan követ és nem tudom ráhúzni a kurzort pontosan a célra, mert annyira szögletes a mozgása ) erre a problémára keresek választ
remélem érthető voltam, plz segítsetek! Köszönöm!! -
Lmh
őstag
Sziasztok! Vettem egy Razer Deathadder V2-t, és iszonyatosan szenvedek vele, nem birom bekonfigolni, vmi nagyon nem kóser vele és nem tudom, h micsoda...
nagyon furcsa, 3500dpi-n kb használhatatlan mert iszonyat pontatlan és kezelhetetlen, össze-vissza csúszkál a kurzorom, nem találom el a windowsban sem az ikonokat, konkrétan olyan mini íveket ir le a kurzor, h kikerüli amire rá akarok kattintani -.- .Egy razer mantis control egérpadom van ami szövet egérpad. Elképzelhetö, h a szövet apró (azért minimum 1-2 millis kis hálós réteg van a tetején) egyenlőtlenségeit érzékeli és ezért csúszkál el? Kb 3 éves a pad, le volt már öntve ezzel-azzal, de látszolag semmi baja, a tenyeremmel ha nagyon lágyan simogatom érzek1-2icipici dudort itt-ott, de nehogy már ez okozza...:S:S De ez ugyanigy másnál is elöfordulhat, furcsa, h erről a problémáról mástól nem hallottam -.-
Szóval én egyenlőre nagyon szenvedek vele, sehogy sem akarja azt csinálni amit én akarok, pedig fogását totál megszoktam mert egy az egyben az előző egerem (ms 3.0) aminek az optikai szenzora tökéletesen müködött.
Ha vkinek van vmi jó konfigötlete (sens, dpi, hz....) az irja meg plz illetve vmi diagnózisa a problémára!
köszi szépen elöre is!!! ( több commentet is várok, ne fukarkodjatok
örök hálám, csocsi all -
Lmh
őstag
hmm
én mixelnék szivesen! -
Lmh
őstag
vááá kvázi tag lettem!! DEZSÍÍÍR épp ezzel a fos linkes hozzászólással xD
-
Lmh
őstag
válasz
Genius007 #5590 üzenetére
Mondom meggyőztetek! Azt hiszem télleg nagy hibát követtem volna el az AMD-vel!
A pénzem megvan végülis uj lapra + brutáljó intel procira is, csak igy nem marad tartalékom, de mind1, ugy döntöttem rászánom magam és akkor most legalább 2-3 évig biztos nem nyúlok bele a gépbe! Jó VGA-m -ami mellesleg Nvidia- megérdemel egy faszályos Intel procit a segge alá!
Kap MONDJUK TEGYÜK FEL NEADJISTEN egy intel core 2 duo E8400 2x3.00Ghz-et és kb potom 15K-ért egy gigabyte lapot oszt jónapot!
Jól beszélek? -
Lmh
őstag
Cső arcok! Egy XFX 9600GT Alpha Dog Edition mellé szeretnék AMD procit venni!
Amit nem tudok eldönteni, h:AMD Athlon64 X2 6000+ AM2 Boxed - 19000ft
vagy
AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 Boxed Black Edition 26400fthosszú távra tervezek, uh az árkülönbség nem számít.
1.Elvileg gondolom jobb a BE de hallottam, h a sima 6000+ Windsor magja jobb, mint a BE Brisbaneja....
2.A BE mitől Black Edition? (Hallottam olyat, h a BE széria sokkal jobban húzható, mint a sima.)
Végül akkor kérdezném, h ti melyiket ajánlanátok és miért! És már nagyon szaladnék a boltba ma, mert ha ma nem tudom megvenni, akkor csúszok 2 hetet
Köszönöm szépen a segítséget!!!
ui: Több véleményt várok! plz irjatok többen!
-
Lmh
őstag
Csöcs! nagy cickókat mindenkinek! Mi a helyzet errefelé?
rég jártam nálatok. Látom épp nagy problémák vannak G0, illu, sH, DK, Dj.....xDxD
! meséljetek vmit! h áll a klán, mi a helyzet a csipetcsapattal?
-
Lmh
őstag
uff, illunak és haverjának üzenem, h 2k a css acc.....
-
Lmh
őstag
válasz
Svájcinéger #4883 üzenetére
Igen, vhogy - talán vmilyen konzolparanccsal - be lehet állítani, h ne hallja a hülyeségeket. Sajnos télleg nagyon kellemetleneket tudnak beszólni szegény kissrácoknak. Fél éve bannoltattam is Badboysról néhány nagyszájút emiatt. Egy nagyon aranyos kissrácot cseszegettek, aztán meghallotta az apukája, beleszólt vmit a mikrofonba, h hagyják már békén a gyereket és kiléptek. Nem sokkal utána ment a köcsögöknek a bannxD és meg voltak lepődve.. úúú azt hallani kellett volna
Esetleg nem veletek történt Svájcinger? -
Lmh
őstag
1et mixre!
-
Lmh
őstag
Hi all xD Nyaralni voltam balatonyon xD visszaolvastam a témák felét amiket kihagytam. visszamenőleg a hozzászólásaim, sorban: igen, soha, nem, jaja, ma én sem leszek, javitsdki a neted, ne csiteljetek, jó8, jó reggelt, ma sem érek rá, jaja, nem, jó8, jo reggelt.
Most itt tartok xD Ma este war??? -
Lmh
őstag
hi xD
-
Lmh
őstag
Illu hova tünt? Mehetnénk mixelni! illu, genius, tudok egy jó embert meg én, és még vki hov egy embert
na?
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
Kinek kellett source account??? ITT A NAGY LEHETŐSÉG!!!
-
Lmh
őstag
Uff! A PH! Team használatába bocsájtom az alábbi szervert: 87.229.24.240:27018
két pw fog váltakozni a szerón: pht illetve tph!!!
Rakjátok el szépen favouritesbe! glhf -
Lmh
őstag
eltüntek az emberek friendsböl
nem lesz war??
-
Lmh
őstag
jujdejó végre szintet léptem
lelkes újonc lettem
már meg is voltam kicsit sértödve, h fél éve ph-zom és még mindig csak újonc vagyok
-
Lmh
őstag
Ok! Én kb 9-10re érek haza, szerverem is meglesz estére, uh 10től mehet a gyakorlás, 11től a war! nem is lehetne jobb XD cu on
-
Lmh
őstag
Az a lényeg,h emberileg mindenki normális. Ha meg tudunk beszélni gyakorlásra időpontokat akkor meglepően sokat ki lehet hozni egy nemrég összeállt csapatból is! Source-ban amennyire én látom kiemelten fontos a jó helyezkedés, a tereptárgyak, kemphelyek kihasználása! A Flash elöl nem igazán lehet elfordulni, smoke baromi sokat tud segíteni védekezésben, gránáttal úgy ölhetünk ellent, h az még meg sem látott minket.... Ezeket figyelembe véve kb gránátokkal lehet warokat nyerni, ha jól használjuk őket!
Szerintem kb ezekkel kéne majd kezdeni
Estére probálok szerót szerezni és akkor el is kezdhetjük
addig is [link]
-
Lmh
őstag
Djuree, sNORh és Lmh már egy ventrin várakozik 4. és 5. PH tag után!! Csipkedjétek magatokat!!
-
Lmh
őstag
nagyon sirály! akkor vegyetek fel steamen
privátba küldöm a nevem -
Lmh
őstag
Én részemről Forma1 aztán U19 aztán holnap hajnalig warozgatnék, mixelgetnék! Ha vkinek hasonló tervei vannak, az jelezze plz!
-
Lmh
őstag
Uff! Újra itthon! Lesz vmi? Hogy állunk??
-
Lmh
őstag
No akkor ugy látom még kell pár nap mire beindulunk..
Én tudok nagyon faintos kis szervert biztosítani, ha elindul rendesen a warozgatás. Nem kell belefizetni, csak használjuk rendszeresen, mert csak akkor tudok szerót hozni!
A CSS--1.6 csere bejöhet szerintem. Nem ismerem az anyagi kereteidet, de az újnál nincs tutibb...
-
Lmh
őstag
rengetegen vannak akik a css accjukat 1.6ra cserélnék!!! fél perc alatt lehet találni! cshu-n 3naponta hirdetgetik
-
Lmh
őstag
Illusion te nem szeretnél poénból venni egy css accot?
érted, csak úgy játszásiból...
Ha ügyes vagy akkor asszem olyan 3500ft, csak a source -
Lmh
őstag
hmm a 3 az igen kevés
a 24.4 ora azért, mert most péntektöl ma reggelig balatonon voltam, elötte meg a fél fixmixem nyaralt, fesztiválozott...uh elmaradtak a warok, pubozni meg annyira már nem szeretek. a 72órákat suliidöben toltam
Amugy holnap valszeg megyek vissza balatonra péntekig-szombatig, aztán itthon leszek egy hetet, majd ujra egy hét balcsiJesszusom miket irok
Na a lényeg, h jöv héten leszek és utána pedig augusztustol rendszeresen, minden este!
-
Lmh
őstag
Ó milyen lelkes kis team kezd itt kialakulni! Én is csatlakoznék akkor ha este lönénk kicsit! Én régóta ismerem a csét, de aktivan ( minden nap ) csak egy éve jáccom. 1.6 egyelöre a fő ág, de nagyon szeretnék egy komoly CSS klánt
Szóval nekem egy éves skillem van 1.6ban
( a dupla eagles scream 97%ban megvolt ).
Én rengeteget szenvedtem 1.6ban klánépítéssel, végül rájöttem, h a skill "semmit" nem számít. eleinte az a legfontosabb, h állandó, megbízható csapat jöjjön létre akikkel lehet komolyra megbeszélni az időpontokat, ill, h játékban is megbizhatóak legyenek.
Kommunikáción múlik a legtöbb: így a hátbaskill és a HEskill csodákat tud tenni
Ha normális a csapat akkor az elnevezéseket 1-2óra alatt meg lehet és meg is kell beszélni, mert nem mindenki hiv a nagyon alap dolgokon kívül mindent uugy.
Részemről én a low+ és mid- között mozgok formától függöen.
Akkor ha nem gond, fel is veszem innen akit lehet steamre... -
Lmh
őstag
css megy 64es vistán?
-
Lmh
őstag
Csőváz! kb egy hete nem olvastam a fórumot, volt mit bepótolnom..
Sok minden történt! Egy kérdés: Érdekelne ez a fixmix-klán PH-nemtommicsoda xD 19+vagyok, anyámmal élek, külön gépem van, babettával járok...
Fontos, h megbíható vagyok. Ha azt mondom, h este lesz vmi akkor lesz vmi az részemről sicher xD az isten háta mögűl is előkerítem magam
fegyelmezett 1.6 mid- skill xD Genius007 szolj ha érdekel
ui: eredeti acc of course
pacseee -
Lmh
őstag
válasz
Genius007 #4339 üzenetére
THx Genius007!!! Szép ötletek, köszi!! Mi lenne a véleményed arról, ha nem adnám el a VGA-mat ( tegnap vettem xD ) hanem vennék hozzá -ha megnyerem az ötöst- egy p5k alaplapot ( abbol elég a legolcsobb, legalapabb version? ) és egy Intel processzort ugy max 25k-ért??? Az úgy 40ropi és kész lenne a intel-nvidia gépem 2*1giga rammal és egy FSP 400W Blue Storm II táppal. hmm?? Az a fránya source meg csak elbicegne rajta vhogy...
( ui: elhiszem neked, h jobban szereti az ATI-t, így milyen gyönyrű, h amikor töltöd be a szervert, akkor az NVIDIA reklám mosolyog rád, mintha....)
ja és kb mennyit esnek az intel procik árai 1-2-3 hónap alatt?
( tgf??;) )
-
Lmh
őstag
jah, most probálgatom kevés emberrel
50 a min.
Ez akkor a processzor miatt van? télleg ennyire gagyi együtt az AMD és az nVidia?? Mert gondolkozom egy uj CPU-n, egy AMD Athlon 5000+os black editionon vagy inkább vmi még nagyobbon...
Intel procit azért lenne gázos venni, mert az alaplapom ( ASUS M2N-X ) csak amd cpu-t kezel ( AM2 socket:S:S )
Szóval jó lenne, ha nem kéne drága intel procit venni + alaplapot is cserélni...:S Jó AMD-t tudnék 20k-ért szerezni.
( sry inkább procis topicba vág, de végülis a VGA-mhoz keresek CPU-t)
-
Lmh
őstag
köszi megtaláltam mindet
alaphiba
!!! Viszont szerintetek a korábban leírt vassal most hány fps-em lehet?? nuke-on kint, világos területen..szal szerintetek mennyi a minimum??
jaaj és monitoromon 75 Hz a max:S:S nvidiában is lehet állítólag vmit állítani de azt nem találom...( Syncmaster 920N )
-
Lmh
őstag
legújabb driver is leszedve...
-
Lmh
őstag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne:
Van nekem egy AMD Athlon 64 X2 4000+ Dual Core procim és egy XFX 9600GT-m!
Namost a Source fps kiakad 75nél ( az 1.6 60nál ) ( fps_max 200 beírva, azzal nincs gond ) és akármit állitgatok az NVIDIA-ban nem tudom megoldani, h rendes fps- em legyen, pedig én ezzel a géppel stabil 100 fps-re számítanél ( tudom a proci kicsit gyenge, de szerintem akkor is elvárható lenne )Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest