- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
megint én #12038 üzenetére
köszi.. de ezeket már olvastam... és meg is csináltam a steam supportos dolgokat amit írt a gyerek... még a steam install filet is újból leszedtem a netről.. de minden ugyan az....
sőt most hogy letöröltem mindent... 20gb steam mappát is... telepíteni se lehet őket újra...steampowereden már be is regeltem.. de még nem enged írni.. pedig kaptam emailt amivel visszaigazoltam a regisztrálást.. de kiírja hogy nem vagyok még aktív...
-
scope2007
addikt
hali!
nem tudom mi van... újraraktam az egész wint (nem csak emiatt), steamet, az összes gémet lehúztam újra.. semmi régi beállítás, mappa nem zavarhat be..
most minden teljesen újonnan letöltött..most se enged felcsatlakozni szerverre :S mi lehet? -
-
scope2007
addikt
eredeti cs:s ezt írja bármelyik szerverre akarok csatlakozni:
"You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."
mi a megoldás? pls help
-
scope2007
addikt
válasz
enginev3.0 #11986 üzenetére
-
scope2007
addikt
nekem bejön az updét utáni csé... shotgun mintha jobban sebezne.. azaz könnyebben lehetne vele ölni.. ezt már szeretem
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani jó magyar szervert?
d2 only no awp lenne a legjobb.. erdetisegyébként ezt nem tudjátok mitől lehet? sokszor le/fel rakom a játékot tálcára, ha meghalok.. addig fórum vagy msn stb... és mikor kb 20x-ra teszem vissza eltűnnek a dobozok, tereptárgyak
elég durva.... rendesen ott vannak, de átlátszó minden... ez egy über csítnek is elmenne.. pedig semmi ilyesmi nincs.. csak tálcára le/fel a gém sokszor és ez lesz
-
scope2007
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest