- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6696 üzenetére
LOL, ilyen nekem is volt, csak engem S T E A M Ügyfélszolgálat néven keresett / kerestek meg.
Meg is kerestem -> [link]
Amúgy már az elején fura, hogy:
1.
" A tiedre is felmehet a hacker " <- Tegez ...
" bármikor ellophatják az accountját! " <- Magáz ...2.
" megkeresük " -> Helyesen megkeressük.Amúgy ez a rész a legjobb:
"azzal kezdődik az ablak, hogy ne adjam ki senkinek a jelszavam te kis b**i"Ui.: Steam lapját legalább elmentetted? Kiváncsi lennék a profiljára, vagy a Steam ID-jére ..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
heihachi #6696 üzenetére
Heh. Ez már elavult módszer. Nekem van egy olyan progim is, amivel ha kivámsolsz a registryből 2 adatot és bemásolod őket a progiba, kidobja a csákesz felh. nevét és jelszavát. Persze én nem használtam még, kipróbáltam volna, de csak XP alatt müxik. Azért van meg a progi, ha egyszer elfelejteném a jelszavan, még jól jöhet...
Ezeket egyébént én is így elküldöm vissza annyukbaMás:
Katt
Ezt ma lőttam. 2 tár AK-ból 9 ember. 1 v 9 volt mindenki ellenem fogadott, főleg, hogy látták, hogy másnapos vagyokJó sok pénzt buktak.
-
raczger
őstag
-
parandroid
félisten
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6224 üzenetére
Tudom mit mondasz, és én is tapasztaltam már, de egy minimum vga-nak azért megkell lennie ... A GeForce Ti4200 meg tudomásom szerint jobb mint az Ő integrált karija ...
De lehet hogy elfog futni rajta, de csodát ne várjon ...
Mindenesetre jó ha van egy erős proci " CSS alatt " -
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
heihachi #6199 üzenetére
mondjuk egy motor? hü......
mindfreak:most mi a problémád?
nem tudsz válaszólni és inkább kötekedsz? haha...
most nem fogok nyitni egy új topicot csak azért hogy legyen...
de ha végig gondolom akkor ugye a hl2 és a cs egy kutya...
ugyan az a motor as source.... a müködés is csak módositva van az egyik az is csak sebzés és fegyverek ebböl kifólyolag a csalás is hasonló ha nem tévedek....
és akkor ehez kapcsólodik a kérdés ti mit is csináltok ha jön egy cheater?
a lelécelek mert félek hogy meghalok illetve megprobálom ki bannlni..... ezen alternativákon kivül esetleg valami más?
elöre is köszi! -
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
heihachi #6195 üzenetére
azért ennyire én is vagyok leleményes.....
igazából halottam már valami programocskáról ami ablakokban futat valami jeleket játékosonként és ha nem folyamatos akkor vagy cheat vagy trainer de ha semmi akkor hacker állitolag...(az öcsém haverkodott valami külhoni sráccal és az használt ilyet)
de eddig ami a legszebb volt egy figura betette a portal fegyvert a hl2 dm -be és nagyon szét kinzott mindenkit....ez csak azért ha lámaságokat löknék.... -
Genius007
őstag
válasz
heihachi #6155 üzenetére
Na ácsi ácsi ....
Azért ezt a 33-1 és már cheatert fejezzük csak be kérem!
Ez miatt szívok én is mostanába ....
Pl. Múltkor felmentem Bad Boys2-re, első két körbe löttem 11embert, és mind fejes lett, egyszer sem lőttek le, igy 11-0 volt, hopp már nyomták rám a BAN-t, hogy Aimozok ...
Aztán tegnap Bad Boys2-n toltam reggelről, 39/11 volt, az utánam levőnek pedig 18/14 talán ... ismét "csalok" szerintük .... Utána ismét reggel SK Server, 28/4 menjek innen hülye csaló magyar ...Admin ... Kicked and Banned ....Pedig csak "szerencsém volt" mindig arra jöttek amerre én, én meg szépen bedaráltam őket. Szóval akinek jó a stat, az nem feltétlen csaló!
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #6136 üzenetére
Találtam egy BombsiteLimiter nevezetű eventscript scriptet, szuperül műxik.
Más kérdés, hogy nem tudom miért, de ugye fut a gungame4 a szerveren, és utána ha átváltok war módba (war configot elindítom) hiába állok a kezdőn, nem tudok vásárolni, mert azt mondja nem vagyok buy zone-ban :S
Pedig a war.cfg-ben kikapcsolom az egész eventscriptet, és mégsem működik. Mit baxok el?
-
parandroid
félisten
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5987 üzenetére
Mr.Breaker?
Maradja' ma'
Legjobb arc hallod.
Általába minden éjjel feljön a Bad Boys2-re ittasan, aztán mondja a hülyeséget!
A végén amikor megunja, akkor megveszi a WP-t mert tudja. hogy kibannoljuk.
Ezt mindennap eljátsza, de ezt leszámitva amúgy tényleg jó fej, Warozni sem rossz vele, igaz néha egy kicsit ... kicsit ... GYP-sMod.: Megjavult a netem 10-25ms dsl.sk-ra!
-
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5895 üzenetére
2008 végén? igazából, 2004es a css
cd galaxistól meg nyugodtan lehet a css online vásárlást nyomatni 4700 Ft-ért mert nekem is ugy van OTPs kártyáról és 1 napba került az egész átutaltam másnap már lehetett is tölteni.. dvd-st meg nem vennék helyedben mert 8ezer ft és nem ér annyit az a 2 plusz szarjáték -
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5895 üzenetére
" aztán meg csodálkozok, hogy két egymás után eldobott flash után még hogy tud fejbe lőni, hát lehet, hogy így? "
Meglehet ...
Legalábbis én általába csak egy picit vakulok ...
Mondjuk én úgy szoktam, hogyha hallom, hogy flash jön (amikor előveszi) akkor hirtelen elfordulok, és akkor kevésbé vakulok, sőőt .. -
diegho
nagyúr
válasz
heihachi #5826 üzenetére
én mindig a netemre fogom
mondjuk nem is csoda 1mbit és nagyon gázul adja az összes szerveren, akadok, fegyverváltásnál is akadozottan vált néha, scores-ban a ping-em 25-35 között van, viszont net_graph-on nem jön 40 alá, choke sokszor 100 felett, néha loss is van. M4 szinte használhatatlan így, 3 fegyverrel lehet reálisan ölni: desert, famas(burst), awp. Terroristaként meg vagyok lőve, csak nagy ritkán ad be valamit AK-val, vagy csak 110%-ig egyértelmű szitukat, de azokat is az utolsó pillanatban.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #5821 üzenetére
nem, a cs-ben ponthogy lefelé kell hogy világosabb legyen. a brightness ragyogást jelent tehát gondolom minél fentebb van annál világosabb kéne legyen de a cs-ben minden fordítva van
az a baj hogy más játékban nincs gond csak a cs-ben. a moitort meg nem akarom mindig állítgatni ha cs-vel játszok...
-
lakatosturbo
aktív tag
válasz
heihachi #5782 üzenetére
Tudom nem bántottál már eljutottam odáig hogy configolni kell az is megvolt pontosan hova kell beírni meg minden de amikor elakartam indítani játékot puff hiba üzivel kilépett és meg vagyok lőve neten játszottam ott láttam először utána valaki feltöltötte az 1.6 a dm-et ott csak bekellet mindent másolni a csitrike mappába és az már üzemmelt is botokal de a legjobban ezt source-on lehetne élvezni amikor haverral lanba nyomjuk mert akkor jó pörgős lenne a játék. De ha valakinek meglenne úgy csinálva hogy csak bekellene másolni a könyvtárba de mondjuk ezt kötve hiszem de ha mégis lenne mód vagy valami ötleteket szivesen várom.Németes vagyok de az angolt csak nagyon gyengén vágom de ha lenne egy angol részletes leírás valahol amit én nem találtam mert egyszerűen csak béna vagyok de ha valaki ismer azt egy progival le tudom fordítani magyarra na mind1 kössz mindenkitől az eddigi segítséget ha lenne tényleg valami ötlete vgay akármi szivesen várom kössz mindenkinek mégegyszer!
-
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5761 üzenetére
ha lehetne választani cs-ben nekem is a lowpinges kombó kéne, (már csak azért is mert war közben az átlag tényleg 75fps
azért szerencsére inkább minimum) de pl call of duty-kban pont az ellenkezője esne jobban
ezvan 5pinges net úgysem gyakori nameg szerverfüggő is
különben is, akinek több efpéess van mint nekem az bekabhatgya -
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5710 üzenetére
egyet értek, bár nagy felbontáshoz videókártya is kell azért ahogy haver gépénél észrevettem
leaglábbis E6400zal és 7600gt-vel kell az fps cfg hogy ne akadjon be nagy létszámnál, wide-os nemtommilyenfelbontásu nagymonitora van
de végülis ha intel, akkor rossz nem lehet
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5706 üzenetére
Jaja, tudom Port Forwardingolni kell, megvolt, meg minden ...
Régen mondom működött, csak valamiért most nemjó ...
Itt ilyen "megoszott" WiFi-s net van, és lehet Ők variáltak valamit, sőőt, biztos vagyok benne! A routert ujra konfigoltam, sőőt egész szerót ujra leszedtem, de akkor sem volt jó .. bezzeg Hálóba (ha belső IP-t adom meg) akkor meg jó ...Na mindegy!
-
mindfreak
őstag
válasz
heihachi #5654 üzenetére
Én is ott voltam az "elsők" között, sőt asszem még a bétával is próbálkoztam. Akkoriban nem is fogott meg annyira a játék, elég bugosnak éreztem, csalódott voltam az 1.6 után, mivel más játékot kaptam, mint vártam. Ezzel a CS játékostársadalom 80%-a így volt, mivel nem igazán történt tömeges átállás.
Én nem csak azt fogom rá a hitbox "hibájára", amikor lelőnek, hanem azt is, amikor én lövök kamukat! (Ez most nem azt akarta jelenti, hogy én pr0 vagyok!
)
Mint ahogy diegho is írta: "bármennyit lövök átmegy az embereken, hulla mögött ott van mondjuk 15 golyónyom és volt 3 hit". Ez nem egyedi eset, én is tapasztaltam és gondolom még sok más játékos is. Elég sok a random a játékban, hamarabb lehet hitet lőni futás közben tunkolva, mint guggolva (pontos) burst lövésekkel. Erre magyarázhatnak bármit, ez létező jelenség és sokan tapasztalják.
-
mindfreak
őstag
válasz
heihachi #5652 üzenetére
Ez is csak egy magyarázat a sok száz közül, amit már olvasni lehet(ett) internet szerte. Persze könnyebb ráfogni a szerver és a felhasználó beállításaira a hibát, de érdekes, hogy az 1.6-ban nincs ilyen jelenség. Pedig ott aztán 56k-s időkben volt vagy 150-200 pingem is.
Feltételezem tőled is loptak már accot, azért vagy ilyen frusztrált.
Karatézz le valakit, attól jobban leszel.
-
mindfreak
őstag
válasz
heihachi #5650 üzenetére
Na, akkor elmesélhetnéd nekem végre, hogy mi a valódi oka!
Mellesleg nem tudom észrevetted-e, de az előző hozzászólásod két mondata teljesen ellentmond egymásnak.
"A hitboxos dolgot már rég javították..." <-> "Ha bekapcsolod a hitbox megjelenítést, akkor az le van maradva..." lol
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5350 üzenetére
Choke: Szerver oldali hiba! " Nem elveszett csomag! " Nem tudsz mit tenni ellene!
Annyit próbálhatsz, hogy : rate 25000, cl_cmdrate 100, cl_updaterate 100!
Vagy ha engedi, akkor 20000 80 80!
Nekem Bad Boys-on sok a choke, mivel alapból 20000 80 80-ra rakja a server, de ha átirom, akkor megjavul!Loss: Ez az elveszett csomag! Nálad van a gond, pingeld meg a szolgáltatót!
Start => futtatás => cmd => ping "www.szolgaltatom.hu" -tHa " Kérésre nem érkezett válasz a megadott határidőn belül " -t kapsz, akkor van szopaCSS
Remélem tudtam segíteni!
sNORh: You mother is using for steam account?
Naja, lehet muterja sunyiba css-zett este!
Azt a fejest aprón benyaltam ... kicsit fura is volt 8-) 2x 1golyós fejes, úgy hogy rám sem nézett ...... bár csak én is így tudnék "rántani" ...
-
sNORh
addikt
válasz
heihachi #5348 üzenetére
hát a bitti, még mindíg régi a színvonal...
De tegnap tényleg furcsáncsúnyát waroztunk: Inferno, közép futok fel, jobbrol a 2 fal közül akkora fejest kapok, de még elsem hagytam a falat? akkor hogyis látott? utána kapásbol MD is benyalta ugyanezt.. WTF is van most?
You mother is using for steam account?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest