Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
És ha Pdf-et csinálsz Corelbõl, és azt mented le Acrobatban Ps-re?
Én régen amíg levilágítónk volt a Windows saját Linotronic 930-as meghajtóját használtam, jobb volt mint a saját Ecrm driver, azzal mindig szívtam. MS Publisher nevű dolgokban nem igazán bíznék... ha a driver is olyan mint a program...
Régi gép volt, talán 2000 körüli, de a ripje megette az 1.3-as Pdf-eket is (ha jól volt beágyazva a font). Az újabb Indesignos melókat hajigálta folyton el, de a Ps-re mentés segített. A Ps-el csak akkor volt baj, ha sok volt a színátmenet, kimaszkolt kép, drop shadow, ilyenkor elfogyott a memória. De ezeket úgy küldtem ki hogy egy bitmapre konvertálva, a szövegeket, vektoros cuccokat meg külön rajta hagyva, így gyorsan kiszámolta és nem lettek váratlan dolgok.
Sokkal kevesebb baj volt a Ps-el mint a Pdf-el, az biztos. XP-hez meg kellett mókolni a Lino PPD-jét hogy jól menjen, valamit ki kellett törolni belõle aztán jó volt.Milyen levilágító/rip van? Csak a level 1-et tudja? (Annyira régi nem lehet, a miénk 3-at is tudott elvileg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Adventi kalendáriumok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Energiaital topic
- Honda topik
- Építő/felújító topik
- Borderlands 4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest