- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Vasinger! #10311 üzenetére
szerencsétlen
velem is történt már sok szarság, nem volt munkám meg semmim 1,5 évig, nem is volt semmi kilátásban. de gondoltam majd lesz valami, és lett is hálistennek, nem is rossz
az öngyilkosság nem megoldás, csak menekülés
főleg hogy ezzel a lányával baszott ki a legjobban
ui: na ezért nem akarok én megházasodni. házasság nélkül is nagyon jól megvagyok
-
-
-
zH.
senior tag
válasz
Vasinger! #9625 üzenetére
2.6ghz-en is ennyit ment ,turbo boost-al 2.8ghz-en is ennyi volt. 3.4ghz-en is ment már ,csak szegény nagyon pörgött. vízzel 4.0ghz-en megnézem majd ( ez se holnap lesz. ) hátha annyi elég lesz.
egyébként a "fosuloptimalizált" gta4-ben meg teszt szerint átlag 60fps. in-game közben nem megy 40fps alá. weh. <3 css.
-
fekeandras
őstag
válasz
Vasinger! #8901 üzenetére
Az én öregecske gépemen sosem szaggatott be a játék még akkor sem ha minden irányból egyszerre többen is rámjöttek.Pedig nem egy gamer konfig volt, sőt...
(E2140@2,4Ghz, 2Gb/667 ram, X800XT,1280x1024 ~medium)
Nem hiszem, hogy ez cache probléma lenne.Havernál sem szaggat a Celeronos gépén pedig ott összesen 512kb jut a két magnak (E1400@2,2Ghz, 2Gb/800, HD2600Pro). -
romero28
senior tag
válasz
Vasinger! #8342 üzenetére
tört szeróról tudnak IP címtartomány szerint is bannolni . tehát hiába dinamikus az ip-d .
engem a biscuit szeróról így bannolt a főadmin . persze a honlapjukon megkérdőjeleztem a hozzáértését , vagyis , hogy szerintem egy adminnak el kellene tudnia dönteni , hogy valaki csal-e , vagy csupán jó játékos . -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7935 üzenetére
Miért nem csinálsz a CSS-ről Steam-ben egy biztonsági mentést? (Backup)
Én úgy csináltam, hogy a friss hdd-re felraktam a Steam-et, letöltöttem az egész CSS-t netről, aztán egyből csináltam biztonsági mentést, amit aztán ki írtam dvd-re.
Ha most történik valami a Steam mappával, vagy ujra kell tennem, stb stb ...
... akkor csak berakom a lemezt, visszateszi ahogy volt 5perc alatt, és vidámság van. -
BalaNce87
addikt
válasz
Vasinger! #7880 üzenetére
Hát rohadtul kamm szaga van ennek a 400-500 fps-nek, ha butítod a játékot és mindent minre veszel azzal is max 10-15 fps-t nyersz, vagy ez a gyorsulás is akkor jön ki amikor kevesen vtok vagy egy officeon állsz t kezdőbe. Nekem sincs gagyi processzorom és húzva van de kb semmit nem számított... szóval ez egy fajta belemagyarázás vagy vmi olyat vesz ki a játékból amivel sok fps-t nyer, de nekem is volt még anno olyan konfimom régi gépemre ami nem csak a játékon belüli dolgokat tette minimálisra hanem minden szart 0-ra rakott a consolba, cpl_millen lett több fps-em ott a kezdő fele meg másmerre is néhol megvolt a 100 egyébként ugyanúgy maradt 40-50 fps-em. Szóval ezekkel az okoskodásokkal max arra jut az ember, hogy ha kb 2-en játszotok egymás ellen és akkor észreveszel minimális gyorsulást, de ez a 400-500fps nagyon erős, max úgy van ennyije hogy nézi a földet de ahogy játszik másmerre néz visszaesik 200-ra.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Vasinger! #7882 üzenetére
ilyen nincs h magonként 3mbcache.
pl q9550 2x6mb cache azt azt jelenti ha a gép a core0-át használja akkor az első 6 mega cache-t használja ki, ha core3 is kell akkor veszi elő a 2. 6 mega cache-ti7-nél pl egyben van a 8 mb cache és így 1 mag is kihasználhatja az egészet
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #7560 üzenetére
A TFT képpontjai felől megnyugodhatsz, annyi. A CRT pedig annyi képpontból áll ,amennyire beállítod,teljesen más technológiai, nem fizikai pixelekből épül fel, így nem is okoz gondot nála a felbontásállítása. A képarány persze itt is fix, a legnagyobb probléma pedig a frissítési frekvencia.
A következő matematikai művelet pedig házi feladat:
1280 / 1024 = _______
1024 / 768 = _______
- Ha ugyanazt a számot kaptad mindkettőnél, akkor megbuktál.
- Ha nem, akkor gondold végig még egyszer ezt az azonos képarány dolgot.Szorgalmi feladat: végy egy 1024x768 pixeles képet (neten könnyen találsz, sztenderd háttérképméret), és méretezd át 1280x1024 pixelre. Ha nem látod a különbséget, akkor keress fel egy szemészt. Az, hogy zavar-e a torzított kép, vagy nem,az más kérdés, attól az még torzított lesz.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Vasinger! #7556 üzenetére
Ez egy dolotól függ: egy 17"-es TFT fizikailag 1280x1024 képpontból áll. Ha ettől eltérő felbontást használsz, akkor nem minden pixelre jut képpont, tehát szar lesz a kép. Ennyi. Tudom, hogy van, aki nem veszi észre, engem a világból ki lehet kergetni a nem natív felbontás használatával. Nem is beszélve róla, hogy még a képarány is más a két felbontás között, tehát torzít is.
p
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7369 üzenetére
Az X-Ray egy kliens progi lenne ...
Reggelsz az oldalon, leszeded, feltelepíted, belépsz, elíndítod a játékot, és random csinál képeket amikor Ő úgy gondolja, aztán a végén feltöltöd netre ...
Vágesz?Amúgy Vasinger, ha valami DiOmondos arcnak szólnál, hogy vegye le a BAN-t az jó lenne ... anno felmentem tolni, 1minre felugrott a pingem 200-ra, azt hitték külföldi vagyok (mármint nem Magyar!
) és Bannoltak ... örökre.
-
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7203 üzenetére
Megsúgom neked, hogy miért "jó" olyankor CSS-zni.
Kérlek szépen azért, mert nappal általába 40-700pingem van, ugrál ide oda, és lehetetlen vele játszani, mert van, hogy megsem tudok mozdulni a pályán ...
23h fele kezdenek elmenni dögleni ezek a majmok, és akkor javulgat meg a pingem ...
... ezért is játszok olyankor!
Amikor 05:30-kor keltem suliba, akkor is 01h fele mentem alvadni. (Bár akkor már 22h fele jó volt a net .... ) Most meg mivel még ráérek, suli is csak néha van, ezért akár reggelig is tolhatom ...
Amúgy jobban örülnék neki én is, ha nappal tudnék játszani, mert lehetne egy normális Team-em is esetleg, de így nem lehet .... ez van, majd ide is betör a kúltúra ... -
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #7170 üzenetére
Olyankor nem azt látod.
Ha simán a WP a kezedbe van, és a kis távcsőben látod a dolgokat, azok a mögötted levő dolgok ... érted, vissza tükröződik ami mögötted van.
Csak PAPUCSKA okosba megvágta a videót, és olyan mintha abba mutatná neki ... ha megnézed figyelmesen a moviet, akkor láthatod is.
Amúgy nem minden szerveren van így, úgy értem van olyan szeró, ahol nekem is fekete, idegesít is, de hát ez van ...Ui.: Amúgy MoonDoom vagyok, nem moondom. (Hasinger)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest