- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
válasz
joe-ker #13370 üzenetére
Na ja, de az USP jó kis pisztoly főleg ha mondjuk spór körben nem akarok még desert-re se költeni.. Meg hát amúgy is. A sok hülye patch helyett inkább az ilyen idegesítő bugokat javítaná a Valve, ez nálam már a játékélmény rovására megy...
Egyetlen reményem hogy nem csak nálam van ezek szerint így előbb-utóbb csak kijavítják... -
satomee
senior tag
Üdv, az utóbbi időben marha idegesítő hogy mikor USP-ből kifogy a lőszer,akár én töltök újra akár magától kezdi el, de mindig 2x táraz be. Semmilyen más fegyóval nem csinálja és nem bírok rájönni mitől van ez. Valakinek van valami tippje?
-
satomee
senior tag
válasz
Mr.Rain #12513 üzenetére
Nos én se prő nem vagyok,se sipítozni nem szoktam,az ominózus esetnél mikrofonom sem volt,csak írni tudtam.Talán másodszor voltam ekkor a szerveren és tetszett a hangulat,de az "admin"és utána a haverja beszólásai (már sajnálom hogy nem jegyeztem meg a neveket) arról győztek meg hogy többször nem is nagyon érdemes felmenni, mert ahol egy admin önkényesen baszhat ki bárkit,ott eleve kérdéses számomra mennyire "érettek" a feladathoz.Én is voltam már admin szerveren és tudom hogy ezzel a legjobb szerót is el lehet kúrni,ezért mi az ilyentől inkább megvontuk az adminjogot,és eleinte csak korlátozottat kapott mindenki.Nem akarok általánosítani mert nyilván nem vállalhat mindenki felelősséget más döntésiért,de szomorúnak tartom hogy mikor amúgy is kevés a jó publik,olyanok kapnak adminjogot aki azt hiszi ez egyféle hatalom, a felelősségről meg fingja sincs.A fórumról nem tudtam ugyan,de őszintén szólva nem is látom sok értelmét mert valszeg az említett "admin" ott is azon élvez el hogy eggyel több gombja van, és az egész annyit nem ér hogy a linket bekopizzam a böngészőbe.Sorry,ne vedd magadra de nekem ez volt a tapasztalatom a biscuittel.
-
satomee
senior tag
Igen,csinálta. Egy szutyok GT8600-am volt előtte,azzal -bár ennek szebb a képe- semmi fos problémám nem volt.
@megint én,már sok mindent próbáltam ugyhogy egyel több vagy kevesebb nem árthat,megköszönném ha elküldenéd mailben, hátha
igazából az fsp-el elvagyok mert nekem elég azon a szinten amin én jőátaszok, de ez a füst bug kib@szottul idegesítő tud lenni. -
satomee
senior tag
válasz
satomee #11852 üzenetére
Kezdem azt hinni hogy valami köcsög magyar szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatosa ül a steam supportnál... Újranyitottam a jegyem azzal hogy tudok a másik accomról ami működik is de én EHHEZ az acchoz is megvettem ekkor és ekkor,úgyhogy plíz csinálni faking rendbetétel.Erre a válasz röviden:ezzel az accal ekkor és ekkor megvettem a játékot (ez és ez a vásárlást igazoló kód),szóljak ha kell egy password reset
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Hali
A nagy decemberi akcióban vettem egy CS:S-t -gondoltam 3EUR-t csak megér hogy legyen még egy accom- és működött is frankón. Aztán most kb fél év után elajándékoznám és mikor bejelentkeztem ezzel az account-al steam-re, nincs a libraryban a CS:Source.Járt már így valaki? Mit lehet tenni azon kívül hogy írok a supportnak meg imádkozom hogy visszakerüljön a játék az accra...???
-
satomee
senior tag
Fegyó hangokkal mindenkinek minden rendben...? Nekem mintha minden lövést duplán hallanék...
-
satomee
senior tag
Te jó isten, le se merek ülni játszani...
Ezektől a Valve-os újításoktól a hideg kiráz... -
satomee
senior tag
válasz
ferminator7 #10879 üzenetére
Tovább biztos nem bírja. Nekem a 2ik Death Adderem halt meg,az elsőnek a bal gombja,a 2iknak meg a görgője adta meg magát.A poén hogy az első a gari lejárta után kb 1 hónappal -ezt még le tudtam gariztatni- az új meg most egy héttel a gari után szart be...
Ennek ellenére lehet hogy megint egy iet veszek mert egyszerűen nekem ez áll kézre és valahogy jobb,kényelmesebb vele játszani mint pl az MX518-al volt (tényleg,lehet még ezt kapni valahol?). Persze ez erősen szubjektív vélemény... -
satomee
senior tag
válasz
Bence717 #10751 üzenetére
És úgy is marad a gép vagy egy idő után megy rendesen?Ha igen akkor én elősorban valami hőmérséklet parára gyanakodnek.Bár nekem már volt hogy hasonlókat tapasztaltam,és kiderült hogy a vinyóm amin az adott játék volt,badsectoros lett,de csak annál az egy játéknál okozott gondot.
-
satomee
senior tag
válasz
birozoli7800 #10732 üzenetére
Összehasonlítás képpen: mostanában volt szerencsém egy 6200LE-vel "játszanom" egy Q6600 proci mellett, 3GB ddr2-vel, és 800x600-ban dx8-ban mindent csutkára levéve pályától függően mindenhol volt min.40-50 fps, volt ahol a 100 is. Ez a kari gyengébb mint a 9600xt(hiába újabb). Ismerősöm 2.4-es Celeronjával és egy 9550es Atival (ami szintén gyengébb mint az xt),512MB ddr1 mellett dx9-ben 30-40 körül volt az átlag fps ha jól emlékszem. Ez a konfig áll talán legközelebb teljesítményben az általad leírthoz. Haver 1.8-as P4+Ati 92xx konfigjával dx9-ben állítása szerint 30-40 között mozog általában.Szóval igaz hogy az 1.7 celka elég karcsú de ha mat_dx 80-at állítasz be és mindent minimumra veszel, ez a 10-20 akkor is kevés egy picit szerintem.
-
satomee
senior tag
Hát jó kérdés.Gondolom a Source motor így lett megírva.Nem tom.De én pl anno mikor 6600ra váltottam 9550-ről,nem nőtt annyival az fps-em mint pl mikor a 3000+os procimat cseréltem 3800x2-re.De kérdezz meg nyugodtan itt bárkit aki régóta játszik és így esetleg többször is cserélhetett vasat a játék alatt,szerintem több példával is tudnák igazolni hogy inkább proci mint vga igényes a game.
Zh:úgy tudom már jött ki rá patch hogy kezelje a 2 magot,nem...? -
satomee
senior tag
Azt nem vágja véletlenül valaki hogy dedikált szervert miért nem tudom rávenni hogy 100as tick-el működjön?Az srcds.bat-ban be van állítva a "-tickrate 100" de csak 66 tick-en hajlandó menni.
-
satomee
senior tag
Értem.Még egy ok hogy maradjon még a jó öreg XP...
-
satomee
senior tag
Háj ól! Kiskocsmánk új configot kapott, és bár nem tolonganak az emberek mostanában, azért betéved egy-két láma.
Aki tudja tesztelje plz: 94.199.180.16:27015
Köszi! -
satomee
senior tag
válasz
phanzetomox #7961 üzenetére
Ennél eredetibb nem is lehetne...
-
satomee
senior tag
Az mi a rákfaszától van hogy nem tudok favorithoz szervert adni a játékon belül...?
-
satomee
senior tag
válasz
parandroid #7591 üzenetére
Soha! Jó gyereknek lenni...
-
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #7157 üzenetére
Ebben a játékban inkább a proci teljesítménye ami számít,a vga nem annyira.Tehát inkább a procira költsön többet, ne a videokártyára (amúgy lehet hogy páran javasolni fogják hogy nvidiát vegyen a haverod, mert állítólag ATI kártyákkal előjönnek olyan bugok,amik nvidiánál nem).
-
satomee
senior tag
Sims2 oszt nincs több vita az FPS-ről...
-
-
satomee
senior tag
Egy 2.4es celeron+A9550GE 128MB+512MB volt a leggyengébb konfig amin próbálkoztam a játékkal. Neten nem tudtam sajna kipróbálni,de 10 botnál már beszaggatott-ami viszont jobban terheli a procit mint ha neten játszanál. Szal ha nem is lesz fps dömping,de szerintem is el fog döcögni rajta szépen.
-
satomee
senior tag
válasz
.Oldman. #6453 üzenetére
Nekem is sokszor 5ös a pingem,az egyáltalán nem ritka.A 2es már inkább,de ez sem jelenti azt hogy ratehaxol valaki.Csak ilyenkor egyszerűbb ráfogni hogy ezért nem tudják az illetőt lelőni.Normálisan belőtt szerón amúgy se tud nagyon játszani a ratejeivel... Egyébként régebben volt egy Oldman nevű klán (Palmer,HuAto,stb),van esetleg valami összefüggés a nicked és a klánnév között...?
-
satomee
senior tag
válasz
birozoli7800 #6357 üzenetére
1.Nem.
2.Sose tudhatod... -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
Hát nem tudom,igaz hogy annak idején nem nagyon foglalkoztam pingekkel meg netgraphal meg ilyesmivel,de emlékeim szerint az akkori csodálatos 512/128-as chello lightommal minden probléma nélkül tudtam játszani...
-
satomee
senior tag
Azért ez már elég gáz...61602xxxx FPS, 258 colos monitor,6725476514 dolláros gép...Én kb 80ból kihoztam a gépem (monitor nélkül) és mégis,egész jól megy néha,ugyanúgy tudok fejest lőni meg minden. Nem erről kéne szólni a topicnak szerintem...
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #5624 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű!Haver accját is lenyúlták.Pedig mióta a spanja wowját valami köcsög keylogger útján pofán csapták,azóta különösen odafigyelt a saját cucca biztonságára.Egyébként heteken keresztül el se indította a steamet.Szal egyáltalán nem volt felelőtlen,mégis lenyúlták...Úgyhogy az ilyen szar kis g*ci acclopókat bassza meg szárazon hátulról egy talicska aprómajom meg egy néger falu!!! :kurvadühössmileycsakoperamininnemlátom:
-
satomee
senior tag
válasz
mindfreak #5551 üzenetére
Néha azért szokott jó hangulat is lenni,bár tényleg gyakrabban van anyázást. Én pont ezért járok egyre gyakrabban külföldi szerókra.Van pl olyan német szerver,ahol hajnal f4kor még 23an voltunk fent,és egyetlen fikázó,cikiző,anyázó beszólással sem találkoztam egész játék alatt,csak a poénkodás ment (már amennyit értek németül,persze...).Játékkultúra terén sajna nagyon le vagyunk maradva,még ha akad is egy-két normálisabb magyar szerver,alapvetően a játékosokkal van baj.
-
satomee
senior tag
válasz
mindfreak #5545 üzenetére
Én a jómúltkorában jártam úgy,hogy egy muki belém jött szándékosan.Erre én is rálőttem,mire ő elkezdett kitárazni rajtam egy desertet.Gondoltam nem hagyom,és kinyírtam.Köv körben megkeresett,és elkezdett megint folyamatosan TK-zni,persze megint lelőttem.3ik körben épp írtam hogy ennek így nem sok értelme lesz,rá pár másodpercre megszúrt,és már kaptam is a bant.Ez a badboyz,ez ilyen...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- DELL T40 EMC Szerver
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged