- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
megint én #12048 üzenetére
Aha mert waron a sok kis szerencsétlen hülyegyerek nem lő be a fal mögött és nem fordul rád rögtön a wp-vel akárhová is bújsz. Ott tartunk a haverokkal hogy nem találunk egyetlen épkézláb ellent aki nem csal. Nagyritkán heti 1 alkalommal találunk egyet akikkel lenyomunk 2-3 pályát mert nem vérpistikék hogy csaljanak de a többi az suttyó.
Én is jobb szeretem a wart mert haverokkal ökörködni meg "véletlen" fejbelőni stb. jó dolog. De mikor beirjuk hogy xy csal mert only hedi akkor visszairják hogy LEGIT. A retkes k @nyját a kis köcs@gjének. -
Zolás
addikt
válasz
enginev3.0 #12019 üzenetére
Semmit. Ugyanezen a vonalon vagyok és ugyanez a gondom bronz csomaggal. UPC a 29es körzetben egy fekete lyuk és elnyeli a netet
Ez itt ilyen 15éve és nem is fog változni, amig nem csinálnak valamit az illetékesek. Kéne egy kis felujitás hogy ne a 30éves telefonzsinóron jöjjön be a házba a net.
Tulterhelt a hálózat nem erre készült.
Ja és va hozzá topik is
Ja látom már megtaláltad -
Zolás
addikt
válasz
enginev3.0 #11160 üzenetére
Meglátod semmennyire nem leszel lekes
Ekkora bugos szart még nem láttam. Mintha valami béta lenne -
Zolás
addikt
Nem tudja valaki hogy ezt az idegesitő hangot amikor kiir valamit a szerver vagy szavazás van hogy lehet lelőni? Az egész el@szott peccsbe ez a legrosszabb(legalábbis nekem)
-
Zolás
addikt
A vidkari driver létező probléma. Nekem az uj catalyst 10.5 lerakta a vidkarit 2d-re ettől olyan pingem lett mint az állat. Mivel a te géped nem képes a folyamatos jeleket előállítani igy laggolsz és a pinged is megnő mivel nem folyamatosan küldöd a jeleket hanem megszakitásokkal. Mivel a csé leginkább procira megy igy nem biztos hogy észreveszed a problémát fps-ben de a géped megérzi.
Látom ati vidkarid van. Ha felraktad a 10.5öt akkor cseréld le egy másikra. Mindenképp próbáld ki a drivercserét. Amit az ati idén driverileg lerakott az egy kalap szar. Én váltottam ati tray toolsra és tökéletesen megy minden. -
Zolás
addikt
válasz
borgab #10943 üzenetére
Az admin(frag lee) mindenkit kidob aki lelövi.
Non-Steames szerver
Sok ifju 10éves csipogóval akik jó sokat dumálnak
Főleg az admin beszél aki szintén korosztályos
Nem folytatom a sorolást ez sajna nem egy olyan szerver ahova örömmel megy az ember.
Ja a legjobb beirás: Nem tudja valaki van-e steamem? Nem találom hogy van vagy nincs. -
Zolás
addikt
Haver belesett a beta tesztbe hát elég gyerekes lett. Megnéztem milyen szirszar achievmentek lesznek hát kb majd pistike 2 haverral megcsinálja mindet. Ja és már most odaszokott az összes csiter. Ct kezd a T-k rucijában és mire a T-k megmozdulnának már a fakpunál 2x lőtt a wp-vel. Komolyan nem értem minek ez az achievmentes marhaság ebbe a játékba. A TF2őt is csak elb@szták a ki milyen sapkát hord milyen mellénnyel gyerekséggel.
-
Zolás
addikt
válasz
Djuree #10832 üzenetére
Nem is fogják. Az az account VAC szerverről bannolva lett. Ha csak olyan játékod van ami VAC figyelés alá tartozik akkor buktad az egészet. Csak olyan szerverre mehetsz ami nem áll VAC figyelés alatt. Aki Modern Warfare 2őt bukik az mindent veszit mert nincs dedikált szerver amin kikapcsolható a VAC tehát only singleplayer.
