- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPhantom
csendes tag
Hello mindenki olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tudtok e arról valamit hogy az F1 2016 Ps4 változat az Orosz pálya Sochi bug-os? Legenda fokozaton játszok már van egy kis rutinom a játékban. Viszont az orosz pályán 1 másfél másodperccel lassabb vagyok mint a többiek. Próbáltam már szinte mindent 6 féle autó beállítást már be is kapcsoltam az ideális év mutatót az íven megyek akkor fékezek amikor kell de mégis ott hagynak... nem értem... Bug-ra gyanakszom vagy én már nem is tudom vagy esetleg a differencia művön kellene állítani valamit de már próbáltam azt is hogy teljesen levettem és 100°% is felpakoltam. vagy az a baj hogy még mindig coltrolleren játszok sokan mondják hogy kormánnyal sokkal könnyebb lehet hogy ide már az kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Assetto Corsa Rally
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest