Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas9109
tag
sziasztok
olyan problémám lenne, hogy sehogy sem tudom elérni azt, hogy tvpot nézetben tudjak a pályán menni. Ahogy kigurulok a garázsból egyből oldal vagy hátsó nézetbe vált a kamera és úgy marad a boxutca után is, ezt a kettőt tudom a kamerának osztott billentyűvel/gombbal variálni. Próbáltam beállítani a menüben, hogy melyik kamera nézetet szeretném, de abban a pillanatban ugrik vissza in-game erre az oldalsó nézetre, ahogy kilépek a menüből.
Van valami beállítás erre, vagy buggy? Eredeti game, steam.
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Tervezek venni egy PS4-et. Főleg az F1 játék miatt.
A 2017-et játszanám majd.
Azt kérdeznem tőletek,hogy a kontrolerrel milyen jatszani?
Mennyire élvezhető?
Lehet e vele manuálian sebességét váltani?
Köszi előre is. -
KEAN
tag
válasz
BlackPhantom
üzenetére
Hali, hát én már másoktól is hallottam, hogy a controller az expert nehézségi szintig vállalható, afelett már ajánlott a kormány. Személy szerint én controller-rel expert szinten nyomom és így pont elég a kihívás ( bár némelyik pályán gyanús, hogy sauberrel alázom a merciket.
), ha feljebb venném tuti esélytelen lennék.A többi pályával amúgy mi a helyzet, ott is elhúz a gép?
-
theballa32
tag
Nem tudja valaki,hogy a pedál linearitást miért nem tudom állítani az F1 2016 játékban?Thrustmaster T300 kormányom van ,és a kuplungos pedálsor .Köszönöm a segítséget
-
BlackPhantom
csendes tag
Hello mindenki olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tudtok e arról valamit hogy az F1 2016 Ps4 változat az Orosz pálya Sochi bug-os? Legenda fokozaton játszok már van egy kis rutinom a játékban. Viszont az orosz pályán 1 másfél másodperccel lassabb vagyok mint a többiek. Próbáltam már szinte mindent 6 féle autó beállítást már be is kapcsoltam az ideális év mutatót az íven megyek akkor fékezek amikor kell de mégis ott hagynak... nem értem... Bug-ra gyanakszom vagy én már nem is tudom vagy esetleg a differencia művön kellene állítani valamit de már próbáltam azt is hogy teljesen levettem és 100°% is felpakoltam. vagy az a baj hogy még mindig coltrolleren játszok sokan mondják hogy kormánnyal sokkal könnyebb lehet hogy ide már az kellene?
-
Rendo84
senior tag
válasz
theballa32
üzenetére
Lehet.
Gépi ellenfelet pedig betudjátok állítani mennyi legyen belőlük és milyen erősségűek. -
theballa32
tag
válasz
theballa32
üzenetére
Bocsánat a duplázás miatt.F1 2016
-
Nistvan30
újonc
Érdekes az f1 2017 topicban is azt írják hogy visszalépés......
-
Bélaaaa
őstag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem lett rosszabb a grafika.
-
ricsi8800gt
addikt
Nem értem hogy adhatják ki úgy hogy rosszabb legyen a grafika mind a 2016,ezeket hogy engethetik meg
-
Csapoati
nagyúr
Van egyébként 2017-es topik is.
-
Nistvan30
újonc
Kontrollerrel tolom(xbox one) arról nem tudok nyilatkozni de a régi autók vezethetősége érdekes furcsa...:S a jelenlegi szezon autóinak irányítása jó, de a grafika szerintem a tavalyi résznél rosszabb sokkal.
-
Nistvan30
újonc
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Persze sajnos voltam olyan hülye hogy előrendeltem....
-
Nistvan30
újonc
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Na ha egy 460 ezres gépen ilyen fos a grafikája(FHD) a játéknak, bele sem gondolok mi lehet konzolokon

-
orc88
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére

-
ricsi8800gt
addikt
Ma startol a 2017 ugye ?
-
Sziasztok!
Logitech DFGT-hez tud valaki valami jó beállítást? (Hokedlin ülök, nem cockpitben
).Előre is köszönöm

illetve lennének még kérdéseim:
- ha TT-ben kinézem valakinek a setupát, azon versenyre mit érdemes és hogyan állítani?
- A gép által felajánlott gumitaktikát érdemes elfogadni, vagy az használhatatlan? Honnan lehet tudni, hogy egy pályára, mondjuk 50%-os verseny esetén melyik gumiból mennyi kell? Tudom, függ a vezetési stílustól, de valami támpont csak van.Köszönöm a segítséget

-
Rendo84
senior tag
válasz
BlackPhantom
üzenetére
Egész jó beállításokat tudsz kinézni a Time trial módban (így hívják?), más felhasználóktól.
Illetve ha kormánnyal játszol, vétek vezetési segítségekkel menni, sokkal reálisabb, jobb vezetni az autókat ha szinte minden segítséget kikapcsolsz. Nem kell megijedni, nem ördöngősség vezetni, csak finoman, jó ütemben, érzékkel kell fékezni és kigyorsítani.
Valamint esőben legyen hosszabb a féktáv és soha ne nyomd tövig fékezésnél.
Hosszabb végáttételt kell használni, növelni kell mindkét szárnybeállítást, rúgókat lágyítani kicsit, hasmagasságot enyhén emelni, gumi nyomást csökkentsd, ha manuálisan váltasz akkor rövidebbeket válts.
Persze ezek mértéke mind mind pálya és egyén függő.
Verseny közben egyébként ahogy írták is előttem, a differenciálmű, fékerőelosztás és első szárnyat tudod változtatni, másra nincs lehetőséged. -
BlackPhantom
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat sokat segítettetek

-
makkai
aktív tag
válasz
BlackPhantom
üzenetére
Esőben még esetleg a differciál művet érdemes 90 környékére felvenni, akkor kigyorsításon kezelhetőbb lesz, és igen, a szárnyat fentebb veheted, amit boxkiálláskor állítanak. Tehát mielőtt kimész eső vagy inter gumiért, előtte állítsd be, a kívánt első szárny értéket, de nem érdemes a hátsó szárnyhoz képest 2-3 klikknél nagyobbat állítani, mert akkor meg az egyensúly bomlik meg.
-
orc88
őstag
válasz
BlackPhantom
üzenetére
Csak az első szárnyat tudod állítani a vezetési stílusodtól függően. Másra a valóságban sincs lehetőségük a versenyzőknek.
-
BlackPhantom
csendes tag
Sziasztok még csak kezdő vagyok az f1 2016 ba. Viszont elkezdtem egy karriert 100% versennyel
szabadedzéssel és időmérővel expert nehézségi szinten . A helyzet következő nyomatom a versenyt első vagyok végig száraz napos idő a kocsi is száraz körülményekre van beállítva majd a 30. körben elered az eső és egyre erősebb. Kimegyek esőgumira váltani viszont a kocsi száraz pályára van beállítva ezért esőbe szinte kezelhetetlen a kocsi. A gép meg simán ott hagy esőbe ilyen körülmények között pedig vagy 10 másodperccel voltam a másodiktól. Az lenne a kérdésem hogy van ilyenkor valami beállítási lehetőség? Száraz idő után hirtelen eső? Mert a szemét játék erre persze nem ad egy tutorial videót vagy valamit. Ahol a fuel mix-et, differential, next tyrest állítom ott van olyan hogy Dowforce ott van 15 választható lehetőség lehet hogy itt kell valamit beállítani.. Mikor menet közbe állítom megjelenik egy kis kulcs gondolom azt jelzi hogy csak kiállásnál tudják majd beállítani a kívánt programot. Aki ért hozzá kérem segítsen mert így nem lehet játszani -
kozmy
őstag
17 F1 kormánytámogatási listával valaki találkozott már? Én a 16 F1 beszívtam mert a Fanatec V2.5 nem támogatja PC-n és nem tudom használni.
-
edem155
csendes újonc
Sziasztok! 24 órás live vár mindenkit f1 2017 sorsolással megfüszerezve.
UI: Megjelenés napján további f1 2017 sorsolások lesznek.
-
tkesy
őstag
-
edem155
csendes újonc
Sziasztok!
F1 2016 live vár mindenkit sok szeretettel.
Feliratkozók között Rocket league sorsolás lesz ma.
[link]Valamint holnapi nap folyamán 18 órás live veszi kezdetét további sorsolásokkal. F1 2016 ETS2 biztos sorsolásra kerülnek.
-
orc88
őstag
Mid session save. Mukodik quick raceben is.

-
Boscolahm
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a 2016-ban van olyan funkció, ha kilépek vezetés közben, akár karrier módban, hogy pontosan onnan tudom folytatni a versenyt akár másnap is, mert elmenti pontosan az adott ponton? Ha igen van, és közben belekezdek egy time trialba, vagy csak átjön egy ismerős letolni egy verseny hétvégét, utána visszalépek a karrierbe, akkor a mentés még mindig megmarad és onnan tudom folytatni a pályán a karriert?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
-
Solesz84
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
👍😁
-
Solesz84
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Na epp most teszteltem 2 orat es 1x roccent meg de az is multi alatt ugyh remelem megjavult! 😁 Annyit csinaltam h vissza allitottam 4.5-re a procit es bezartam a GF Experient.
-
kozmy
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam a cpu 4690k van és 70-80%-pörög fel és win7 64bit használok.
-
Solesz84
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
En tegnap felhuztam 4.7-re a procit de ugy is csinalta 😕 Nem hiszem h ennyire zabalna a procit!?Esetleg a VGA driver a ludas?
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek van hasonlo problemaja mint nekem, h idokozonkent beszaggat a jatek es proci is szinte 100%-on teker.Ennyire meghajtana egy i7 6700K 4.5-re huzott procit? -
Danecay
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Hát mondjuk azt kétlem, hogy egyetlen nyelvi fáj ekkora galibát okozna, főleg, hogy vissza lett állítva az eredeti fájl, de hát ki tudja. Majd kipróbálom már én is

-
Danecay
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Streem-et?

-
ricsi8800gt
addikt
Streem-et le töröltem és fel tettem újra most jó lett
-
ricsi8800gt
addikt
fel tettem újra,és nem tölti be a mentést a játék,pedig a kedvenz pályámon vagyok Spa
csak Loading 20 percig de semmi -
Atmil
aktív tag
A proci húzva van. A vga nem. konfig az adatlapomon. előtte i7 6700K volt, húzva simán ment. Most i7 700K.
Pontosan mire érzékeny a proci húzáskor?
Húzva nem több a vcore, mint alapon.(#531) orc88 Kettővel ezelőtti verziót raktam fel. Nem megy. A legfrissebb driverben benne van a cf támogatás F1 2016 gamre. Úgyhogy tanácstalan vagyok.
(#532) ricsi8800gt Kivettem a magyarítást így sem jó. Megpróbálom az újratelepítést hátha...
-
ricsi8800gt
addikt
Na most már nekem is csinál furcsaságokat mióta le lett magyarítva a játék,random ki lép meg hogy kevés a memória
-
orc88
őstag
Valami driver probléma lesz, crossfire lehet bezavar. Valami régebbi verziót kéne kipróbálni, amit akkor adtak ki amikor kijött a game, ha az sem működik akkor máshol van a probléma.
-
Atmil
aktív tag
Ezt írja ki.
Kb. ez a fordítása.
A D3D készüléket eltávolították! OK: 0x887A0006 A D3D eszközt eltávolították. Próbálja frissíteni az illesztőprogramokat, vagy módosíthatja a grafikus/textúra beállításait a videó ram követelményeinek csökkentéséhez. Rendben.
Valaki valamit tud mondani erre. Help!
RX480 cf van.
ricsi8800gt Köszi

-
Atmil
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szívesen. Igen, csak be kell másolni és felülírja.
-
Atmil
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
Atmil
aktív tag
Köszi!
Akkor telepíthetem újra, mert nem mentettem el az en language fájlt. Majd megnézem.
Egyébként magyarítással rendesen ment. Már nem tudom, hogy mi volt az az idő, amikor elkezdte csinálni.
Azóta volt win telepítés is, igaz nem ezért, hanem a win frissítésért.Esetleg más ötlet?
-
Atmil
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne.
Mostanában, elindítom a játékot vagy el sem indul, vagy néhány perc után kilép. Eredeti a játék.
RX480 cf-be használom a legfrissebb driver van fenn. 17.6.2
Magyarítva van. Be zavarhat?
Valakinek valami ötlet. Előre is köszönöm. -
maputo
tag
Azt tudom nehezen elképzelni, hogy hogy van úgy "értelme" versenyezni egy klasszikus autóval, hogy az adott szezon többi szereplője hiányzik.
-
tkesy
őstag
Augusztus 25-én jön az F1 2017
Steam-en elővételben 55 euro, és az oldalt nézve a Ferrari F2002-vel, a Williams FW14B-vel és a McLaren MP4/4-el is lehet majd menni... -
Rendo84
senior tag
Invitálni szeretnék 1-2 embert, akinek volna kedve Co-op-ban játszani teljes szezont 100% versenytávval, segítségek nélkül (a vonalvezetés és aut seb váltó választható).
Egyeztetnénk előre mindig, hogy mikor volna jó és azon a napon le is nyomnánk egy versenyhétvégét.
Nem vagyok profi, nem is a győzelemre élvezek el, nekem az számít, hogy jó futamokat tudjunk nyomni, szándékos balesetek nélkül.
-
macy
addikt
Nem hiszem el, hogy nem működik a trackir a játékban. Nem lehet valahogy működésre bírni?
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Csak beköszönni jöttem, tegnap este vettem meg a játékot és csaptam is vele egy jó 3 órát, többi F1 játékot nem próbáltam, de ez valami szuperül sikerült. A grafika szerintem ott van, a pályák, a környezet, az autók mind-mind nagyon jók, az emberkék mozgása kicsit darabos de egye fene, jó ez így is

Egyenlőre csak Time Trial-okat nyomtam, hogy szokjam a játékot kontrollerrel

OFF: Nem is tudtam, hogy ennyire penge jó kis aszfaltcsíkunk van kishazánkban
(Hungaroring)Szerk.: Ja és elég jól is van optimalizálva, i5-4460, GTX1070, 16GB RAM, Ultra High-ra belőtte magát a játék és átlag 80-90 FPS
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Én holnap fogom elkezdeni a száguldozást, az lenne a kérdésem, hogy a karrier mód hogyan működik pontosan, átigazolás szempontjából? Minden f1-es játékkal, móddal játszottam, de ez a 16-os elég jó lett, összetett, így első szezonban nem kezdeném egyből a ferrariban, hanem mennék egy tanuló-ismerkedős szezont mondjuk a torro vagy haas csapatában. Első szezon végén fel lehet jutni a ferrariba?

-
Danecay
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Próbált meg a STEAM-es fájlellenőrzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- DUNE médialejátszók topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- AMD FX
- További aktív témák...
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Extraflame pellet kályha
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

csak Loading 20 percig de semmi
(Hungaroring)