-
Zolás
addikt
Na utánanéztem a dolognak.
Minden ami source engines vagy a VAC alá tartozik az le lesz tiltva a VAC szervereiről. Tehát ha van Modern Warfare 2őd és csalsz csében akkor azt is bukod mert a VAC felügyeli a játékot. Ha TF2ő van és csalsz csébe akkor a TF2őt is bukod. Minden egyéb marad amit nem a VAC felügyel.
Ha csak source engines játékod van az accodon akkor bukod az accod. Felmehetsz szerókra de csak olyanra ami nem VAC-os. -
Zolás
addikt
válasz
JetiRulez #9910 üzenetére
Na igen a nonsteames szakadék szervereken lehet csitelni orrvérzésig. Kint a nagy VAC tábla bent meg a kutya nem nézi mit haxolsz. A steames szerók meg panganak mert nem lehet csittelni. Ja és persze eredeti játék kell hozzá nem lehet törtes.
Legjobban a törtes warokat szeretem. Nincs delay a TV-n szóval ha csiterkednek havert beültetjük TV-t nézni
Ja mai warcfg.loaded startmoney 1200Hát izé
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #9584 üzenetére
Ejnye no ATI kártyát vettél? Sajna a CS:S mindenhol sötét lesz és szarul fogsz belátni nuke-on ülöbe meg ilyen finomságok. A minőségért meg kell szenvedni
Ez sajnos minden retkes ATI kártyánál megvan. Olyat aki komolyan CS:S nyomat nem is láttam még ATI karival. Egy 7600 öreg fostalicskával is szebben látsz majd de csak ebben a játékban.
Más szóval: Ez nem bug vazze ez FICSÖRÉlvezzed more
-
Zolás
addikt
válasz
piadex2 #9176 üzenetére
Mivel legyen kompatibilis? 2külön játék. Az hogy a gépeden hogy fog futni az más kérdés.
Ha csavart módon "eredeti" akkor meg lehetőleg ne ugyanabba a mappába másold be mindkettőt.Habár a STEAM ugyis saját mappát nyit magának installkor és nem igazán érdekli hogy mi mással játszol még ... -
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9170 üzenetére
Nem frissült be mindenkinek az aimbot?
-
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9165 üzenetére
Mindenki ezerrel nyomja a csét nincs idő fórumozni
-
Zolás
addikt
Közted és a játék szeró között van egy vagy két pont ahol retek lassan megy az adat.
Továbbá elég sok szeró van amiket külföldről inditanak. A szeró még lehet magyar de fizikailag kint van németbe pl.
Nekünk a warszeró pl németbe van mert a külfödiek nem tudnak gémelni a magyar szerókon. Igy meg általában ugyanaz a ping mindkét félnek.
Van valami progi ami mutatja hogy milyen vonalakon mész keresztül mire eléred a célod. Most nem ugrik be a neve de nekem is elég sok vacak helyen megy át mire elérem a szerónkat. Haver diginettel nagyobb pinggel nyomja mint én. Ha letölt közbe ha nem. Ez sajnos ilyen és mivel a te szolgáltatód nem hibázik még szólni se tudsz érte. Ahogy a kép amit beraktál mutatja az ő részén minden OK. -
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9152 üzenetére
Hát nem gyengén nyomod a sniperrel.
Adták is az ívet keményen.Retkes csiter nem is látott stb.
De a legjobban az tetszett mikor a csávókám elkezdi: Most nagyon király klánom van két magyar bajnokkal is nyomom az egyik valami ghostie a másik meg a west. Hát szakadtam a röhögéstől. Mondom és west fent van most steamen? Nem nem a nöjénél van és offline. Közbe meg kapja a hedit a kollégától. Hát brutálisan hülyék az emberek. -
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9152 üzenetére
Megtörtént.
Ahogy össze tudom hozni nyomhatnánk egy partit. -
Zolás
addikt
válasz
Szuperboci #9141 üzenetére
Hmm egyszer waroznék ellenetek ezt hogyan tudnánk megoldani?
Van csapat is nem egyedül mennék persze
Csak kíváncsi lennék hogy mit tudok egy ilyen prőgémer ellen -
Zolás
addikt
Van valaki aki AtiTrayToolst használ? Sajna csak ezzel tudom a ventit vezérelni a vidkarimon viszont az rohadtul összeveszik a steammel. Belépésnél jelszót kér a steam pedig nem kéne. Játék közbe rámírnak és nem ugrik fel az ablak mert blokkolja! Marha idegesítő
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #8813 üzenetére
CS:S-re a tökéletes kombó
Egy dualcore procival és egy integrált gagyi vidkarival is összejön a 60fps simán.
Sőt q6600 és intel képnézegető 200fps
Amugy viccen kivül a procit eszi de nagyon. Kell egy 2.5ghzen futó 2magos procc és 80 alá nem megy az fps. Ha van jó vidkarid egy erős procival dob rajta 30-40et de csak a vidkarival nem mész semerre -
Zolás
addikt
válasz
Infranyuszi #8623 üzenetére
Szerintem merészen add el sNORh kartársat a megkérdezése nélkül és gyorsan vegyél egy fülest mielött kiderül. Aztán amikor keresnek felrakod a fülest és nem ismernek meg
-
-
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #8465 üzenetére
Ez van. Netnek sok köze nincs az fps-hez hacsak nem lecsökken mert elveszik a kapcsolat. Ez hogy lekorlátozod és nálad nem lászik az fsplagg csak neked jó a szerverrel a kapcsolatod ettől még xar ahogy van. Nálad stabilabb akikkel játszol meg látják hogy laggolsz egy kicsit. Placébó
A betegnek már nem fáj de még ugyanugy beteg
-
Zolás
addikt
válasz
apollo12 #8402 üzenetére
Uhh az kemény.
Nem vettél részt valamilyen bétatesztben? Ott van amikor meghal a Steam és lehet újrarakni az egészet.
Nincs a név előtt egy szünet jel???
A 321 előttre gondolok. Mintha kihagytál volna egy szóközt és azért nem enged be.
Ellopni azért nem lophatták el mert neten fent vagy. Ha neten se tudnál belépni akkor lennél sz@rban.
Illetve ha ellopták de még nem írták át csak be van jelentkezve vele más személy akkor se tudsz loginolni.
Nekem még nem volt ilyenem. -
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #8106 üzenetére
Mircelni szoktunk aztán azon belül kérdezze a rendszergarázdát
Multkor mondta keressek én elmondja hova kell belépni stb. Na olyan ügyes voltam hogy banned lett a vége igy mégse nekem kell ellent keresni
Amugy ritkán szokott gond lenni. A csitereket első körbe kirakjuk a többi meg nem ellenfél
Nagyon szeretem hogy 3an lőjük 3 irányból és 3an meghalunk. A 3ból 1 12in 2 a többi nem találta el egyszer se. Vagy 3x eltalálod wp-vel és megfordul és desert fejes a térkép túlfeléről. Persze a 3 wp-s lövés 56in3...
Tényleg PH team esetleg nem állna ki ellenünk valamikor? Magyarokkal szeretek warozni legalább értjük egymás anyázását -
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #8103 üzenetére
Hát ez elég elkeseritő.
Tegnap voltam valami Star Wars magyar szerón és feküdtem a röhögéstől. Lövés közbe lézerhangok és idegbeteg lézersó a fegyóból. Ja és csak spec ruhák vannak szóval semmi sima T ruci. Boba Fett meg Yoda meg Vader. Tiszta beteg volt igy offiszon2-3 ct betalált 3-4 T-t és olyan lézeres szinvilág volt majd megvakulsz
10percig ha birtam.
Ja meg este warozni akartunk jön föl az ellen már 2 fent van és a harmadiknál VAC bácsi közbelépettNem lett war de a csapattársai ott röhögtek a haverjukon. Irták hogy nemrég vette a csét. Mi meg hogy használhatja offlineba ezentúl
-
Zolás
addikt
Elég sokat warozunk de egy-két tagot kivéve nem nagyon találkoztam a videóban lévő nevekkel.
Exxon járt fel a publikra de mindig leböktük és ideges lettMár ha ugyanaz az Exxon mint akit ismerek.
Viszont nagyon látszik a videóba hogy nem is fejre lőnek és mégis hedi ez mitől lehet?
Viszont lenne egy globális kérdésem: waron elfogadott a bunnyhop? Főleg ha erősen látszik hogy scriptes láma. -
Zolás
addikt
Urak szükségem lenne egy szakemberre aki bekonfigolná a szerónkat. Sajna a jelenlegi szakember miután telirakta minden hülyeséggel a szerót meg leszedett egy csomó hasznos mapot távozás előtt kicsit ki is herélte a rendszert. Pár map fennmaradt(főleg ami nem kell a kutyának se) de az admin menüt és egyéb finom pluginokat leszedett. Szóval egy nagy varázslóra lenne szükségem.
Mindenkinek előre is köszönöm aki segíteni tud. -
Zolás
addikt
válasz
phanzetomox #7359 üzenetére
Itt a szerónk IP-je:80.249.166.38:27015..: F@ce:. publick szerver. Zömmel magyarok vannak fent. Mindenféle gyanus alakot kizárunk szóval semmi aimwhs gyökérrel nem találkozhatsz. És az adminok se csitelnek
Csak néha én
De az admincsit megengedett
-
Zolás
addikt
Aztakurva mennyi monitorhuszár van itt. Be kell tojni a sok prőgémeren.
Ja Szlovákul is nyomjuk egy kicsit: ASD -
Zolás
addikt
Nem azt mondom hogy bárki csinálhat ilyen videót tudás nélkül mert a helyszineket azért jól kitalálta hogy hihetőbbnek tünjön a sztori. Csak tulzásba vitte a dolgot a sok hedivel meg álló célpontokkal akik véletlen se felé néznek vagy lőnek. Szóval aki warozott már egypárszor meg nyomja rendesen az röhög egyet és továbbmegy. Az meg valóban lámaság már amit Genius is ír hogy sotival egy lövés 3-4ember hullik. Már wpvel is nagyon ritka hogy 3embernél aki fullhps egy lövésre mind beadja. Szóval hiába látványos meg szépen összevágott stb,stb. de azért ne legyen már szupermen egy deserttel vagy usp vagy akármi. vicces film ami szép de inkább lehúzod mert a tartalma nem üti meg a szintet amit elvárnál.
-
Zolás
addikt
válasz
h.adam.92 #7238 üzenetére
És mit kéne látni rajta? Vagy egy rakat faxnubot lő le akik libasorba rohangálnak vagy olyan kilóméterhediket lő deserttel vagy glockkal ami nem lehetséges rásegítés nélkül. Most komolyan megnézed a videót nehogy azt mondd hogy minden lövés tiszta és ez a gyerek igy nyomja! Aki játssza ezt a játékot az pontosan tudja hogy ilyet nem lehet összehozni. Az meg hogy libasorba rárohannak a wp-sre hát ha akarod összehozom a haverokat a warszerónkra és tolok neked ilyen überkaraj videókat nyomd föl a netre azt hadd bámulja a sok 8éves hogy űűűűűűűűűűűűűűű....... szánalmas azt ennyi. Szerintem.
(És most tépjetek szét mert ez a csávó igy tolja és ő szupermen csébe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest