- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
én multkor italy only szeron jartam ugy h 1 klan soka tagja volt jelen, utolso T ként leszedtem 7et, már csak az utolso tagjuk volt de alig hp s, mert 1x már belelötem, egy elözö talinal, hát a köcsög ....... elkezdtek kickelni, azt hittem felrobbanok, legszivesebben az öszes klantag kezet eltördeltem volna, kikickeltek és ugy nyertek, sztem ro*** szanalmas igy nyerni, ennek ellenere elég jo szero. kereső kiadja mindig vannak rajt.
-
qdak
addikt
válasz
FoxiestFox #13712 üzenetére
a hang nálam is mindig átálitodik, nem egyszer szolnak, h vagy tul hangos, vagy nem hallani amit mondok :S
talán a skype lehet a ludas ?
-
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13710 üzenetére
ez van :/
-
qdak
addikt
ennyire leálltatok ?
én még mindig jobban szeretem mint a GO t, meg hát kb 2x olyan jol tolom, sehol senki ? -
qdak
addikt
na megvan a megoldás a kidobálásra
()
a letöltött gagyi szkineket, amit a szeron a vip tagok kapnak, szepen kicsereltem, ilyen alap szerure, innentöl 1x se dobott ki
mod: siman hagytam azt a nevet, amin voltak, az enyemet mindig áttirtam arraaztan felülirtam a nagy skint, a kicsire.
-
qdak
addikt
válasz
Coccolino_O #13706 üzenetére
87.98.157.36:27017 papys apperos, legjobb, sajna nálam oranként kidobál, miota ujraraktam a cst :/
193.192.58.145:27075 DHCvki, miert nem tesz be 1 botot sem, mikor jatszatni akarom öket ?? (konzolba minden be van allitva)
quot, joinafterhuman, stb k (benn a cfgm ben, meg amugy is tudom mit allitok)
amit még észre vettem, botoknál a nehezség álitonál nincs lehetöségem jelölni 1ikre sem!konzol:
GameMenu.res (txt ként nyit)
{
"label" "CONSOLE OPEN"
"command" "engine con_enable 1; toggleconsole"
}
aztan ott lesz a menuben -
qdak
addikt
sziasztok, updatet most szedtem le, azóta nem jó:
-sajat spray nem latom (masét ja)
-összes skin
-minden vásárlásnál beszór 1 ak/m4 et
konfin semmit nem változtattam... -
qdak
addikt
válasz
rrbmirgamid #13264 üzenetére
win be ment rendesen, CS be nem, ráadásul ha véletlen lenyomtam vmeiket (4-5) megállt a lövés! :S
jolenne ottohn lenni, befejezni az uj konfit :-(ami még hasznos le7: key re: gugolás és telepiti a bombát, ha elengeded felál és egyböl fegyverre vált, csak lönöd kell
meg még van 1-2 hasznos cucc benn. -
qdak
addikt
válasz
rrbmirgamid #13262 üzenetére
csakazujjat
szivesen -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
válasz
triklin #13254 üzenetére
nálam asszem 101 fps max
de ha akarod lesd meg a konfim msot nem vok ottohn: [link]akkor is cpu limites
4200+ x2 böven kevés ( a két karihoz is sztem! )
SQX_Barto
még benne voltak a grenade quick switch, ha gondolod megirom neked cfg be (feljebb linkelve), az enyémbe ugy van h egér közép gombra ( asszem ha elengeded dobja is ) de rég jáccotam -
qdak
addikt
válasz
rrbmirgamid #13246 üzenetére
nézz körül aprohirdetéseknél használt garis best buy oks közt, azzal is elvagy 1 darabig
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/processzorok/socket_am3/listaz.php
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/alaplapok/socket_am3/listaz.php -
qdak
addikt
válasz
rrbmirgamid #13244 üzenetére
ugyan már a procik kivánják a huzatást
még 1 procim sem adta meg magát, bár abbol sok +++fps t nem tudnál kicsikarni :-(
és vmi erősebb AMD nem lenne olcsobb? -
qdak
addikt
válasz
rrbmirgamid #13242 üzenetére
az vigasztaljon h viszonylag nem nagy pénzér összedob6sz athlon II s rendszert
am ha van kedved tesztelni
nekem a sima teszten anno 6600( nem GT de szétt huzatva ) + 3500+ asszem 120fpst hozott
1024-768 normál kép mellet akkor még confim se volt -
qdak
addikt
válasz
rrbmirgamid #13239 üzenetére
fps_max 60
vagy ahány fpst fix en tud adni
azt meg:
cl_showfps 2
h lásd is, nyugottan kérdezz -
qdak
addikt
válasz
rrbmirgamid #13232 üzenetére
a csnek pont a proci kell!
le van fixálva az fps ed ? nekem is volt v meik konfiggal frame drop ez megoldotta!
am le7 virusirto v bmi szar miatt is! -
qdak
addikt
hello, nem én jáccok az akkommal hanem haverom öcse használja mig melozgatok, ha vki keresne
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
kit tisztel7ek meg benned?
fogalmam sincs ki le7sz sw röl ?
egyedül a kötelező skinekkel volt gondolm am sztem megfelelö a szeró, csak kár h ritkán van igazán csapat játék
célkereszt meg 2 es és 9999 ^^
Kassadin nem vmi szar konfid van aminn a fények le lettek korlátozva ?
-
qdak
addikt
válasz
Roliiii #13094 üzenetére
vmeik nap fen volt de rendkivüli módon baxot visszairni pff
kövi 7n jön a 2400dpi s cini ki fogtok kapni, de nagyon!
már minden bajom volt az egeremmel, sosem ugy ment mint akartam, csak pár centis változásokban tudtam jo lenni ...jaj mégvmi SW n nem kapcsolták ki még a kötelező cl_minmodels 0 t ???
és akkor még megkérdi h miért lövök mikor vmi skinben jön vki... persze velem volt ... de most ez fair dolog ? -
qdak
addikt
válasz
westcoastog #13078 üzenetére
mastergamer868
de most csak 23 átol leszek addig dolgozok :S max rövidebb időszakokra mek fel -
qdak
addikt
válasz
milan18 #13024 üzenetére
én tesztek alapján azt moondom ink 2x2 GB ramot vegyél a 8gb fölös, rosszab eredmények jöttek ki mint a 4gb al !
milyen felbontásba játszanál ?
amugy a cs nek inkább proci kell mint vga, anno
volt 3500+ om meg 6600 as karim, gondoltam cserélek 7800 gtx re csöpögtem h majd h fog hasitani, aszt a fenét, ha a 6600 ot felhuztam majdnem azt hozta fps ben mint a 7800 gtx
mig más játékoknál nagyonn is észre le7ett venni, a cs ben szinte semmi, max 10 fps.én 8600gt oc vel tolom sajna a lap miatt nem tudok tuningolni
, az uj procid vszinu kihajtja rendesen majd a 8800at sztem elég az a cs hez.
rem érthető vok igy 2 nap nem alvás közben ^^
csak legyen uj egerem azt nem lesz gazdája a desidnek
-
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13022 üzenetére
én van h desi hejett ink P228 al futkosok föleg 1 körben imádom!
-
qdak
addikt
válasz
enginev3.0 #13011 üzenetére
azok majd beépulnek falba, nem baj u is utálok ct lenni, T/AK47/havanAWM(P)
ti mivel toltok legtöbbet ?Spam123 aztak... ez má nem gép hanem reaktor!
-
qdak
addikt
ja és még 1 kérés legyen bank, meg mittom 100K kezdő töke. sztem ez jo buli.
-
qdak
addikt
válasz
Rivaul #13001 üzenetére
igazábol nem lenne az rossz ha realyti re kihegeznéd, igazábol csak attol félek lennénk 2n a szeron kb amuyg sztem egyszerübb megoldás ha 40-50 hp lenne az élet mindnekinek, nem kéne a fegyokkal meg granyoval bajlodni, én kb igy érezném valosabban ak azt meg tudod csinálni ? mert érdekelne magamnak kiprobálni ?
-
qdak
addikt
válasz
milan18 #12984 üzenetére
bazz kb 1 re kibanoltak, mert csalok , mert ép nem hisztiztem és elvertem a jonépet ...
XD de téleg tuti szero le7ett hihiRivaul tk ért pont ? nem tom jol értem e de akkor kb deadmath lesz a szeron nem normal game
javasolnám nem skinekkel telerakni a szerot, h ne 1 orát kellen 1 re tölteni
a granyo az már csak iylen valoban nem rossz ha realisztikus, de akkor kérném h az ak 2 töltény = halál. meg ugye a többi fegyó is vicc pont ma 7 hit 77 bár mp5 volt... -
qdak
addikt
válasz
milan18 #12973 üzenetére
nekem van 2,5 xd a másik laptop szar xD
á ink phenom ii x4 et vegyél, minek anyi pénzt kicseszni rá, nekem a vacak gépemmel is ~121 fps em ven. szolj ha lesz rá $ azt összedobunk vmit ami CS re lesz kihegyezve xd
én se tudok sokat lenni, most 2 hétig folyamatosan jövök éccakázni, laptoprol mobil nettel egér nélkul meg nem az igazi -
qdak
addikt
counter-strike source config pack by hedo 2.3 best:
download link 1
download link 2
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]ha kiprobálod komizz
rol33 Rendkívüli Körülmények te lennél?
-
qdak
addikt
válasz
kovsol #11894 üzenetére
nincs benne, nálam is icsnálja és vmi parancsal is i le7 szedni öket kész WH
iylen célkeresztel jácani xDdarál0w ugyanez mint amit a gyerek mutatott utánam képen, csak én vmi parancsal csintem
ja és ez az uj hitbox ? szét ... az ideg mikor már ben vok a fedezék mogott és akor lő el a WP meg halott ként is láttam iylent :S
amugy csak nálam laggol be néha az egész ?
-
qdak
addikt
na alakul az uj konfig
má csak 1 egér + 1 jó pad kéne alá ja meg 1 normális szám gép asztala spray nem hova kell másolni a wmt jét meg a másikat, mert nem enged semien kép böl csinálni
pedig mien jok voltak nekem ugye frigó ?
-
qdak
addikt
kb nyár eleje óta nem jácottam a CS vel erre be akarok lépni nyomatja a szar reklámokat a steam azt kb ennyi utána fagyás, ha csak sima steam et inditok akkor is
a géphez nem lett hozzányulva max msn ment azóta rajt, mi az h ide ulok 2.5 hónap utána és nem indul
na meg mit kezdjek vele?ez az uj update szar, sztetek jo lett ?
mienek lettek a lövések ? scriptjeim mennek ?majd alatta
-
qdak
addikt
csábi ra gondolsz
hogy kapta a deagle fejest már XD
ezt meg én kuldöm: deagle ... -
qdak
addikt
video
hello szeretném én is uyg pirosan vagy bánomisén mien szinben látni ahova lövök, csak nem tudom hoyg keressek rá, vki help -
qdak
addikt
válasz
darál0w #10448 üzenetére
értem ma látalak de nem sokáig ép szétment az agyam mert roszs a mikrofon meg vki beszolt
na akkro ami fontos: szerevgert konfigolni tud segiteni vki ? csináltma szerót de kellenerá 1-2 cucc yilen szavazás meg alap dolgok nem kell semiylen buta skin meg iylenek.
másik h nekem változik az ip-m :S
megle7 azt oldani h a szerver cime mindig u az legyne ? :S -
qdak
addikt
válasz
Genius007 #10413 üzenetére
, daruu, birno: már mindegy, mondjuk a strobi lámpával nem nagy elöynre teszek szert, bár megirtam a !elite hez a gyorstüzelést az téleg nem fair
jahm a gránát dobás is inkáb csak luxus minthoyg oylan nagy haszna lenne
az h 2-3 töltényes lövés meg vmikor inkább megszivatott h távolra fejeztem vkinek aztán feljöttek mögén italyn és ha simán hagyom még le7 most is élnék XD
jahm multkor 23/0 befigyeltmagic merre gamelsz most ?
-
qdak
addikt
hy
szoval csinálgatzom a saját konfigom, viszont vannak szerok ahol nem mennek a dolgaim, mert: sv_allow_wait_command 0, és a wait nem mukodik, mire tudom kicserélni, h mukodjenek a dolgaim azon a szeron is ? :S -
qdak
addikt
ez mi a fene ? :S ezt irja ki mikor beakarok lépni a deadmach szeróra :S
vagyis fél perc után kb :S
IT n meg simán fen tudok lenni pl :S
-
qdak
addikt
kocka: CSS italy
hol jácotok mostanában pár ip jö7, vki tolja IT-n ?
-
qdak
addikt
tegnap kicsit kiakadtam
van itt mindnekinek eredetije ? me7nénk pl TG re 1et majd vmikor gyilkolni 1mást
-
qdak
addikt
jácik vmeikötök a HUN DIOMOND szeron ? most jácotam, adminka csalogat szolok neki + nyomtam rá 1 vote t, (kb 3 mp alatt a T kezdönkön volt officen, ahol az ember késsel fut még
) engem meg kib@sznak pfff ugy utálom az ilyen majomokat
csak mer ő az admin azt mindent megte7 bár csak a régi lenne a TG :-(
Zolás hát emléxem még régebben a 66 ot cseréltem 7800gtx re és nagyot csalodtam mert pont CS miatt cseréltem le :S
-
qdak
addikt
sztetek a kevés fps miatt szarab le7ek a játékban ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest