-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz
westcoastog #13524 üzenetére
Én is.
-
factory2006
csendes tag
válasz
westcoastog #13524 üzenetére
Ha lesz végre videókártyám én benne vagyok egy kis funnyba
-
qdak
addikt
válasz
westcoastog #13078 üzenetére
mastergamer868
de most csak 23 átol leszek addig dolgozok :S max rövidebb időszakokra mek fel -
Kassadin
addikt
válasz
westcoastog #13068 üzenetére
Ahova én járok, ott szerencsére nem jellemző, agyfrászt kapnék tőlük...
Rivaul: Az admin feladata az is, meg a rend fenntartása lenne elvileg. De nincsen olyan ember, aki megmondja, hogy akkor most xy csal, mert ő úgy látta. Ez csak az élet nélküli gyökér adminok hiszik, akiknek ez az élet csúcsa, hogy source pubon adminkodhat. Engem is lecsalózott a múltkor az a f*szfej 40, aztán közöm nincsen a csaláshoz, a 10-18 statommal akkor is biztos csaltam.
Jah igen, és nem lehet 2 hónapos fiókod, mert mindenkinek megjelenés napjától játszania kellene...
-
enginev3.0
félisten
válasz
westcoastog #12953 üzenetére
Felvettelek
A group már meg van, CL-t keresünk, vagy is kéne aki bevállalja, aztán szerver amit megbeszélünk ha legalább 5-6an megvagyunk, és mehetne a warozás
-
Roliiii
aktív tag
válasz
westcoastog #12771 üzenetére
Nemsemmi, hogy mennyi pénzt képesek még mindig elkérni érte..., reménykedek, hogy lesz valami iskola kezdési nagy akcio 4eurora
-
megint én
őstag
válasz
westcoastog #12769 üzenetére
Én még 2004-2005 fele vettem, asszem 8.000 volt
-
whisperity
tag
válasz
westcoastog #12697 üzenetére
Először navigálj át a cd parancs segítségével oda, ahova a HLDSUpdateToolt telepítetted.
-
Genius007
őstag
válasz
-
westcoastog
veterán
válasz
mindegy nem tökölök ezzel, majd keresünk üreset..
-
whisperity
tag
válasz
westcoastog #12695 üzenetére
Pont az lesz majd a gond, hogy Steamen belül indítod. Így a szerver a te Steam accoddal fog futni, tehát ha elindítasz még egy CS:S klienset és ráteszel, vagy nem engedi fel a klienst, vagy a szerver kirúgja saját magát és szépen összeomlik.
A különálló szerverhez nézd meg EZT a posztom. Csak a left4dead2 helyére "Counter-Strike Source"-ot írj (idézőjelekkel!).
-
whisperity
tag
válasz
westcoastog #12691 üzenetére
Ezt a Steamből indítod, vagy külön letöltötted (érdekes, hogy magyar az UI).
Mert ha Steamből indítod, a szintén Steamből indított CS:S klienssel nem fogsz tudni rá felmenni.
-
combonari
tag
válasz
westcoastog #12691 üzenetére
Elbír a géped 30 playert?
-
combonari
tag
válasz
westcoastog #12687 üzenetére
Este 10 körül jövök
Magyar szerver?
-
enginev3.0
félisten
válasz
westcoastog #12687 üzenetére
Én benne vagyok, és tudok még egy embert, este felé 8 után szoktuk tolni pár órát
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9864 üzenetére
[link]
Ahova a célkereszt mutat nuke-on, az a kakas.
Gondolom azt hogy melyik képen nem lehet oda belátni, arra már rájöttél. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
westcoastog #9861 üzenetére
be kell kapcsolni a catalyst a.i
alapbol be van.
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9515 üzenetére
console -> fps_max 0
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9513 üzenetére
Nekem az alapból bevan, és normálon van amúgy.
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #9512 üzenetére
megvan
a catalyst ai-t be kell kapcsolni
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9509 üzenetére
Katába mindig alapon van, css-ben pedig saját készítésű configgal tolom, és dx8.1-ben, bár mint láthatod dx9-ben is jó.
És ha így jó, akkor alap cfg-vel is 100% hogy jó lenne a kép, ergó a hiba nálad van. -
sNORh
addikt
válasz
westcoastog #9469 üzenetére
ezt a Bugot kérlek szépen úgy hívják hogy Ati b+.. nagyon idegesítő, majd nuke-on kakast nézd meg, semmit nemlátsz..
Ati kártyák 3000-es szériájától felfele DX9-ben ilyen.. -
GabN73
addikt
válasz
szürke hályogos a szemed.műttesd meg.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Talán a sok alt tabozástól van, vagy mindig csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest