- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Amúgy a vége után mit lehet még csinálni? Nekem még mindig homályos a sztori, majd ha kijön Steamre, végigmegyek rajta még egyszer.
-
Üdv mindenki,
lenne egy kis problémám. Igazából fogalmam sincs, hol tartok, még az elején valahol. Van ez a Tommasi nevű repülő fickó, akit el kellene tennem láb alól, de nagyon gyorsan fűbe harapok. Elvileg nekem egy Shatter nevű fegyver kellene, amihez van két upgradem is, de maga a fegyver nincs sehol, nem találom. Elkezdtem az alap fegyverrel lőni, erre rám küld vagy négy katonát, minden alkalommal, amikor eltalálom. 10 perc alatt hatszor haraptam fűbe. Mit csinálok rosszul?
Nem lenne rossz játék, de a nehézséget kicsit (nagyon) túltolták, egyelőre fogalmam sincs, ki vagyok és miért vagyok itt, miért lettem én az igazgató, mi ellen harcolok és miért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest