- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
Találtgyerek #13199 üzenetére
thx, így már mükszik
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok nekem felbaszott valami legújabb frissítést tegnap a steam a sourcehoz és nem indul el azóta, eleve nem szokott ilyen valve-s logo bejönni most bejött az elején azt kiirja hogy connect on replay.dll failed, hát mi a pöcsöm ez? hülye gyökerek hogy állandóan el kell baszni a játékot idióta frissítésekkel
nektek is van ilyen? -
BeLucZ
addikt
nah most már helyre jött csak megijedtem, a steam szerverei buzultak
-
BeLucZ
addikt
gyerekek engem nem enged be a steam, lehetséges hogy ellopták az accomat? webes felületre se tudok belépni, nem kapok a biztonsági kódról üzit, nuku
-
BeLucZ
addikt
noobland zsír szeró, próbáltátok már?
-
BeLucZ
addikt
alakulóban van a csapat, úgyhogy aki szeretne még csatlakozni az szóljon, eddig úgy néz ki 6 ember lesz
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12937 üzenetére
jó ötlet, hát ha ezeknek a játékoknak van phs klánjuk, nehogymár a CSSnek ne legyen
-
BeLucZ
addikt
kéne egy vezér
egy vérbeli klánvezér aki összekovácsolja a ph csapatot és akkor meg alapitanánk a klánt, kibérelnénk egy 16 slotos szervert steameset és adj neki , szerintem későbbiekben többen is betársulnának
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
Rivaul #12925 üzenetére
Én azért akarnék ph klánt mert imádom ezt az oldalt, csomó időt töltök itt és a csét is imádom, gondoltam jó lenne a ph színeiben tolni
de szerintem vagyunk igy ezzel egy páran, abszolút kivitelezhető, mindenki bele ad egy 500ast havonta, de legyen legrosszabb esetben egy ezres, azt lenne egy faintos szerónk, hát ha még van itt egy rakat ember aki jól be is tudja konfigolni akkor meg főleg jó lenne
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12917 üzenetére
én adnék bele lóvét a szerverbérlésbe meg minden, szerintem egy 12 slotos szero sima ügy lenne de akár 20as is, megbeszélés kérdése
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12914 üzenetére
kurva jó lenne egy ph szerver, ph klán
én is benne lennék
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12912 üzenetére
hát én már szégyellem a pofámat a q9550essel , egy i7 2600k jobban dukálna a géphez, de mondjuk egy normálisan pcre elkészített játéknál ahol maximálisan ki vannak használva az erőforrások, főleg a cpu optim, ott nincs és nem is lehet gond, csak nagyon ritka az ilyen, főleg a pc exkluziv játékoknál vagy azoknál ahol az elsődleges platform a pc, reménykedek a BF3ban hogy jól meglesz csinálva a technikai háttere
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12866 üzenetére
abszolút proci függő vga szinte tök mind1 egy ős kövület is kitolja magából
-
BeLucZ
addikt
válasz
Neil Watts #12868 üzenetére
a rohadt életbe hogy 2 hete vettem meg 4 ezerért, most szívom a fogam rendesen
-
BeLucZ
addikt
i7 2600k 5 ghzel kivi vok hogy menne játék
szerintem 500 fps alá nem csuszna be ami a procit illeti
-
BeLucZ
addikt
válasz
Kassadin #12858 üzenetére
szerverfüggő, minél több játékos annál kevesebb fps, procit zabálja a game nagykanállal, multicoret kapcsold be, de nálam az alaporajeles q9550el 100 fps a minimum legbrutálisabb tűzharcokban egy 40 slotos tele szerveren bekapcsolt multicore renderrel, attol függ milyen procid van
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12846 üzenetére
tegnap én is toltam halálosztóékkal, de utálom ha valaki lecsalózik mert sok fejest lövök, hát istenem, akkor mi van, láthatja hogy steames vagyok, csalással játszani pedig nincs értelme, mert azzal nem dicsőség nyerni, de a szervernek családias a hangulata nagyon, nekem ez tetszett nagyon
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12843 üzenetére
én is klánt keresek mind1 melyik csak legyen heti 3-4 war legalább
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12838 üzenetére
Alakítsunk már egy prohardveres klánt
mekkora lenne már
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12836 üzenetére
prohardvernek nincs CSS servere? vagy az SG-nek? vagy vmelyik magyar lapnak? sg-nek asszem régen volt
-
BeLucZ
addikt
amugy ugye rinyáltam a teljesitmény miatt hogy a procim nem termel elegendő fpst, most igy már az eredetivel helyreállt a rend, még alaporajelen is ontja az fpseket magából, nem ám 4 ghzen, akkor egy 40 fős tele szerón is 250-400 fps közt mozog a teljesitmény, a legbrutálisabb csatákban mikor 10en lőnek egymásra meg füst stb ott is 200 fps a min, azért jóval folyamatosabb igy a game
-
BeLucZ
addikt
válasz
milan18 #12833 üzenetére
vannak high emberek elismerem, de amikor valaki egyből tudja hol vagyok ahogy kibujik egyből fejes, 0 reakcioidő és nem alap kemp helyekről beszélünk, az úgy kamu ahogy van = wallhack
nincs ezzel semmi baj csak legalább ne olyan látványosan csinálja, PMC-n egyetlen egy ilyen játékossal sem csináltam, ott ember közelibb játékosok voltak, legalábbis amikor én játszottam
-
BeLucZ
addikt
válasz
enginev3.0 #12831 üzenetére
Azért nem mindegyik szerverre jellemző, Noobland az csaló server, nem vagyok béna pedig, de egyszerűen ott lehetetlen normálisan érvényesülni... Amikor whs a játékosok 90%a, látványosan csinálja mindenki
de mondjuk legalább kihivás, csak felhuz nagyon gyorsan, ellentétben a P.M.C. szerver, az tök normális, egyből éreztem az egyenrangúságot, az hogy mindenki normálisan tolja, medialog is jo meg diamond is, noobland eddig a legrosszabb tapasztalatom , bár sztem az nem is steames szero
valaki tudna egy normális klánt ajánlani ahol van TGF?
valami ph-s klán az nagyon jó lenne
-
BeLucZ
addikt
Tud valaki egy csalóktól mentes eredeti steames szervert ami magyar és minőségi?
Hiába vettem meg eredetibe a gamet, igaz a teljesitmény helyre jött mert van benne rendes multicore rendering, viszont amikre felmentem steames serverekre tele van wh-ssal az összes és kibaszott feltűnően csalnak, senki nem foglalkozik vele, azért elég zavaró -
BeLucZ
addikt
fu de sok okos ember van itt
lényeg a lényeg ,hogy megveszem eredetibe, de azt észrevettem az újabb virágbolti nem úgy megy mint a régi
semmit nem változott a küllem, motion blur meg very high texture nuku, talán a multi core render érhet valamit, akkor lehet csak a procimat nem szereti a game, mert bfbc2 meg minden cpu igényes játék ami ér valamit azzal korrekten megy, de a source.... lehet csak nekem nagyok az igényeim, de azért elvárnak minimum 200-250 fpst is egy 8 v 8 szerón -
BeLucZ
addikt
válasz
milan18 #12806 üzenetére
hát én nem tom, de szerintem sokkal jobban kéne futnia proci részről, főleg ilyen procival száguldania kéne, 200 fps alá nem szabadna esnie a játéknak nagy harcban sok játékossal sem, de majd beszerválom eredetibe, steamen hogy lehet megvenni? sajnálnék érte 8k-t dobozosért eredetibe cd galaxisba, mert máshol emlitették hogy valamikor egy 1 ezresre le van akciozva steamen
-
BeLucZ
addikt
Kedves Urak!
Nagy problémában kérném a segítségeteket! Szerintetek az normális jelenség hogy 4,25 Ghz-re húzott Q9550-el cpu limites a source? mármint ha vagyok egy netes serveren és mondjuk 8 v 8 van de akár 6 v 6, mind1, szokszor lemegy 140 fpsre is a game( full grafikán tolom 1920x1200 16 aa 16 af minden max, de még igy is meg se kottyan az 580asnak, sokszor 10%on pörög vicc, annyira visszafogja a cpu, pedig az fps korlát is ki van kapcsolva)!
elég idegesitö, pedig még cpu control 2 nevü progit is használok, tudtommal csak 1 magot használ a game, de kirakom mind a 4re , mind a 4 szálra, igy valamelyeset javul a helyzet kb 30%ot de igy is botrány szerintem, kérdés hogy nálatok is igy van e vagy milyen fpsetek van egy tömött szerveren? egy 50 slotos serveren ami majdnem tele van ott még gyászosabb eredmények születnek 50-60 fps, pffff mi ez, azt hittem csak ha én vagyok a server és pl rakok be botokat akkor oké annak nagy a cpu igénye, de azt a hittem a neten serveren lévő játékosok fizikájának számitása kevesebb erőforrást igényel!
video stress test kereken 500 fpst csinál fullon, viszont játékban érzésem szerint sovány eredményeket kapok, de lehet csak nekem nagyok az igényeim, tudnom kéne nektek hogy megy a cuccos, vagy normális e ez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Revolut
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- Death Stranding (PC)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged