- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Találtgyerek #13187 üzenetére
Neeeem ez tuti lag vagy valami, látnám ha futna... tényleg olyan helyen ahol oldalról oda se lehet menni hopp előbukkan a semmiből, még ha futna...azt látnám
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Találtgyerek #13184 üzenetére
Amm én is észrevettem azt a hirtelen megjelenik, ez most sniper mappon nagyon előjött...nincs ott senki és hirtelen a pálya közepén van...
-
Roliiii
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13098 üzenetére
Nekem tegnap 73mb volt
nem hiszem hogy a garry-s mod miat nem kell nekem 900mb ot leszednem
-
Roliiii
aktív tag
válasz
enginev3.0 #13096 üzenetére
Nekem csak 55,5mb, tegnap is hasonló menyiséget szedett le, lehet te nem tölteted le a bétát és azért? vagy nemtom
-
Roliiii
aktív tag
Kicsit mintha diktatura lenne már a szervereken XD Tiszta egyeduralom, az van amit a drága admin hisz/akar...Az ilyen adminok menjenek jail szeróra ahol 40-50 éves emberek arra élveznek, hogy megalázzák őket...vagyis ők lennének akik másokat aláznak meg XD
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Kassadin #13055 üzenetére
Nem volt semmi buli...csak fogot és kibannol, nem tom legalább anyit nyögött volna, hogy mért...
Nem tom ez a kép menyit bizonyít..., hogy nem csalok...
Komolyan mondom, úgy kéne, hogy ha valakiről sejtik, hogy csal akk nézzék meg TeamViewer el és utána bannoljanak... nagyon szívesen hagyom, hogy felcsatlakozzanak...
-
Roliiii
aktív tag
Háh TotalWanted rol is kibanoltak, méghozzá rendkivülikörülményeket megöltem p90 el és kibannolt, besz@rás...van aki 30:4 es arányal rohangál, mr.lanosok, de ha én elérek egy 18:10 es eredményt akk már tuti csalok....
-
Roliiii
aktív tag
Ezt anyira birom...már a star wars szeron is baszogatnak, mért nem lehet felfogni, hogy vannak akik relativ jól tolják? álitolag cfg-zek....Mi az a cfg?
-
Roliiii
aktív tag
Nektek hány centit kell arrébb vinnetek az egeret ahoz, hogy 180 fokban hátranézzetek?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Neil Watts #12962 üzenetére
Nekem sincs kifogásom ellened
-
Roliiii
aktív tag
Mellesleg ez az egér 4 éves, szal úgy fikázd!
-
Roliiii
aktív tag
Szerintetek egy MC intelmouse exploerr 3.0-át érdemes lenne lecserélni?
ő az: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/intellimouse-explorer-3.0 -
Roliiii
aktív tag
20-as kéne és akkor már pub szero, mert ha megnézed a magyar szerok kétharmada üres... szóval ahhoz, hogy legyenek játékosok tényleg nagyon jónak kell lennie a szeronak.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
milan18 #12879 üzenetére
Nem azzal van a baj, az 1:1 arány megvolt, de pl volt olyan emböc akit hol láttam hol nem, nem tudtam sehogy lelöni, elembe neki sikerült, meg ahogy észrevettem, egyes emberek már nem szorakozásként tolják, hanem már vérre megy a játék szal sehol az a vidám hangulat, nomeg az awp-t nem szeretem, cipőfűzőre 1 lővés és meghaltam.
De legalább a 24000 server miatt van map választék dögivel.
-
-
Roliiii
aktív tag
Tudtok ajánlani pár szerot, ami jó, meg esetleg ti is szoktatok lenni.
-
Roliiii
aktív tag
Na gyerekek, mostantól én is eredetis vagyok!
Roliiii néven fogok játszani szentem, nincs jobb ötletem
-
Roliiii
aktív tag
Nekem nem akarja most megvenni...azt írja, hogy belső hiba...
-
Roliiii
aktív tag
válasz
westcoastog #12771 üzenetére
Nemsemmi, hogy mennyi pénzt képesek még mindig elkérni érte..., reménykedek, hogy lesz valami iskola kezdési nagy akcio 4eurora
-
Roliiii
aktív tag
válasz
bivalyolo #12766 üzenetére
És megéri várni egy újabb pár dolcsis akcióra? Vagy, hogy juthatok hozzá minél olcsóbban?
Apropó létezik még nem tört ként a golden eye szerver? régen nagyon birtam (3-4 éve), csak átállt steam esre, nekem meg akkoriban nem volt pénzem a játékra...így leszoktam a cs:s röl, de most újra itt a kedv
-
Roliiii
aktív tag
ÉÉÉs olyan létezik, hogy valakit végleg bannolnak, még akkor is ha valojában nem csitel csak azt mondják rá? Gondolok itt a véglegesre, nem arra amikor csak 1 szerorol le bannolnak.
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok, most tervezem cs:s vásárlást, mert tele a t*köm a nonsteam szerokkal.
A fő kérdés az az, hogy steam es szerokon játszák azt erőszeretettel, hogy ha túl jó van kibannolnak mert hu há biztos csitel? Megál az eszem, hogy egy 7:1 es arány miat kibannoltak ma is...
nem 1x ráadásul ma...
Ja meg azt kérdezném, hogy magyar steam es szerokkal, hogy állunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged