- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
elolvastam az "összes" (5db
) hozzászolásod a másik topikban...az alapján nemhiszem, hogy sokmindenben tudnál neki segíteni
miből gondolod, hogy érdekel vkit egyáltalán a te véleményed?
mit tudsz felmutatni azon kívül egér témában, hogy nem bírsz beállítani egy deathadder egeret?
idiota....
-
darál0w
Jómunkásember
-
Genius007
őstag
Nekem is ilyen egerem van, egy Razer Goliathus Alpha Speed paddal.
Én nem szoktam Drivert felrakni mert faszság ...
Utálom ha 5641871 helyen lehet állítani a sensit, és az egyéb dolgokat.
Alapból 500Hz-n megy az egér, és 1800dpi-n az meg bőven elég.
Én ilyen beállításokkal tolom a css-tSet launch optionsban pedig ez van:
-console -heapsize 1048576 -nojoy -noipx -noforcemaccel -noforcemparm -noforcemspeed -width 1280 -height 768 -32bpp -threads 4 -freq 75 -fullscreen -widescreen -dxlevel 81
Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, van sok okosság itt:
-
Racecam
nagyúr
Ezért a kellemes megjegyzésedért 3 nap ban a jutalmad. A következő ilyen, vagy ehhez hasonló megnyilvánulásod után végleg repülni fogsz. És azt sem szeretjük, ha egy teljesen OFF-topic kérdést teszel fel egy szakmai topicban és még csak nem is rakod OFF-ba a hozzászólásodat, a rangváltásoddal kapcsolatos lelkendezéseddel együtt.
-
Genius007
őstag
Kvázi tagként azért linkelni megtanulhattál már volna ...
Azt mondtad maximum 50k-t szánsz rá ...
Én meg azt mondom, gyüjtsél még egy picit, hozzá, és akkor vedd meg ezt!Proci: LGA-775 Core2 Duo E8400 3.0/6M/1333 BOX 3 év gar: 30.990,-
Alaplap: LGA-775 Gigabyte GA-EP45-DS3R 3 év gar: 24.990,-Mert jobb ezt megvenni 55.980,- Ft-ért, mint 50k-ért venni egy E8400-et + egy szutyok lapot ...
De Te tudod! Neked kell eldönteni mi mennyire fontos számodra!A továbbiakban ha kérhetem, akkor ezt ne itt beszéljük meg!
Fáradjunk át a Milyen alaplapot ilyen árban? topikba! -
Genius007
őstag
" Kap MONDJUK TEGYÜK FEL NEADJISTEN egy intel core 2 duo E8400 2x3.00Ghz-et és kb potom 15K-ért egy gigabyte lapot oszt jónapot!
Jól beszélek? "Hát nagyon nem!
Ha már procit veszel, akkor szerintem E8500-öt vegyél, nem sok árkülönbség van közte, de viszont az e8500 valamimennyivel jobban húzhatobb!
15k-ért boltban nem fogsz rendes lapot kapni ...
22k körül van Asus P5Q, vagy hasonló árkategóriába van GigaByte DS4 lap is!Mennyi pénzt szánsz a dologra?
Mert így elég nehéz segíteni, hogy nem tudjuk mennyiből gazdálkodsz ...
-
illusiON
őstag
erről már beszéltünk steamen
én továbbra is azt mondom hogy vegyél Intelt ahogy a többiek is hangsúlyozzák, de ha nincs semmiképp mód alaplap cserére akkor meg a windsoros 6400+ BE.t vedd .. azért is jobban húzható a black edition mert az a lényege, nincs benn a szorzó limit a prociban
-
sNORh
addikt
hátöcsém ezt nemide kelett volna hanem ide
De amúgy a brisbane magos nemgyengén odaalázza a Windsort, a Brisbane nagyon jól húzható, 65nm-es 65W-os, De én ebből a pénzből nemvennék AMD-t.ebből a 26ezerből már használtan kapsz egy Q6600-at is, vagy egy E8200-at, de tetudod, Az AMD-k előnye hogy nagyondurva a memóriaolvasásuk egy ATI csippes lapban(ATI590-től-790FX-ig alatta neadj ha amd lapot veszel) kenterbeveri az intelt memoigyreadben, de ha nemtömörítessz naponta 1TB-ot akkor nincs értelme, másban meg... szal jobbanjárnál ennek az árábol egy C2D konfiggalmindfreak: "inkább idd el a péntz"
-
Svájcinéger
őstag
Nem, nem mi voltunk. 2 hónapja raktam fel neki és ki akarja próbálni magát emberkék ellen is köbö 2 hónap create server után. Azt hiszi olyan könnyű, mert az apjának elég jó statja szokott lenni a COD-ban.
Én anno egyből egy CSS klánba kerültem, ott nem cseszegettek. De hívott a CODés a CSS-t én el is felejtettem. Aztán a COD-ban megtapasztaltam, hogy milyen "joo" fej honfitársaink vannak és azóta néhány kivételtől eltekintve nem játszok magyar szerón. Ha fél évente játszok utána mindig el is megy a kedvem. Szerencsére megtaláltam a hozzám hasonló őrülteket, bevettek egy klánba egy idegen országban és már oszlopos tagjuk vagyok. Nem hagynám el ŐKET semmi pénzért.
-
-
Genius007
őstag
Miért, valami rosszat mondtam ?
Azt mondtad, hogy Te tudsz szerót hozni, csak akkor rendszeresen kell használni ..
Én meg mondom milyen szolgáltatótól ?
Mert gondolom valamilyentöl hozod ..
Annó spanom is hozott ingyen szerót haverjától .. mert haverja mozgós(mozgohosting)
és tölük kaptunk ingyen egy War servert ... ezért kérdeztem,Meg most nem értem mi van
Mod.: Most látom Te azt irtad, hogy : " félrebeszél ?? "
Akkor most nem rám céloztál .. vagy mi van ?
-
Genius007
őstag
Látom felvettél!
Annyira nem is vagy "kocka" >>> Playing time:24.4 hrs past 2 weeks
Akkor majd 22h körül legyetek Friends / PH! közelbe!
És tolunk valamit!Huuu, de várjatok .. akkor ki is jön ?
Lmh, Csontváz, és Én ?
Az érdekes lesz ...
Csak mert :
sNORh - nyaral
Illusion - Nincs accountja
Csimav - 22órakor lámpa oltás van náluk, pc off
Djuree - Nincs gépe XY ok miatt -
satomee
senior tag
Egy 2180 kiskerben 12k körül kijön,azt léggel alapfeszen felhúzod 3gigára egy 4xxx széria szintjére oszt csókolom...
Bár cacheben szarabb de feleannyiba kerül...Ha meg van lé,akkor tényleg inkább E8200/8400.Egyébként én évekig AMD-t használtam,de hidd el jobban jársz egy intel procival...
A pH csapathoz meg sok szerencsét!Remélem nem hal el a kezdeményezés mint a legutóbb... -
Genius007
őstag
" így milyen gyönyrű, h amikor töltöd be a szervert, akkor az NVIDIA reklám mosolyog rád, mintha.... "
What ? Source-ba nincs semmi reklám mikor töltöd be a servert!
Az Counter-Strike 1.6-ba van nem ?
Mikor tölti " be a servert " és befigyel az nVidia logó, meg ilyesmi!
Lehet, hogy Te rossz topikban vagy ? -
Genius007
őstag
A CSS alatt Source motor megy!
Ami köztudott, hogy szereti az ATi kártyákat!
Van hogy ATi karival jóval több FPS-ed van Sourceba, mint nVidia karival!
És már fentebb is írtuk, hogy a Source proci igényes!
(vga-ra csak kis mértékben támaszkodik!)
Szóval én azt tanácsolom neked, hogy add el az AMD lapodat,(meg az nVidia karidat)
És vegyél egy GigaByte DS3, Asus P5K lapot, 15k körül már lehet kapni!
Hozzácsapsz egy Intel Core2Duo e6750 procit, ami 22-23k körül már kapsz PH!-n,
de ha "nagyon sok pénzed van", akkor egy e8200-t vegyél, már 27k körül kapsz itt!
És mindennek a tetejébe fejeld meg egy ATi 4850 Vga-val, ami 38k körül megy itt!
És láss csodát, annyi fps-ed lesz hogy ííííííííííííííííííííííííííííííííííUi.: Viccet félretéve, AMD nem a legerősebb manapság. Proci teljesítménye is elég gyér, mégha az AMD 6400+ -t nézzük akkor is ...
A tuning potenciálról nem is beszélve, a Core2Duóknak olyan szépen ellehet huzni a notáját, hogy akár a 4Ghz-t is megütik! Vagy még több!
Lásd Achill3us és Overlocker e8200 @ 5Ghz(ha jól emlékszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest