- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPhantom
csendes tag
Sziasztok még csak kezdő vagyok az f1 2016 ba. Viszont elkezdtem egy karriert 100% versennyel
szabadedzéssel és időmérővel expert nehézségi szinten . A helyzet következő nyomatom a versenyt első vagyok végig száraz napos idő a kocsi is száraz körülményekre van beállítva majd a 30. körben elered az eső és egyre erősebb. Kimegyek esőgumira váltani viszont a kocsi száraz pályára van beállítva ezért esőbe szinte kezelhetetlen a kocsi. A gép meg simán ott hagy esőbe ilyen körülmények között pedig vagy 10 másodperccel voltam a másodiktól. Az lenne a kérdésem hogy van ilyenkor valami beállítási lehetőség? Száraz idő után hirtelen eső? Mert a szemét játék erre persze nem ad egy tutorial videót vagy valamit. Ahol a fuel mix-et, differential, next tyrest állítom ott van olyan hogy Dowforce ott van 15 választható lehetőség lehet hogy itt kell valamit beállítani.. Mikor menet közbe állítom megjelenik egy kis kulcs gondolom azt jelzi hogy csak kiállásnál tudják majd beállítani a kívánt programot. Aki ért hozzá kérem segítsen mert így nem lehet játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest