- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ayg0
senior tag
-
Ayg0
senior tag
válasz
OctoCore #4143 üzenetére
ezekszerint az, bár nem kifejezetten így akartam letölteni. a valve oldaláról, azaz hivatalos forrásból húztam le. a többit már a program intézte.
gamemenu.res törlése látszólag megmoldotta a problémát. de a steam teljes újraindítását követően, majd CS-be való belépés után sem kreált új állományt helyette, csak a már meglévő gamemenu.tga maradt. mindegy végülés, csak többet nem firkálja tele a menüt szerverlinkekkel...
mégvalami: hogy lehet az, hogy x6 cpu+hd5850+8gb ram 1024*768-ban egyik-másik mapon acélos 20-30fps van? ötlet?
mepet: én sem. 3-4 évvel ezelőtt amikor abbahagytam, volt egy cstrike és pont. meg ilyet el se tudtam képzelni, hogy a szerverek rákényszerítik a júzerre az idegesítő "zenék" letöltését és körönkénti kötelező hallgatását. (a stopsound se ér semmit) mint írtam, az lehet, hogy a valve szándékosan szétb****a az 1.6-ot, hogy az újabbak felé terelje a népet. anno beruháztam a source-ra, de annyira idétlen a modellek mozgása + sz*rok a gránátok, hogy akárhányszor próbálkoztam vele, egy óráig se bírtam. egyszerűen taszít a játék. remélem a CS:GO-t új alapokra helyezték és nem lesz pénzkidobás a 15$(?) érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest