- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Netfone
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7046 üzenetére
Jah, csak ott gondolom 2-3ember használta az accountot ... itt meg csak én CSS-ztem.
Attól még a rate-je jó!
Csak mivel a szerver nem kezeli a " + " jelet, ezért ír ki 5-öt a latency-nél, mapváltáskor meg 1-et ...
De attól még net_graph-nál ugyan annyi a pingje, csak azt Ti nem látjátok, az meg már más dolog, hogy engem is kurvára felbasz ...
Régen én is beírtam a " + " jelet nem tagadom, de csak azért hogy ne baszogassanak a ping miatt ... de rájöttem hogy ez így szar, mert ha belaggolok 10secekre, vagy only lagg, akkor nem hiszik el hogy azért löttek le. -
gpvd
csendes tag
válasz
Vasinger! #7030 üzenetére
Azok az emberkék szerintem nem 1 klánban fordultak már meg. pubon csak egy bizonyos szintig lehet eljutni, aztán már csak a warok, majd a sok lan fejleszti az embert pro szintre. mindig is ez volt a véleményem, sok war sok lan. abban is egyetértek veled, hogy kell egy jó csapat, akik szeretik a kihívásokat és nem unnak rá a sok kudarcra ami egy klán megalakulásakor igen jellemző. sajna ma úgy működik hogy 1 hétig jól érzik magukat a frissen megalakult klánban, majd becsúszik egy-két kudarc aztán egy kis veszekedés és búcsút mondanak egymásnak. ezért nincs ma magyarországon sok css klán. de ez már másik téma. -
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7023 üzenetére
Na de hogy mondjam el ....
Pl. Lightosan sétálgatsz sötétbe, én rövidről meglátlak, lövök -> repül desertel az 1hit ...
De ha már Te is látsz (észreveszel, mozogsz, stb ... ), akkor nagy valószinűséggel már nehezebben adom be az 1hit-est neked ... én úgy látom sokkal előbb lőnek a jobb "prők", sokkal előbb reagálnak, mint a normál pub. játékos. Legalábbis szerintem ....Na meg egyszerűen jobbak ....
Check => [link]
-
Djuree
félisten
válasz
Vasinger! #6981 üzenetére
nálam azért bírja kb. 1 hónapig. rts-ektől nem nagyon kopik, én meg inkább azt játszok főleg
Genius007: az a poén hogy az én egerem nem hajlandó semmin normálisan működni csak a fehér, ismétlem FEHÉR! a4-es lapon (ha más színű akkor már gáz van
)
azt nem tom hogy ha nem a4-es, hanem mondjuk a3-as, azt is kifogásolná-e a kis finnyás egérkém
amúgy nagyon faxa egér, a4 tech gamer mouse, meglepően jó ahhoz képest hogy mennyi volt. van rajta dupla kattintás gomb, gyorslövéshez nagyon jó -
-
Genius007
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #6900 üzenetére
Az én adatlapomat is nézheted. Viszonlyag rövid időn belül jutottam el a 7600GS-től egy X1950Pro-n keresztül a mostani 9600GT-ig, végig mindent maxon használtam CS Sourceban, 1680x1050-es felbontáson. Őszintén szólva semmi különbséget nem látok, bár biztos megnőtt az FPS-em 160-ról 300-ra.
Ja, nV kártyáknál, ha sokat alt+tabolsz, akkor rózsaszín lesz a padló 'sötétben', ATI-val meg 3-4-5 centis fehér háromszögek villlognak. Ennyit egy ötéves játék driveroptimalizáltságáról.
p
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6898 üzenetére
Jó de a Stress Test-be nem is jönnek rád egyszerre öten ...
Meg nagyban map függő is, lásd cpl_mill-en 1100fps-em van, trainen meg 190.
Szóval a Stress Test, az csak 2gép "körülbelüli összehasonlítására" jó.
Amit meg a felbontásról írtam, az meg úgy van. Rakhatod oda ahova akarod, fps-ed kb. ugyan annyi lesz mindig. -
raczger
őstag
válasz
Vasinger! #6795 üzenetére
Nekem a régi laptopomon, 30-40 fps-nél is előfordultak ilyenek.
Vagy csit (esetleg script), vagy csak azt hiszed, hogy gyorsabban csinálja.
Figyelni kell a prókat
egyébként a reflex sokon múlik, meg awp-vel ugye nem szabad zoomolva mászkálni ajánlott többnyire a desert, esetleg egyes helyekre hatásosan zoomal benézni (alap helyekre, stb... tudod miről van szó szerintem). Meg ugye sok gyakorlás, nem nagyon lehet elmagyarázni sztem, én sem tudok túl jól wp-zni, de azért ha komolyan veszem a dolgokat, megy az is
Inkább csak szeretek wp-zni, minthogy nagyon tudnék.
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6683 üzenetére
Én most nem értem a probléma tárgyát ...
Ha másik cfg-be akarod írni (a keveredés miatt pl.) akkor csinálsz egy xy.cfg -t, beleírod, aztán az alap cfg-be meg bele írod, hogy exec xy.cfg, akkor az is betöltődik.
Vagy most lehet én vagyok a hülye, de tényleg nem vágom mit akarsz pontosan. -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6626 üzenetére
Tudod lehet STEAM-be szervert csinálni (Dedicated Server) ahol " Te szabod a szabályokat" ..... felmehetnek, mapot tudsz váltani, kidobni valakit, meg minden ....
De van a rendes Dedicated Server amit nem STEAM-be kell csinálni, arra lehet rakni Mani Admin Plugin, SourceMOD-ot, MetaMOD-ot, DM, GunGame és stb pluginokat, scripteket, meg mindent .... ellehet vele szórakozni, én főleg akkor használom, amikor rossz a netem, 5v5 warozok BOT-okkal. -
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #6516 üzenetére
Nem tudom miért, de nekem XP sehogy sem akar menni a gépemen ....
Akármilyen XP-t rakok fel, 1-2napig megy (vagy még addig se) és kész .. akad, meg minden ...Ellenben a Vista az szépen gyorsan fut, de még az sem az igazi, ami nagyon bejött nekem, az a Windows 7 ( 7000 Beta ), gyorsabb mint a Vista, és stabilabb is, már most!
Alt + Tabnál is pikk - pakk váltja az ablakokat játék közbe, nem kell 5-10sec-et várni, mire átvált. Indulás - Leállításról már nem is beszélek. Szóval nekem az jött be a legjobban, na meg a CSS is gyorsabban fut rajta! Bár ez gép függő, régi gépeken még az XP a jó, újabb gépeken meg a Vista és a Windows 7 a jó.
Én úgy vagyok vele, hogy kikell próbálni, és megtapasztalni, mert lehet X ember gépén tökéletes, de pl. a Tieden meg nem. Egy próbát szerintem mindenképpen megér. -
illusiON
őstag
-
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #6421 üzenetére
hát akkor nincs kérdés, állitsd be ugy hogy legyen annyi fps-ed amennyitől már elégedetté válsz
sztem cl_showfps 0 meg net_graph 0 ami neked való parancsok
mad1: ez tény és való elméletileg, de 100 és 200 fps közt tényleg van észrevehető különbség
ez ezer százalék, kérdés megéri-e miatta lebutítani a grafot
-
Djuree
félisten
válasz
Vasinger! #6418 üzenetére
jajj ember! nem mind1 az az fps? versenyezni akarsz vele?
vedd ki az AA AF-et úgysem sokat baszik neki, nem elég az a 100fps? ne mondd már!én 60-al nyomom és így is elég jó. persze jó lenne a 100, de az bőven elég. ennél több még cs-hez sem kell....
habár a géped elég durva. sztem maxon a 200fps-t vinnie kéne
az meg fura hogy fullan jobban megy mint kikpacsolt szűrőkkel
nem vágom...
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #6274 üzenetére
RAM, HDD és VGA csere miatt most tettem fel én is új rendszert, ha lúd, legyen kövér alapon mindjárt Vista 64bitet. Steam account beállítása után CS Source szépen lejött, beállítgattam, ami nekem kellett, és azóta is gond nélkül játszok.
Nálad szerintem valami más gond lesz, de ötletem sincs, hogy mi.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Filmvilág
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fúziós energiát vásárol a Google
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest