- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
heihachi
addikt
válasz
moongoose #6728 üzenetére
cl_crosshaircolor "1" - szín (0 = zöld, 1 = piros, 2 = kék, 3 = sárga, 4 = világos kék)
cl_dynamiccrosshair "1" - dinamikus célkereszt ki / bekapcsolása (pl. guggoláskor összemegy, stb)
cl_scalecrosshair "1" - célkereszt skálázás ki / bekapcsolása
cl_crosshairscale "1200" - célkereszt skálázása (nagyítás / kicsinyítés)
cl_crosshairalpha "200" - áttetszőség mértéke
cl_crosshairusealpha "1" - áttetszóség ki/bekapcsolása -
heihachi
addikt
Ma ilyet beszélgettem a STEAM-en:
Never tell your password to anyone.
2009. január 24.
16:57 - S T E A M @ community.[hu]: Üdv!
16:57 - heihachi78hun: hello
16:57 - S T E A M @ community.[hu]: Magyar Péter vagyok a magyar steam csoporttól!
16:58 - heihachi78hun: hello
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: A steamen van egy új keylogger
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: ami sok steam accountot megfertőzött
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: A tiedre is felmehet a hacker
16:58 - S T E A M @ community.[hu]: bármikor ellophatják az accountját!
16:58 - heihachi78hun: az gáz
16:59 - S T E A M @ community.[hu]: letöröljük az accountjáról a keyloggert
16:59 - S T E A M @ community.[hu]: hogy megtarthassa a továbbiakban is accountját!
16:59 - heihachi78hun: és mit kell ehhez tennem?
17:01 - S T E A M @ community.[hu]: figyelmesen követnie utasításainkat
17:02 - heihachi78hun: értme
17:02 - heihachi78hun: értem
17:02 - S T E A M @ community.[hu]: a keylogger egy igen veszélyes steam accountokba beépülő vírus
17:03 - S T E A M @ community.[hu]: egy program segítségével megkeresük és eltávolítjuk ezt az igen veszélyes keyloggert
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: kezdhetjük a műveletet?
17:04 - heihachi78hun: kezdhetjük
17:04 - heihachi78hun: remélem semmi baj nem lesz
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: a művelet 5 percet vesz igénybe
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: a művelethez szükséges a felhasználónév és az ahoz tartozó password
17:04 - S T E A M @ community.[hu]: művelet teljesen veszélytelen és gyors!
17:05 - heihachi78hun: de sajnos én nem tudom a jelszót, hívom apukámat, ő szokott belépni nekem
17:12 - heihachi78hun: most mi lesz?
17:12 - S T E A M @ community.[hu]: gépelnje le a művelethez szükséges adatokat és azonnal kezdjük a műveletet
17:13 - heihachi78hun: felhasználónév: anyádat megb****m jelszó apád hátán te k***ög
17:13 - heihachi78hun: azzal kezdődik az ablak, hogy ne adjam ki senkinek a jelszavam te kis b**i
17:13 - heihachi78hun: na húzz a pi**ába
S T E A M @ community.[hu] is now Offline. -
heihachi
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #6265 üzenetére
Szerintem ide is jöhetne a fórumba az infó, más is hagy tanuljon belőle
-
heihachi
addikt
válasz
parandroid #6255 üzenetére
Épp ilyesmit akartam. Az a gond, hogy csak simán a játék könyvtárában nem írhatom felül a skineket, mert esetleg azt csalásnak is tekintheti némelyik szerver.
Ezért a szeróra raktam fel. Le is tölti a kliens, külön könyvtárba teszi, így nincs felülírás, de nem tudom rávenni, hogy használja is. Elvileg a skin chooser arra lenne jó, hogy feldob egy listát, hogy na itt van, melyik skint akarod használni. Csak hogy nem jó, mert nagy piros eror feliratok szaladgálnak a jó kis skinek helyett -
heihachi
addikt
Használja valaki a skin chooser eventskriptet?
Egyszerűen nem tudom beállítani, akármit csinálok, nem megy. -
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #6223 üzenetére
Ez csak egy láma kérdés tőlem, de én nagyon úgy vettem észre, hogy a Source inkábbb a procit szereti. Beletoltam a bátyám gépébe a x800pro-t egy Athlon xp2100 mellé, és hát semmivel nem lett gyorsabb, mint egy GeForce Ti4200. Pedig maga az x800pro teljeen játszható értékeket tud produkálni egy erős procival. Szóval csak azt akarom mondani vagy kérdezni, hogy esetleg ha elég erős a procija, akkor talán DX7-ig visszavéve a grafikát, talán elfuthat rendesen, nem?
-
heihachi
addikt
válasz
Hemi 426/RT #6201 üzenetére
hü... és ez a topik a motorról szól vagy kifejezetten egy játékról?
-
heihachi
addikt
válasz
Hemi 426/RT #6196 üzenetére
Hát akkor ezek szerint nem jól értettem mi a kérdésed, bár ahogy írsz, ez nem is csoda
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy hogy jön a css topikba a hl2dm -
heihachi
addikt
válasz
Hemi 426/RT #6194 üzenetére
1.) Ha nem a tiéd a szerver, gyanús valaki és nagyon idegesít, akkor át kell menni másik szerverre.
2.) Ha tiéd a szerver, akkor remek cuccok vannak: AceRates, Detox, stb. -
heihachi
addikt
Talán azért is van ez így, mert külföldön kulturáltabbak a játékosok. Egyrészt valóban nem csítereznek le mindenkit egyből, aki jobb játékos náluk* (bár mondom, én sosem csíterezek le a szerveren senkit, már azt is bánom, hogy ide beírtam). Másrészt viszont nem lowoznak le mindenkit, aki nem fossa magából a frageket. Harmadrészt, ott általában van annyi eszük a magukat pronak gondoló vagy valóban pro játékosoknak, hogy nem mennek be lámák közé, egyrészt, mert semmi értelme (nyilván nem kihívás lelövöldözni őket), másrészt, mert elbasszák a lámák játékát. Ellenben a hazai "pro" játékosokkal, akik csak addig "pro"-k, míg a publikon a játékkal ismerkedők, meg kocajátékosok ellen halálra lövik magukat fraggel, aztán büszkén írják minden körben a rankot, had lássa mindenki, közben meg mikor nagy ritkán lelövik őket, szidnak minden életben maradottat, hogy mekkora balfasz, hogy nem ismeri a map minden egyes négyzet milliméterét. Nem is csoda, ha össze keverik őket a csíterekkel. Az ilyeneknek inkább saját súlycsoportjukban kéne ellenfeleket keresni, mindenkinek jobb lenne. Őket nem csítereznék le, a lámák meg eljátszogatnának egymással épkézláb körülmények közt, és nem csak esnének kelnének, nem azzal kéne foglalkozniuk, hogy 15 körön keresztül ugyanaz lövi fejbe, nyilván csíter.
Nem azt mondom, hogy a pro, vagy éppen az átlagnál sokkal jobb játékosok ne menjenek publicra, csak azt, hogy tudhatnák ők is hol a helyük.* azért a németek írják ám rendesen, hogy "heihachi78hun ist ein cheater", nem kell csak egy jó kör hozzá, tehát nem mindenhol megy ez így külföldi szervereken sem
-
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #6156 üzenetére
Várj, én nem azt mondom, hogy nem lehet tisztességesen elérni ilyen statot, és mindenki csíter, aki ilyen stattal tolja. Én nem tudom elérni, de ettől ez lehetséges, épp ezért sosem csíterezek le senkit, aki jó stattal rendelkezik, még akkor sem ha pedig tényleg úgy gondolom. Bannolni sem szoktam ezért senkit, csak a sorozatos TK-ért nyomok votebant, a többi nem érdekel.
De olyan nincs, hogy egyik körben kurva jól megy, amikor rászólsz, hogy csal, akkor sehogy nem megy, aztán hirtelen, mikor bírálók eltűnnek, ismét kurva jól megy. (Mellesleg egy sarkon sem tudott a srác úgy befordulni, hogy ne tudta volna egyből, hogy hova kell nézni. Nagyon, nagyon csúnyán csalt.)
Továbbá azért a 39-11 és a 33-1 között jelentős különbség van. A 33-1 arányaiban a 363-11-hez áll közelebb. Ami azért messze nem 39-11. Szóval az, hogy valaki 3-4 szer többet lő, mint amenynit kap, az rendben van, de hogy 33-szor
-
heihachi
addikt
válasz
mindfreak #6154 üzenetére
Valamelyik nap speed hackel szaladgált valaki a pályán. Elindultunk ct kezdőről, még a kapuig nem jutottam el, a t már ott állt velünk szemben, és halomra lőtt minket. Aztán visszaszaladt, fel A rövidre, és ott is írtott, még az előtt, hogy a ct-k kiértek volna a rövidről középre. Nyomott így vagy 3-4 kört, aztán eltirhult magától. Amúgy tök jól néz ki, ahogy supermani sebességgel közlekedik
Kedden meg rászóltunk a gyerekre, hogy ugyan ne vicceljen már, hogy 33-1-es a statja, mikor a második legjobbnak is csak ~ 20-10, erre elkezdett anyázni, hogy milyen lowok vagyunk. Érdekes módon a következő körben középmezőnyben végzett, majd utána volt 6-9-es statja is, ami után valahogy beindult neki a játék és meg sem állt 27-9-ig. Igaz addigra akik fikázták már nem voltak ott...
Írtó szutyok szerver a BB és a BB2 is, annyi ott a csíter, mint égen a csillag, de hát nem nagyon van más, amin sokan is vannak éjjel 1-2 körül is.
-
heihachi
addikt
válasz
parandroid #6152 üzenetére
Gratulálok
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #6136 üzenetére
Találtam egy BombsiteLimiter nevezetű eventscript scriptet, szuperül műxik.
Más kérdés, hogy nem tudom miért, de ugye fut a gungame4 a szerveren, és utána ha átváltok war módba (war configot elindítom) hiába állok a kezdőn, nem tudok vásárolni, mert azt mondja nem vagyok buy zone-ban :S
Pedig a war.cfg-ben kikapcsolom az egész eventscriptet, és mégsem működik. Mit baxok el?
-
heihachi
addikt
Van valamilyen olyan mod szerverre, amivel le lehet tiltani kevés ember esetén az egyik lerakót?
-
heihachi
addikt
Na, össze tudjuk hozni a hétvégén a gamet vagy sem?
-
heihachi
addikt
Lehetne valamikor a hétvégén egy kis rendes game
-
heihachi
addikt
Micsoda? 2 óra alatt lövöm be magam, onnantól megy oda a célkereszt, ahova akarom
Ott kezdődik a játék. Onnantól 2 órán át megy jól, meg még 2 óra, míg nem megy jól mert fáradt vok, és nem értem miért nem megy és csak azért is tolom, mert miért nem találom el a köcsököt
Szal 6 óra a minimum
-
heihachi
addikt
Na mi van, itt mindenki letette a fegyvert? Áttértetek a békés útra, tárgyalással oldjátok meg a problémákat?
-
heihachi
addikt
megint nincs túltengés...
-
heihachi
addikt
na lesz game vagy nem lesz game
ha minden igaz, akkor két fórumtárs Kurt és Junkie is jönne, Junkie biztosabb és jobb játékos is -
heihachi
addikt
Köcsög BB2-n megint megy a TK bajnokság, és képtelenek a jelenlévők összfogni és kibannolni a köcsögöt
-
heihachi
addikt
Na srácok, akkor lesz ma game?
-
heihachi
addikt
Köszi a játékot, jó volt, csak kicsit kevesen voltunk
Sokat kellene még tanulni, az kiderült
(mármint nekem)
-
heihachi
addikt
Mit jelent ez gungame-ben?
"xxxxxxx slayed for playing the same round twice" -
heihachi
addikt
válasz
parandroid #6012 üzenetére
sNORh, IllusiON, Drilla, Elite, és Genius007 a PH! team, ha jól tudom
a többi jelentkező az ellencapat -
heihachi
addikt
Kéne szervezni egy olyat, hogy a PH!-team játszik a többi fórumtárs ellen
PH!-teamnek gyakorlás, többieknek meg jó móka, és tuti nem lesznek csalók. Csak a fun kedvéért, semmi komoly, bár akár játszhatunk 1 frag - 1 sör játékot is
Mit szóltok? -
heihachi
addikt
Van, de csak a saját gépemről fut néha, ha van rá igény. Gun-game megy magozótól visszafele pisztolyig, deathmatchben, gungame pályákkal. Főként azért csináltam, hogy a szerver telepítést, konfigot, modokat kitapasztaljam kicsit. 2v2-ben vagy 3v3-ban elvonulunk játszani haverokkal néha, arra megfelel.
Amúgy annak ellenére, amit írtam, én is járok a BadBoys2-re, mert bár néha nagyon okádék emberek mennek fel, de sokszor igazi király társaság jön össze, tényleg csak a móka kedvéért, és nem lámáznak, meg lowoznak le mindenkit. Olyankor be lehet szarni a röhögéstől. Bár ettől még a szerverkonfig ott ugyan olyan szar, szóval gyakorlatilag köze nincs egy rendes szerveren való játékhoz, de így is mókás.
-
heihachi
addikt
A Bad Boys publicról annyit, hogy ott néha nagyon gyökér társaság verődik össze. Legutóbb sikerült feljönnie valami Mr Breaker nevű majomnak a kis barátaival, akinek nagyon nagy volt a pofája, egyfolytában szövegelt, szidott mindenkit, beszólt mindenkinek, káromkodott, konzolból vette a letiltott awp-t és ott kullogott a lista végén, 0 fraggel és 8 halállal. Persze aztán mindenki elkezdett awp-t venni, onnantól sikerült lőnie több fraget is, de ettől még elrontotta Ő meg a kis barátai kb. 14 ember játékát. És kibannolni meg nem sikerült. Persze máskor simán bannolnak bárkit, csak azért, mert jól játszik.
Arról nem is beszélve, hogy 20 embernél már van olyan, hogy több másodpercig 40 feletti a choke, így játszani meg elég csalóka, abszolút nem azokat a lövéseket adja, amit egy rendes szerveren.
-
heihachi
addikt
válasz
parandroid #5961 üzenetére
Alkalom adtán ide is felnézhetsz, gungame deathmatch, pár haverral toljuk néha.
heihachi78.dyndns.org:27015
-
-
heihachi
addikt
Nem szokott lenni PH!-s össznépi css-nap? Kéne egyet rendezni a hosszú hétvégés hétre. Lenne rá érdeklődés? Úgyis minden nap ott ülünk előtte
-
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #5894 üzenetére
Ne már, tényleg így működik, hogy nagyobb FPS-hamarabb múlik a vakulás?
Ez rohadt kiábrándító. Még a Quake III idejében megbocsátható bűn volt a framerate függő viselkedés, de 2008 végén?
Ez a flash amúgy is valami rohadt szemét dolog, én olyan hosszú ideig vagyok állandóan vakult, hogy mindig újratöltök közben, mert még arra is bőven van idő, aztán meg csodálkozok, hogy két egymás után eldobott flash után még hogy tud fejbe lőni, hát lehet, hogy így? -
heihachi
addikt
Én egyet értek Veled, annak idején mikor elkezdtem a gamét, 512-es netem volt, soha nem volt gond.
Szerintem azért van ez, mert kevesebb, de jól bekonfigolt, relatíve erős szerverek voltak, amiket fanatikusok gondos kezei tartottak karban. Most meg annyi a szemét, mint égen a csillag, idióta szétmodolt szarok mindenfelé rosszul konfigolva, alig-alig van rendes szerver, bárki fillérekért bérelhet szervert, agyonterhelt gépeken.
Lásd pl. BadBoys2, a 40-alá csak ünnep és vásárnapokon csökkenő csokijával, egyszer 15-ös, egyszer 60-as pingjével. -
heihachi
addikt
Amikor kijött a gamma, akkor ezek mind szuperlátványos effektek voltak. Én nem mondom, hogy szép, meg nyilván eltelt egy csomó idő azóta, meg elhiheted, hogy ezeken nem is én írtam bele a játékba
Elvileg ezek próbálják növelni az élethűséget, amire szükség is van, csak nyilván ma már nem számít extra szép megoldásnak. Arra jó, hogy a prok rá tudják fogni, hogy emiatt nem tudnak lelőni valakit.
Ha nagyon nem tetszik, még mindig lehet menni 1.6-ozni -
heihachi
addikt
Nekem router játszott olyat, hogy minden játék szuperül működött alatta, csak egy nem. Azt az egyet ha elindítottam, megszakadt a kapcsolat a routerrel
Kicsit konfigolni kellett olyan dolgokat, amire életemben nem gondoltam volna, aztán ment az említett egy játék is (ami nem a css volt).
Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a css hibája. -
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
lakatosturbo #5780 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolultabb ennél, először kell SourceModot telepíteni, utána a Deathmatch-et. Nem akarlak megbántani, de angol tudás nélkül elég húzós. Nem a telepítés, inkább a konfig.
-
heihachi
addikt
Lol, a "kamu" [A.GY.] klán másik tagja átpártolt WOW-ra
-
heihachi
addikt
válasz
laragirl83 #5768 üzenetére
Szép, de a lényeg nem az, hogy hány FPS-ed van, hanem, hogy mennyire tudsz játszani
-
heihachi
addikt
Jó, de az átlag 70 eléréséhez néha nálad is felmegy 150-re (gondolom). Az átlag 100-hoz fel kell mennie 200-ra, stb...
Egyébként ha választanom kellene, hogy 75 fps 5-ös ping, vagy 150 fps 15-ös ping, akkor én a kisebb fps-t választanám, a ping sokkal fontosabb a jó és élvezhető játékhoz.
-
heihachi
addikt
válasz
sid.:Rc211v #5709 üzenetére
Hírhedten procifüggő a szorsz, szal inkább a kérdés az, a procid hány fps-t fog magából kipréselni. A videókártyád tutira nem fog semmiben hátráltatni.
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #5700 üzenetére
A keresőbe azt, hogy hldsupdatetool. Le fog jönni három hsz, az egyik az enyém, a másik Tiéd, a harmadikban van a válasz.
-
heihachi
addikt
válasz
mindfreak #5653 üzenetére
Szerintem meg csak a sok pro fogja rá a hitboxra, ha lelövik, vagy ha nem tud valakit fejbe lőni egy lövéssel. Persze mikor Ő lő le valakit, akkor rendben van a hitbox...
Amúgy meg engem ez sosem zavart (mondjuk nem is v'ok pro), pedig azóta játszok a gémmel, mióta megjelent, az első letöltők közt voltam, a videókártya mellé kaptam kupont. Akkoriban té'leg voltak furcsa dolgai, de mostanában soha nem volt olyan, hogy szarnak éreztem volna a hitboxos dolgot.
Sokkal nagyobb probléma az össze-vissza ping, tényleg érdekes dolgok történnek egy bizonyos ping felett.Nem, nem loptak és nem tudok karatézni és nem vagyok frusztrált
-
heihachi
addikt
na mára ennyit CSS-ból zsűlölöm ezt a gémet
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #5531 üzenetére
Melóhelyről írok
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #5529 üzenetére
Mert mindenki dolgozik vagy tanul
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #5517 üzenetére
Tényleg nincs sajnos. Nekem meg haveromnak egyforma 10/2 Chelloja van. Ugyanazon a szerveren egyszerre játszunk, Ő pingje 10 alatt, enyém 18 felett.
Gondolom azon múlik, milyen messze vagy a szolgáltatótól. -
heihachi
addikt
Meguntam a BadBoys2-t, (újra) bevezetésnek jó volt.
Ajánljatok már valami szervert ahol nem mindenki csíter, aki lelő egy prót, nincs tele halhatatlanokkal, és nincsenek non official mapok. Valami olyan kéne, ahol egy magam fajtának is lepereg egy-két frag. -
heihachi
addikt
Srácok, játék közben néha a netgraph-on felmegy a choke értéke akár 40-ig is
Általában nulla, de néha felugrik. Ez valami elveszett csomagokat jelent, ahogy utána olvastam, de mit lehet tenni ez ellen? -
heihachi
addikt
Azé' "örömmel" tapasztaltam, hogy az mit sem változott az elmúlt néhány évben, hogy ha egy "pro"-t valaki lelő, akkor az rögtön cheater wallhackes low köcsög lesz, ha meg valaki nem hal meg egy lövésre, akkor az ratehaxor. Nyilván vannak ilyenek, de pl. tegnap a srác azon mérgelődött, hogy eldobott egy flasht, öten álltak körülötte, és egyik sem vakult el, mert lelőtték, erre mind az ötöt lecsíterezte. Mintha vakon nem lehetne húzni a ravszt
-
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #5341 üzenetére
[<A.GY.>]heihachi néven tolom, az Alkoholista Gyilkosok klánjában, ami egy kamuklán, mert ketten vagyunk benne és noobok vagyunk, csak hátha így megijed valaki
Amúgy mostanában a Bad Boys 2-n toljuk, én este és éjszaka voltam az elmúlt másfél hétben kb. 18:00 és 02:00 között 2-3 órát fent. Igazából még keresem a nekem való szervert, mert én azt szeretem, amikor kevesebben vagyunk, de van némi taktikázás is.
Ha nincs ott a másik klántag, akkor (.)(.) néven vagyok általában.
-
heihachi
addikt
Ah, két év kihagyás után most kezdem újra, de ezt a játék csak jobb lett mint volt. Eddig nonstop ment az xbox 360, mióta ezt újra kezdtem, be sem kapcsoltam. Remélem előbb utóbb sikerül is lelőni valakit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged