- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még csak nem is említik a MS store verziót.
PC owners of Control – no matter which edition you own on Steam, Epic Games Store, or GOG – are getting the “March 25” update. While this has always been the plan, it’s taking us a while to ensure that the update propagates (correctly!) across multiple stores and editions of our six-year-old game. We thank you for your understanding, as we’ve had some… surprising things happen now that the patch is live.
For base game / Standard Edition owners who might be seeing some issues, we recommend re-installing the game and clearing the installation folder (from old extra data). We are working with Epic Games to bring the same patch contents to the Epic Games Store.
We have revised update notes below as well, since some of the details were missing from the original notes.
In the near future, we will release this same update for PlayStation 5 and Xbox Series X|S platforms. We have a small team working on these updates so we want to space them out to give us time to fix potential issues that might come up. We appreciate your patience!
Keep an eye on our social channels for the exact date and time, as well as update notes. -
Többek között DLSS 4 került a játékba a mostani patchel.
March 2025 Update (1.30) Release Notes (PC)
OUTFITS
The following outfits are now available to all players. The outfits can be accessed and equipped from the Control Point in the Central Executive Sector area.
• Astral Dive Suit (formerly a pre-order exclusive)
• Tactical Response Gear (formerly a pre-order exclusive)
• Urban Response Gear (formerly a pre-order exclusive)
MISSIONS
All players will receive the mission Dr. Yoshimi Tokui’s Guided Imagery Experience, featuring voiceover by Hideo Kojima. The mission is playable when you pick up the Dr Tokui Tapes collectible in the Extrasensory Lab of the Research Sector. (This mission was previously exclusive to the PlayStation 4 Digital Deluxe version of Control.)
GRAPHICS
• Added HDR support
• Added new Ultra ray tracing preset, which gets you more rays per pixel and higher temporal stability
• Fixed shadow flickering on new NVIDIA Series 5000 GPUs
• Added Super Sampling support. The game can now render at resolutions higher than your output resolution.
• Added a new High Quality Post Process setting. All post processes should now look better – depth of field, bloom, Hiss effects…
• Added a new higher quality Anisotropic Filtering setting
• Added ultrawide monitor support for up to 48:9 monitors
• Added an FOV scaling setting for the gameplay camera
• Updated SDR to 10bit (from 8bit), which reduces visible color banding
• Improved graphics adapter detection at startup, with automatic selection between DX11 and DX12
• Improved the quality of our own in-house TAA solution. This results in less ghosting and better textures.
• Implemented screen aspect ratio fixes for ultrawide monitors
• Your current monitor resolution can now reliably be selected from the screen resolution and rendering resolution menus
• Added rendering resolution support beyond 4K
• Implemented texture streaming fixes
• Ray tracing bug fixes
DLSS SUPPORT
• Added DLSS support for arbitrary resolutions
• Added DLAA support
• Updated DLSS to DLSS 4, with higher temporal stability
• Film grain added back to DLSS SR
• Fixed shadow resolution when DLSS is enabled
• Added resolution dependent mip map bias for DLSS. This enhances texture quality, for example when applying the DLSS Performance setting. -
RazoR
veterán
PC-ra találtam egy egész jó megoldást.
-
RazoR
veterán
Találkozott valaki olyannal, hogy nem töltődnek be a texturák?
3060Ti 3440x1440 febontás.
Minden maxon, megvan a 60+ fps. -
RazoR
veterán
Közben meglett mindkettő, köszi!
Alan Wake 1 után elkezdtem a 2-őt, de abbahagytam mikor olvastam, hogy a Control is az univerzum része. Mondom akkor előbb azt tolom végig, a fősztorival megvagyok, már csak a 2 dlc van hátra.
Tök véletlenül mentem a lifthez és kikerekedett a szemem mikor Alan kezdett el beszélni.... -
Simán megjelenik a küldetések között. A Foundation bemeneti feltétele, hogy végig kell vinni az alapjáték fő sztoriját, az AWE esetében a 7. küldivel kell végezni (The face of the enemy), és utána jelenik meg a küldik között, hogy ellenőrizd a sector felvonót, és onnan indul az Alan Wake küldisorozat. Épp ezt csinálom most, nagyon hangulatos, főleg, hogy utána az Alan Wake 2 következik a gámák sorában.
-
RazoR
veterán
Ultimate edition-ben benne van a 2 DLC is elvileg, végigvittem a fő storyt de nem találom, hogyan lehetne tolni a DLC-ket.
-
Nagy gond, ha nem csinálom meg a Training Fieldes küldit? Biztosan én vagyok a béna, de sehogy sem tudom szintidőre megcsinálni a pályát.
-
bozont
veterán
Üdv
Az AWA dlc-t előtt érdemes végigjátszani az Alan Wake-t? Tervben van az is, de vajon anélkül is érthető-e minden a dlc-ben? -
st3v3np3t3r
nagyúr
Sziasztok! CDkeys-en szuperakciós az GoG-os Ultimate verzió
Én megvettem, Epicen megvan a Standard, még jó hogy az Epic és a GoG verziós játék mentéseik nevei nem azonosak, de sikeres mókolással megoldottam a mentés átvitelt
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ha a játékot végigvittem.De se az expansion 1 kapuja nem elérhető,se az 2 awe,lokációja se.
Nincs semmi új küldetés,és ráadásul ultimate edition van meg,akkor olyankor mit lehet csinálni?Steam nem írja a dlc-t
" KÖNYVTÁRBAN A(z) Control Ultimate Edition már a Steam könyvtáradban van. "
"13.4 óra játék az alapjátékkal"
Vagy rosszul tudom,hogy ebben nincs benne 1ik kieg sem?Vagy mégsincs most ultimatem? -
Golden9
veterán
Sziasztok!
Az Epic Storeban a Control az e heti ingyen játék.
-
- = Zk = -
félisten
nem létezik, hogy az én konfigommal, nem tudok épkézláb FPS számot generálni 1440p-ben... minden low és off erre 53-68-72FPS.... hát mi eeez?!
-
Redneck
nagyúr
Ma valamiért kidobált asztalra a GP verzió, pedig mióta fent van, sosem volt gondom vele. No nembaj, végül befejeztem. Jó kis beteg produktum volt. A végén a rockos útvesztő nagyon hangulatos lett, de a még betegebbre vett finálé, és az irodai rész is tetszett. Nagyon tudnak a srácok, ha lesz magyarítás, újra végig fogom tolni, mert Steamre is behúztam.
Mindenkinek ajánlom, és a korábbi címeiket is, mert nagyon hangulatosak.
-
wjbhbdux
veterán
Én régebbenn Epic és GOG között vittem át, még a mentés fájlok neve is más volt, indítottam egy új játékot hogy legyen pár mentés aztán megvizsgáltam a helyet meg a neveket, át kellett nevezgetni őket egyesével a másik fajtára és ment tovább.
Epicnél a containment.chunk helyett lett GOG-nál savegame-slot-00_containment a .chunk kiterjesztés nélkül
lehet hasonlót kell játszani a többi platformnál is, hogy miért azt ki tudja
-
Redneck
nagyúr
Ahogy ebben a kommentben olvasom, annyira nem érdemes kapkodnom, jó a Game Pass verzió is egy darabig...
-
Redneck
nagyúr
Tudja valaki, hogy lehet a Game Pass verzió mentését átrakni a Steames változatra? A reddites leírás nem egyértelmű.
-
Peace
nagyúr
Most tesztelgettem volna az új kártyámat a játékkal és akármit csináltam, csak 1080p-re engedte állítani a felbontást. 4K-s a tv. Ha DLSS, hanem, akkor sem engedte 1080p-nél feljebb állítani. Borderless-el is próbáltam fullscreen helyett. Ez mi lehet? Gog Ultimate verzió.
-
-
-
gyuro
tag
Sziasztok. Most nézem hogy a control ultimate edition 12 e ft xbox one ra ehez kell alapjáték vagy azt már tartalmazza?
-
Goxi
tag
Sziasztok, para elakadásban vagyok ami azért extra bosszantó, mert a játék kb 98%-n történt. Segítséget szeretnék kérni, probalom a lehető legrövidebben:
Foundation Deep cavern The nail misszió. A szobában lévő tömb terepoltál az asztrál síkra, ahol a nagy gömböt kell kiegyengetni.
A golyszi gatyába rázása után - valszeg tévesen a szemben lévő kivonási pontnál léptem ki. Később néztem walkthrough videókat, ahol láttam hogy jobbra volt egy kilépési pont, amire kattintva megnyilik egy kristály ösvény amin el lehet slisszolni. Ez után válik elérhetővé a piramis küldetés.
Szóval a Crossroadra visszamenve a nagy fekete tömb aljában nem nyílott meg a föld, amerre tovább tudnék menni. Köv utasítást nem ad a játék. Hiába mennyek vissza Deep cavernhez hogy újra tudjam csinálni a gömbös feladatot, már nem enged, a kő le van rombolva, inaktiv állapotban van.
Ez így nagyon szomi, ilyen kicsivel a vége előtt, nagyon hálás lennék ha tudnátok segíteni.
Köszi előre is -
janos666
nagyúr
Egyik játékmenükben sincs megnevezve a DLSS verziószám. Szerintem ennek a játéknak a képi világán a 2.0 is többet ár, mint használ (bővebben).
Elakadás: az egyik ajtónál el kell dobálni/robbantani/stb párat és átugrani.--- innen már nem neked címezve ---
Érdekes játék volt, de nem merném azt mondani, hogy teljesen értettem a végét, a [spoiler]hedron chamber-től[/spoiler] kezdve nem tudtam összerakni. De azért tetszik a sok beleszőtt lehetőség, pl. hogy valami pszichedelikus és/vagy pszichózisos (esetleg idős kori demencia szerű) dolog játszódik le a játékos karakter fejében és/vagy körülötte. De azt hittem lesz valami egyértelműbb "leleplezés" valami kevéssé felszínes szálról is. Nekem csak a nagyon triviális első story réteg állt össze, a többi mind vagy csak olyan harmadlagos utalgatás, amiből sohasem kerekedik ki semmi, vagy egész felszín közeli dolog, mégis komplett káosz maradt számomra.
A csillagkapus küldetéseknek nincs semmi story-relevanciája, csak végtelenített lövöldözésre (esetleg karakterlapfejlesztésre) jók, ugye?
-
modflow
veterán
Megjelent a magyarítás!!!!
A menüben csak ez van: Nvidia DLLS
Hol lehet a DLSS 2-t bekapcsolni?
-
chokeee
aktív tag
Ha valaki megcsinálja az összes mellékküldetést, akkor a játékidő jelentősen kitolható. Egyébként ezek a küldetések frusztrálóan nehezek, legalábbis PC-n azok. Nekem némelyiket sokadik nekifutásra sikerült megcsinálni.
-
-
-FLY->
őstag
Na, nagy nehezen rászántam magam és folytattam, végére értem. Jó játéknak nem mondanám, csak vannak jó részei, pl a gunplay. Uninstall.
-
-FLY->
őstag
Betöltési időt azért nem firtattam, mert csak a ps4-el van tapasztalatom, gondoltam csak nem mindenhol ilyen ritka lassú. BFoknál zavaró főleg ez a mentési rendszer, hogy nem a küzdelem elejére tesz, hanem még jóval elé, ahol utoljára menettél. Mint auto mentés, ahogy nézem, csak a megszerezhető kacatokra van, állást nem rögzít
.
-
-FLY->
őstag
Természetesen úgy értettem, hogy így is rabolja az időt a mentési rendszerrel a játék. Valószínűleg így jött hozzá az a + xóra (jah, meg a sok felesleges hosszú blabla az irtóra rossz animációkkal), hogy kiadható legyen teljes áron. Nekem ez inkább egy kellemes indie cuccnak hat és a '19-es topra is csak az amúgy szegényes felhozatal miatt kerülhetett fel.
-
-FLY->
őstag
Miért nem a játék legelejéről kell kezdeni egy döglés után? Ki lehetne tolni a játékidőt így akár 100 órára is a 10-ről.
-
Amúgy a vége után mit lehet még csinálni? Nekem még mindig homályos a sztori, majd ha kijön Steamre, végigmegyek rajta még egyszer.
-
-FLY->
őstag
Itt kajak kell csinálni a sideokat is? Idáig csak a főket csináltam, de vagy fele képességeim nincsenek meg, másokhoz képest, azt előrébb járok.
-
X2N
őstag
Az az első "boss", legkönnyebben úgy lehet legyőzni hogy bebújsz a bejárati ajtóval szemben levő levegős posta fedezék mögé és onnan lövöd. dobálni nem érdemes mert elmozog előle, azt tartogasd az egyszerű enemy-k ellen. Kicsit hullámzik a nehézsége a játéknak de érdemes végigvinni.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Emeletről, a karzatról próbáld szerintem. Fent vannak oszlopok, ott ki és be bujkálva szép lassan le lehet szedni az életét anélkül, hogy eltalálna.
A fegyvereket majd szépen sorban kapod, ahogy haladsz előre, a képességekkel együtt. Sajna ilyen szempontból nem egyértelmű a játék, már jóval előbb találhatsz hozzájuk módosítókat, mielőtt az alap meglenne.
-
Üdv mindenki,
lenne egy kis problémám. Igazából fogalmam sincs, hol tartok, még az elején valahol. Van ez a Tommasi nevű repülő fickó, akit el kellene tennem láb alól, de nagyon gyorsan fűbe harapok. Elvileg nekem egy Shatter nevű fegyver kellene, amihez van két upgradem is, de maga a fegyver nincs sehol, nem találom. Elkezdtem az alap fegyverrel lőni, erre rám küld vagy négy katonát, minden alkalommal, amikor eltalálom. 10 perc alatt hatszor haraptam fűbe. Mit csinálok rosszul?
Nem lenne rossz játék, de a nehézséget kicsit (nagyon) túltolták, egyelőre fogalmam sincs, ki vagyok és miért vagyok itt, miért lettem én az igazgató, mi ellen harcolok és miért...
-
ldave
félisten
PS+ előfizetőknek most akciós PS4-re a season pass.
-
ldave
félisten
A képesség pontokat lehet valahogy újraosztani? Vagy mind megszerezhető a játék során? Csak mert zavar, hogy nem látom mi van lejjebb a listán, így meg elég nehéz dönteni, hogy melyikre tegyek.
-
Sirandrish
legenda
Olyankor mivan amikor a játék hiányzik a listámról?
Az üres helyen a Controlnak kellene lennie. Még megjelenés előtt megvettem, jobban mondva VGA-hoz kaptam. Aktiváltam, végig is játszottam, szóval megvolt, de most nem látom sehol. Ha a store-ba rákeresek, azt írja hogy Owned, de mégse tudom telepíteni...
-
s4hu|SyD^
addikt
-
-
Első rangú alkotás. Tényleg. Éppen ezért 1 óra után abba is hagytam mert nagyon nem szeretem a fosatós játékokat ez pedig inkább horror mint akció. De aki bírja/szereti a nyomasztó hangulatot annak hajrá. Nem fog csalódni.
-
melega
őstag
válasz
#13056512 #90 üzenetére
Ezért volt sokkal jobb a Max Payne 1,2 része. Azt még szívvel lélekkel csinálták meg a sztori is egyértelmű volt.k
A harmadik sem volt rossz, de mivel New York sötét utcái feledésbe merültek sok rajongónak nem tetszett.
A Control még gyöngébb lett szerintem. Jobban jártak volna ha a Max Payne 1,2 -őt adják ki felújítva.
-
törölt tag
válasz
ImACeltic #89 üzenetére
Másik dimenzióból való két identitás hadakozik egymással embereket felhasználva.Én ezt szűrtem le a sztoriból. Az egész be van csomagolva ilyen mentális mambó jambó ökörséggel ezért nehéz átlátni rajta, vagy maguk az írók sem tudták eldönteni mi legyen s így a legegyszerűbb sztorit kreálni hogy senki sem érti.
-
ImACeltic
őstag
Csak én nem értek szinte semmit a sztoriból kb 3 óra után?
-
s4hu|SyD^
addikt
Van vagy 5 dollár ebayen Epic Store account Control-hoz. Mennyire biztonságos az amúgy?
-
ldave
félisten
PS4-re jött egy nagyobb patch, hamarosan a többi platform is megkapja: [link]
-
s4hu|SyD^
addikt
1070-el sok beállítást medium-ra téve megy 60 fps-el szinte mindig, néha persze beesik, de azért teljesen élvezhető.
A játék nekem onnantól kezdett el tetszeni, hogy már egy csomó képesség megvolt, előtte nagyon nyögvenyelős az egész és kissé unalmas is, ez az állandó harc, ami kb mindig ugyanúgy működik. Alapvetően jó a játék, de szerintem inkább ez is egy Raytracing tech demo, mint egy teljes értékű játék. Bevallom én nagyon szerettem a Quantum Break-et és az jobban be is jött, mint ez. Kissé unalmasnak és sivárnak tartom ezt az irodai környezetet. A sztori meg elmegy, érdekelt, hogy mi lesz végül, én is csalódtam a végében és várom a folytatásokat, mert még egy második részt is rá lehet építeni lazán. Csak bízom benne, hogy nem lesz ilyen unalmas és kicsit változatosabbak lesznek a helyszínek.
Ellenségek változatossága is picit lehetne több, viszont tetszettek a variációk, szóval ezért nem lehet lehúzni a játékot. Boss harcok sokszor idegesítőek, külső nézet illetve a konzol irányítás favorizálása kicsit meglátszik a PC-n, sokszor haltam meg a kameranézet miatt.
Összességében tetszettek a mechanikák az ellenségeknél és a fejtörők is, ez, hogy oda-vissza kell járkálni mindenért már zavaró volt mintsem élvezetes. Ha lenne valami könnyebb fokozat akkor talán még egyszer kijátszanám, de így, hogy csak 1 van, ami sokszor részemről nehéz volt és mint mondtam idegesítő így talán még belépek kimaxolni és ennyi. (megjegyzem nem ma kezdtem a játékokat, de a Dark Soul féle dolog nem tetszett sosem és az élményfaktor többet ér, mint egy kihívás mikor már 10x megyek neki egy harcnak)
-
EnDaN
tag
válasz
ForRedGlory #59 üzenetére
Ezer köszi a tippért, 15$-ért találtam, de volt 5$ kuponom ebay-en valahonnan, így 10$-ert best buy volt
(USA VPN kellett hozzá)
-
Nálam ez a játék egy az egyben úgy fut mint a Quantum Break 1080p DX11 - upscale off (Tehát natív felbontásban):
Max grafon 100%-on pörög a vga, van hogy 40fps-ig is lemegyünk, viszont mediumon megvan a stabil 60fps, csak nagyon ritkán megy be alá, a kártya ezen a beállításon max kb. 85%-on megy. (GTX 1660Ti)
A játékról: Összességében tetszett, kicsit csalódott voltam a befejezés miatt, maradt még jónéhány kérdésem, viszont ahogy láttam jön még 2 DLC, szóval van remény hogy válaszokat kapok.
Akinek bejött a story és a különleges tárgyak, az mindenképpen vessen egy pillantást a "The Lost Room" című sorozatra ami szerintem a készítők egyik inspirációja volt: [link]
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #73 üzenetére
Nem vagyok otthon, de megnézem. Azt tudom, hogy a renderer grafikát nem lehet 4k ba beállítani, az biztos, hogy lentebb volt, a dlss bekapcsolod akkor kikapcsolja msaa-t , nem tudom melyik zabál többet az rtx-nél.
Csinálok egy gameplay videót, jövő héten amikor hazaértem.OC -t nem használsz?
-
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #65 üzenetére
Miért nálad mennyi?
-
1060 3gb Low beállítás 1440p 85%os gpu használat 60 fps
-
modflow
veterán
válasz
Heroes fan #62 üzenetére
Én még nem tartok ott..
-
modflow
veterán
válasz
Heroes fan #60 üzenetére
Ez a bajom.
Miért nem lehet állítani?
Így csak a trainer marad. -
Heroes fan
őstag
Nehézsége pokoli, dark souls szinten van.
-
ForRedGlory
félisten
Ebay.com-on szórják. Most hirtelen kicsit drágábban látok csak kupont (5000 Ft körül), de van hozzá ugye a Young Blood is.
Annyi, hogy amerikai kupon, VPN kell hozzá, hogy beválthasd GeForce Experience-ben, de után a régiómentes kódot ad. Mindkettőt be is tudtam aktiválni.
Lehet mákom volt ezzel a 10 dolláros kuponnal.
Nvidia control, nvidia rtx bundle és hasonló vezényszavakra keress rá ebay.com-on. Lehet valamelyik európai (angol/német) ebay oldalon is van és akkor még VPN sem kell.
-
ldave
félisten
(Ha nekem ma ne jön meg a postán, akkor csak jövő héten tudom kipróbálni
)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #43 üzenetére
Amugy hol sikerult ennyiert beszerezni?
Meg a vegen PCre veszem meg en is.
-
horvi0813
tag
Sziasztok!
Dx12 alatt csak 60-75%-on teker csak a GPU, CPU 40% körül ez mitől lehet?
Emiatt nagyon beesik az FPS és droppol is elég sokszor.
DX11 alatt semmi gond 95% fölött megy folyamat a GPU 100FPS+
De Dx12-ben csak 50-60 FPS és bedroppol 20 alá is(akkor is ha RTX OFF)Ryzen 2600X
Nvidia 2070 Super
16 Giga RAMKöszi:
Gábor -
pandras83
őstag
cpu: Ryzen 5 2600 @3900Mhz
ram: 2 X 8GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 3200Mhz
gpu: MSI GTX 1070 Quick Silver 8G OC +100Mhz gpu / + 375Mhz vram1080p / 2xmsaa / minden maxon
50-60 fps, néha bereccsen 45-ig
Soha nem látott hőmérsékleteket produkál a kártya, érdemes fix 50-60% körül profilt állítani afterburnerben. Kiváncsi leszek, hogy a ref 5700-as radeonokat mennyire fűti ki.
-
modflow
veterán
válasz
ForRedGlory #43 üzenetére
Nekem is bejövös, tetszik a megoldások, pl. ahogy átkerül másik dimenzióba, a feliratok, helyszínek megjelenése.
A grafika brutál, RTX 2060 Super-el tolom. Így csak 1080p-t bír majdnem max. részletességgel, de azért nem ultra, így tud 40-50 FPS-t.Csak azt a bajom, hogy a harc ugyan az, mint QB-ben. Jönnek ezerrel, meghalok, visszábbról kell kezdenem. És van úgy, hogy egy rossz mozdulat és végem...
Na ezt nem bírom.
Nehézség meg jól látom, hogy nincs? -
ForRedGlory
félisten
Na tegnap este vettem egy NVIDIA kupont kemény 2900 Ft-ért, ki is próbáltam és eléggé meggyőző. A hangulata nagyon ott van.
-
törölt tag
32:9 -es támogatás kimaradt belőle!
A Prey atmoszférája jut eszembe. -
ForRedGlory
félisten
Egészen jól fut: [link] (Quantum Breakhez képest
)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Első értékelések:
USgamer – 4/5
Gamespot – 8/10
PC Gamer – 88/100
Slant – 4.5/5
Press Start – 9.5/10
COGconnected – 89/100
EGM – 5/5
Destructoid – 9/10
Worth Playing – 8/10
VideoGamer – 8/10
Stevivor – 10/10
Xbox Achievements – 85%
IGN – 8.8/10
Fextralife – 9/10
Screen Rant – 4.5/5
GamesRadar+ – 4.5/5
TrustedReviews – 4/5
We Got This Covered – 2/5
Heavy – 8.75/10
Easy Allies – 9/10
Everyeye.it – 9/10
Gameblog – 8/10 -
sittes79
addikt
Van valahol olcsositott vga s kulcs? Sajnos orosz haverom már nem tudja megvenni jó áron, Putyin ba bekemenyitett.
-
ldave
félisten
Állítólag kb 20 óra lesz a játék sztori része.
-
modflow
veterán
A VGA-mhoz kaptam ajándékba, de Epic store-ból mikor lehet már előtölteni?
Holnap már a megjelenés napja lesz.... -
sittes79
addikt
Hallo
Próbálomm egvenni epic store-ban és ezt dobja
Sorry, you don't have a prerequisite to purchase this pack
Mi a tököm másnak is van ilyen?
de csak ennél a játéknál csinálja...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Jött egy új réjtrécing trailer: [link]
-
-
-
.LnB
titán
Hát szóval, engem elkeserített, hogy nem lesz teljes árú játék.
Gyanús volt, hogy nem igazán változatosak a játékmenet videók amik eddig megjelentek róla.
Persze ettől még megveszem, érdekesnek tűnik. Remélem remek 12-15 órát azért kapok majd a pénzemért. -
ldave
félisten
Egy újabb gameplay videó, sok újdonság sajna nincs benne.
-
ldave
félisten
Előrendelés infók (gameinformer):
- a sima pre-order mellé jár pár játékbeli tárgy és skin, + PS4-en két téma
- a Deluxe kiadás mellé fémdoboz és pár művészeti kártya jár
- PS4-en a Digital Delux mellé a season pass és egy extra mellékküldetés jár, Isolation címen -
ldave
félisten
A játék egyes hírek szerint augusztus 27-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox-ra, de a Remedy saját oldalán még nem látom megerősítve, de ettől függetlenül szinte biztos a dátum, a MS Store-ban tűnt fel egy pillanatra.
Arról sem találtam hírt, hogy Steam-en lesz-e vagy ez a játék is beáll az Epic Store exkluzivitásba.
-
ldave
félisten
Stílus: akció-kalandjáték
Célplatformok: PS4, Xbox One, PC
Megjelenés napja: 2019. harmadik negyedév
Játékmenet videó: Control - Gameplay Demo
A játékról:
A Control a finn Remedy csapat következő játéka lesz. A stúdió marad a megszokott úton, a Max Payne, Alan Wake és Quantum Break után újra egy akciójátékot készítenek, benne a szokásos Remedy-féle játékmenet csavarral. A Quantum Break-ben az időt manipuláltuk, a Control-ban a játékost körbevevő teret tudjuk majd az akaratunk szerint irányítani.A Control főszereplője Jesse Faden (Courtney Hope színésznő alakítja), a játék helyszíne pedig az Oldest House-nak nevezett különleges épület, ahol mindenféle tér- és időbeli dimenziók kapcsolódnak össze rejtélyes módon. Jesse-vel az lesz a feladatunk, hogy ezt a házat megtisztítsuk, felszabadítsuk a Hiss nevű idegen befolyástól. Az ehhez vezető úton két nagy segítségünk lesz:
- Jesse természetfeletti képességei
- a Service Weapon-nek nevezett különleges fegyverPontos megjelenési dátum még nincs, idén őszre várható a jelenlegi információk szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest