- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #9437 üzenetére
Ha a Steamen vetted, akkor hozzárendelted az accountodhoz - megjelent a mygames menüdben, letöltődött, frissítette magát, és már játszhatod is. Ha Steamen keresztül indítod, akkor biztosan nem tört, de persze ha te tudod magadról, hogy nem tört játékkal játszasz, és nincs is ilyen a gépeden, akkor nincs is mit bizonygatni, ugye? Mert mondjuk ha lenne, az azért elég sok dologba bekavarhatna...
p
-
parandroid
félisten
válasz
moongoose #8417 üzenetére
Nekem szerencsére lányom van, így Sims és Táltos Paripa központú lett az új gép (LAN-partyn nálunk azért csak beszállt lőni ő is
), de valami hasonlót raktam össze én is. Azért jópofa, hogy amikor regisztráltam a Ph!-n akkor még mennyivel mások voltak a közös témák, most meg már lépten-nyomon gyerekeknek összerakott gépekről beszélünk.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #8364 üzenetére
Csabee.: Azért gyűjtjük, hogy néha játsszunk vele.
sNORh: Dobd át priviben, hogy mit akarsz írni, és lefordítom neked. A HL1 Anthologyhoz amúgy sima DoD jár, nem a Source. Én is kaptam hozzá most egyet, meg Team Fortress Classicot is.
zH.: Igen,a dobozosokhoz néha adnak extra játékokat is, ilyen volt anno pl a HL2, de ha most veszel Orange Boxot akár online, abban is van Portal és TF2 is. CS-t és DoD-t pedig már szerintem semmihez nem adnak, ezek túl jól tejelnek, de szerintem már a TF sem sokáig lesz kapcsolt áru, kinőtte már magát népszerű játékká.
p
-
parandroid
félisten
Ja, én is erre gondoltam. Emellett Day of Defeat Source akcióra vártam már egy ideje, de csak nem lett, úgyhogy épp ma csengettem ki érte a 8 EUR-t, meg megvettem a komplett HL1-et kiegészítőkkel 4 EUR-ért, mert az nekem kimaradt az életemből. A HL2 már megvolt Orange Boxként, bár a végigjátszása motiváció híján félbemaradt.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #8358 üzenetére
Ha a kódja fel van használva, akkor sütheted. A CSS tipikusan az a játék, amit nem vennék használtan. Főleg, amikor újan is ugyanannyiba kerül.
Egyébként nem értem, hogy zH mit vett 8000 forintért anno, ugyanis a Steam account ingyenes. A hozzá kapcsolt játékok fizetősek, de azok meg nem átruházhatók másik accountra. Viszont egy accounton szépen összegyűjthetsz egy rakás jó játékot, és egy helyen ott van minden; nem kell lemez a játékhoz, azonnal kéznél van a support, az online játék, látod, ha a barátaid játszanak, be tudsz csatlakozni bármelyik online játékba, tudsz IM-ezni ezen keresztül, és nyomon követhetsz egy csomó mindent. nekem nagyon bejött, az első steam játékom nekem is a CSS volt, de azóta vettem már egy csomó játékot Steamen, többségét potom pénzért.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz
Csabee. #8345 üzenetére
Steamen 15 EUR: [link]. Az OTP-s bankkártyák többségét elfogadják. Tegyél egy próbát.
Ha végképp nem bízol az idegen nyelvű vásárlásban, akkor CDGalaxisnál is van párszáz forinttal többért: [link]. Gyakorlatilag ugyanúgy egy Steames kulcsot adnak, mintha a Steamen vennéd, letöltöd a Steam klienst, aktiválod, és máris ugyanott vagy.
Viszont náluk egy-két nap, mire megrendeled, elutalod a pénzt, megkapják a pénzt, és emailben elküldik a kódot, Steamen pedig azonnal megvan, és még kicsit olcsóbb is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Diablo8888 #8152 üzenetére
2004-ben volt az. Azóta már csak CS Source-ként emlegeti mindenki. Épp a minap gondolkoztam, hogy kell-e még a final a címbe, vagy sem. De ez eldöntötte a kérdést...
p
-
parandroid
félisten
válasz
phanzetomox #8109 üzenetére
IP-t adjatok, légyszi.
p
-
parandroid
félisten
Létezik olyan egyszerűen letölthető addon a CS Sourcehoz, amivel működik a GunGame offline, vagy LAN-on? Elkezdtem nézni a tutorialokat, de nekem teljesen kínai, amit írnak. Jó lenne valami olyan patch, amit csak telepítek, és hopp, már van is GG-m. Vagy ezt így felejtsem el?
p
-
parandroid
félisten
Az a pár hét lehet, hogy kevés lesz. Én fél éve tolom (igaz minden nap nincs rá időm), de még mindig lowbot vagyok.
Persze valamirevaló mai fiatal egy nyári szünetben behozza, amit én október óta szerencsétlenkedek.
Mekkora igazságtalanság már, hogy fiatalon pénzed nincs jó konfigra, és eredeti játékokra, később meg időd nincs játszani munka és család mellett.
p
-
parandroid
félisten
Playerlistben csak csapattársat tudok muteolni. De ha enemy, akkor amint mindketten halottak vagyunk, azonnal kénytelen vagyok a szociálisan hátrányos helyzetű kis értelmi fogyatékos szarfos zenéit hallgatni. Olyan hangerőn, hogy teljesen le kell halkítanom a fülesemet. Csak azt nem értem, hogy miért csak engem zavar? Miért nem nyom rá senki más votebant?
p
-
parandroid
félisten
Kéne valami autokick a sok csírára, aki full hangerőn nyomatja a szar zenéit public szerevereken.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #7560 üzenetére
A TFT képpontjai felől megnyugodhatsz, annyi. A CRT pedig annyi képpontból áll ,amennyire beállítod,teljesen más technológiai, nem fizikai pixelekből épül fel, így nem is okoz gondot nála a felbontásállítása. A képarány persze itt is fix, a legnagyobb probléma pedig a frissítési frekvencia.
A következő matematikai művelet pedig házi feladat:
1280 / 1024 = _______
1024 / 768 = _______
- Ha ugyanazt a számot kaptad mindkettőnél, akkor megbuktál.
- Ha nem, akkor gondold végig még egyszer ezt az azonos képarány dolgot.Szorgalmi feladat: végy egy 1024x768 pixeles képet (neten könnyen találsz, sztenderd háttérképméret), és méretezd át 1280x1024 pixelre. Ha nem látod a különbséget, akkor keress fel egy szemészt. Az, hogy zavar-e a torzított kép, vagy nem,az más kérdés, attól az még torzított lesz.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #7556 üzenetére
Ez egy dolotól függ: egy 17"-es TFT fizikailag 1280x1024 képpontból áll. Ha ettől eltérő felbontást használsz, akkor nem minden pixelre jut képpont, tehát szar lesz a kép. Ennyi. Tudom, hogy van, aki nem veszi észre, engem a világból ki lehet kergetni a nem natív felbontás használatával. Nem is beszélve róla, hogy még a képarány is más a két felbontás között, tehát torzít is.
p
-
parandroid
félisten
Nem is értem ezt az egészet. Én is 22"-es wide monitorral, 1680x1050-es felbontáson játszom. Rosszul is lennék, ha egy torzított, a natív felbontástól való eltérés miatt homályos, vacak képpel kéne játszanom. Úgy gondolom, hogy a CS tipikusan játszhatatlan, főleg online, ha nem natív felbontáson használod az LCD-t.
p
-
parandroid
félisten
Maradjunk a témánál, ha kérhetem.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #7325 üzenetére
10 perccel azelőtt mentem aludni, hogy ezt beírtad, egész addig játszottam.
Nem próbálkoznál egyszer nappal, amikor az emberek még nem alszanak?
#Re All: A sNORh által is idézett mondatot és az ehhez hasonlókat pedig moderátorként kérem, hogy mellőzzük, még ha nem is úgy gondolja, aki leírta, ahogy hangzik.
p
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #7267 üzenetére
Ehh, ma megjött az összes jelszó- és felhasználónévemlékeztető mail, amit kértem. Kaptam vagy 12-t egyszerre. Úgy látszik, a steam szarakodott a héten...
p
-
parandroid
félisten
Tegnap sikerült kitalálnom a saját jelszavam, így megint van steamem. A helpeskes fiúk viszont hadd ne mondjam mit csinálhatnak, 3 napon keresztül képtelenek voltak reagálni a feladott hibajegyemre, miszerint nem működik a jelszóemlékeztető. Őszintén szólva ettől a rendszertől kicsit többet vártam user support szintjén.
p
-
parandroid
félisten
Az aktiváló emailem óta egyszer már volt jelszóváltás, de az abban kapott betű-szám jelszt már módosítottam valami olyanra, amit 'biztosan nem felejtek el', de mégis megfejthetetlen. Végigpróbáltam azokat a kominációkat, amik rémlettek, de egyik sem jött be.
Közben sikerült egyébként elérnem a steam support heldesket, beregisztráltam ott egy szervíz-accot (a passt ezúttal felírtam), és feldobtam nekik a kérdést, remélem tudnak segíteni.
Megvettem egy FlatOut packot is az accountomra, nem szeretnék lemondani róla. Egyébként meg természetesen elektronikus számlám is van róla, meg minden, úgyhogy ha hijackelték, akkor is vissza tudom rekvirálni, de remélem idáig nem jutottunk el.
A gyanús az, hogy miért nem működik a reminder? Az a két-három ember, akinek fent vagyok friendsben, megnézhetné, hogy mi a megadott email cím az accountomon, abból kiderülne, ha valaki feltörte a hozzáférést, és átírta a címet.
p
-
parandroid
félisten
Tegnap újraindítottam a gépem, erre bekérte megint a steam adataimat. Persze fogalmam sincs a jelszavamról, hónapokkal ezelőtt adtam meg, azóta az oprendszer megjegyezte, én nem. Kértem jelszóemlékeztetőt, de nem jön semmi, akár usernevet adok meg, akár mail címet. A http://support.steampowered.com/ oldal döglött. Ilyenkor most mi van?
p
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #7038 üzenetére
Én is szívesen waroznék bárkivel, de egyrészt low vagyok, másrészt olyan az időbeosztásom, hogy senki nm hajlandó velem játszani.
Hja kérem, ha minden reggel munkába kell menni, és ott teljesíteni is kell, akkor 10-11 körül bizony már pizsiosztás van. Tapasztalataim szerint pedig online ilyenkor kezdődik az élet.
Azon meg már csak távoli múltba révedezve merengeni tudok, hogy nyáron több ideje van az ember fiának. Hja, valamikor tizenvalahány éve még tudtam, mi az a nyári szünet.
Úgyhogy marad a publik, arra az egy-egy órára, amikor éppen van időm, és na bumm, sose leszek pró.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #6900 üzenetére
Az én adatlapomat is nézheted. Viszonlyag rövid időn belül jutottam el a 7600GS-től egy X1950Pro-n keresztül a mostani 9600GT-ig, végig mindent maxon használtam CS Sourceban, 1680x1050-es felbontáson. Őszintén szólva semmi különbséget nem látok, bár biztos megnőtt az FPS-em 160-ról 300-ra.
Ja, nV kártyáknál, ha sokat alt+tabolsz, akkor rózsaszín lesz a padló 'sötétben', ATI-val meg 3-4-5 centis fehér háromszögek villlognak. Ennyit egy ötéves játék driveroptimalizáltságáról.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6573 üzenetére
Everest nem fut? Nálam azóta nem csinálja, amióta gondosan lelövöm az everestet a játék indítása előtt. Egyébként Oblivionnal ugyanez a helyzet, az is indítás után azonnal fagy, ha everest fut. Viszont csak azúta csinálja, amióta 64 bites Vistám van, a 32 bites XP alatt nem tapasztaltam.
p
-
parandroid
félisten
Az avatarom alapján alapvetően kitalálható.
Ehhh, ma sikerült kiérdemelnem egy 6 órás bant magamnak.
Ha látok valami mozgást a távolban, és odalövök gondolkodás nélkül, akkor richtig összejön a fejes, és persze, hogy teamkill lesz.
Ma kétszer is. A harmadik meg úgy lett meg, hogy B-ről lőttem ki pisztolyos körben CT kezdő felé, mert jöttek a CT-k, erre egy csapattárs elémrohan az ajtónyílásba. 17 in 1-et adtam neki, de ebbe is belehalt, és már jött is az autokick. Pfff.
Szóval van még hova fejlődnöm.
A másik, amit nagyon utálok, amikor a kör végén konzolban visszanézem, hogy miket adtam, miket kaptam, felsorol 5-6 enemyt, akiket sebeztem, mindegyik kapott olyan 50 és 90 között valahol, de killem nem lett egy sem abban a körben. Á, ez de bosszantó bír lenni. COD4 abból a szempontból jobb, hogy ott kapsz pontot az assistért is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6316 üzenetére
Nuke-on nem játszottam még, de az X1950Pro-val villognak még mindig a fehér háromszögek D2-n B sötétben. A 7600GS-nél ilyen gondom nem volt. Viszont az előfordul, hogy sötétben (D1-en és D2-n is) rózsaszínű a padló. Ezt a 7600GS rendszeresen csinálta, az X1950Pro tegnap először.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6302 üzenetére
Pontosan. Illetve közvetlenül team-választás után, ahogy nyomtam egy ok-t, és bedob spactatorbe. Akkor megnyugszom, hogy nem nálam van a hiba. Már csak azért is, mert ma is eljátszotta egyszer, ma ráadásul pont team-választás közben. Egyébként BB2-n csinálta.
Ehh, printscreen az elmaradt. Na majd legközelebb.
p
-
parandroid
félisten
válasz
SQX_Barto #6297 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond.
Viszont tegnap egy hét után végre volt időm lőni kicist, első indításnál felcsatlakoztam a szerverre, és olyan keményre fagyott az egész rendszer, hogy csak a reset segített. Viszont azóta működik egyszerre az előlapi hangkivezetésem és a hangkártyába dugott hangfalam - eddig a hangfal a hátsó kivezetésből csak akkor volt hajlandó szólni, ha kihúztam az előlapi panelből a fülest. Nem igazán értem az összefüggést a fagyás, és ennek a problémának a megoldása között, de most így jó mindne.
Ja, és nem mellesleg sikerült tegnap összehoznom egy hármas multikillt, bedobtam egy gránátot A hosszún a két ajtó közé.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #6274 üzenetére
RAM, HDD és VGA csere miatt most tettem fel én is új rendszert, ha lúd, legyen kövér alapon mindjárt Vista 64bitet. Steam account beállítása után CS Source szépen lejött, beállítgattam, ami nekem kellett, és azóta is gond nélkül játszok.
Nálad szerintem valami más gond lesz, de ötletem sincs, hogy mi.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #6237 üzenetére
Mondjuk pár nap alatt többet is lehet online fejlődni, mint botokkal hetek alatt. Az más kérdés, hogy alkalmasint meglehetősen frusztráló, de ki kell használni a spectator módot is, én egy csomó mindent onnét tanultam.
Mgint más kérdés, hogy a pályák megismerésére, vagy a különböző fegyverek kipróbálására nem rossz dolog némi botozás.
p
-
parandroid
félisten
Wow, sikerült egy 19:18-as kört csinálnom BB2-n. Ráadásul nem is volt gyenge a mezőny. Kicsit jó vagyok... Még sose volt több fragem, mint ahányszor lelőttek.
p
-
parandroid
félisten
-
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #5984 üzenetére
Vagy én. Mondjuk engem könnyebb észrevenni a mezőny végén.
Ja, amúgy egy jobban sikerült 20-as meccsen már van, hogy 5-6 fraget is sikerül lőnöm. Vagy a többiek figyelmetlenek, vagy én fejlődök valahova. Mondjuk az én szintemről csak előre lehet menni.
Szerk: Amúgy ha jól láttam, egy másik (harmadik) moderátor kolléga is benézett rövid időre a már fent lévő kettő mellé. Majd indítványozom a Ph! menedzsmentnél, hogy ha már ennyi mod (is) játszik, csináljunk egy szervert a Ph! szerverén*.
* Félreértések elkerülése végett: nyilván nem megoldható a dolog (nem technikailag), nehogy valaki komolyan vegye.
p
-
parandroid
félisten
p
-
parandroid
félisten
Ha hozzájárulnak az itt fórumozók, hogy a szervereiket (akár amiket korábban linkeltek) közzétegyük az első hozzászólásban, akkor szívesen beszerkesztem oda, a topik címébe pedig, hogy 'szerver ip-k az első hozzászólásban'.
Valami olyasmi formára gondoltam, hogy:
szerver neve - 192.168.1.1:11111
rövid leírás, hogy mit szoktatok játszani, és milyen a társaság (profik, klán, war, vagy mittudomén)p
-
parandroid
félisten
Ehh, egész jól alakul a karrierem, mint golyófogó, az eddigi rekordom egy 6:7-es arány. Ennél csak rosszabbak voltak. Alkalmanként sokkal rosszabbak. Három nap után ez jónak számít?
p
-
parandroid
félisten
Na, tegnap tettem egy próbát online. Kicsit olyan érzés, mintha expert botok ellen játszanék.
Nincs valami szerver direkt kezdőknek?
p
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #5920 üzenetére
Fogalmam sincs, soha nem játszottam még neten CS-t, mindig csak lnapartikon, ott is csak ágyútöltelék voltam. Kicsit gyakoroltam ugyan offline botokkal, de ezek meg buták, mint egy... mint egy bot.
Egyébként fél órája megjött a kódom, úgyhogy már regisztráltam is steamen tlnptr néven, most telepítek, aztán jöhetnek majd a tippek, hogy hol érdemes nekiállni, mert tényleg full kezdő vagyok.
p
-
parandroid
félisten
Sziasztok, szakértői véleményre lenne szükségem.
Ehhez a verzióhoz: [link] használható a CS:S?
p -
parandroid
félisten
Újabb sikeres folytatást üdvözölhetünk.
Előzmény:
Counter-Strike: Source Final - Archívum 1: [link]
Jó játékot mindenkinek,
p
-------------------------------------------------------------------------------------------
Rate:
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.Szerver IP-k:
A legegyszerűbben úgy tudtok szervereket keresni, ha meglátogatjátok a game-monitor.com oldalát, ott kiválasztjátok a játékot, és az országot, és kilistázza a szervereket. Ezt tudjátok még tovább szűrni, vagy mapok szerint rendezni, stb.
NET Packet, FPS Számláló:
Az internet forgalmat / fps-t a net_graph 1, 2, 3 parancsal tudod megjeleníteni.
Hogyan juthatok hozzá a játékhoz?
A játék dobozos változatát a cdgalaxis.hu -tól tudod megrendelni, ami tartalmazza még az a Day of Defeate: Source játékot, és a Half - Life2 DeathMatch-et is.
Ha mégis úgy döntenél, hogy STEAM-en veszed meg (Online), akkor most akciósan 9,99€ + Áfáért tudod megvenni. [link]
Rendszerkövetelmény:
Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Ajánlott: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Pár hasznos oldal:
- steampowered.com Hivatalos oldal
- hu.wikipedia.org Counter-Stike: Source Wikipedia
- totalcs.hu Hazai Counter-Strike: Source oldal
- source.counter-strike.hu Hazai Counter-Strike: Source oldal 2.
- KAMIKAZYs CSS Clan Pár hasznos infó, és console parancs.
- cs-gui.com/ 1.6 és Source GUI-k.A hozzászólást Genius007 / MoonDoom / állította össze.
[ Módosította: tiv83us ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged