Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Hmm....nem nagyon értek egyet pl. ezzel ...de lutri a p35 a procimnak, ráadásul a mostani p5k-s szériának nem túl jó a hírneve, akad jó pár hibás darab... sztem nem kritikus a helyzet akinek gondja van vele sztem annak megvan az oka és ez a ''nem túl jó a hírneve....'' azért nem sok ember panaszkodik a topikban sőt pl. más külföldi fórumokon is írnak pl. P5K+6850ES és semmi gondjuk nincs vele még FSB WR-t is csinált vele vki......az meg, hogy nem megy jól P35-el egy 6850 az megint hülyeség sztem, nekem 6750 G0 van tehát majdnem ugyanaz és 3.9G-t elértem vele léggel........miért nem próbálsz ki saját részre egy P35-ös lapot? egy P5K Deluxe-al sztem nem lenne gondod és a ramok is szárnyalnának benne sztem 1300-on is......mi a gond? vegyél egyet és próbáld ki testközelből......a CL3 kérdés meg igen.....egy magasabb órajel@CL4 többet hozna a konyhára mint 800CL3, mint ahogy Ribi is írja minek?....ez már nem 975......

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Robotporszívók
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest