Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Azt hogy sikerült "elérnem", hogy a 08/26i patch után megnyitottam a játékot, majd a főmenüben kicrashelt, a relaunch után pedig eltűnt a career file és kezdhettem újra...wt actual f??
-
orc88
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Próbálkozz a Steam topikban
-
Heroes fan
őstag
Beírtam pár hozzászólással hamarabb is hogy melyik játék csinálja. Igen csak azért írtam ebbe a topikba mert csináltam neki topikot de senki nem nézte. Ezt már felraktam hamarabb is csak akkor lehet hogy újra kell indítani a gépet, hogy jó legyen ezt viszont nem tettem meg.
-
tkesy
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ezt nézd meg, remélhetőleg segít...
De ezt előbb is tisztázhattuk volna, hogy melyik programról van szó...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Heroes fan
üzenetére
De ez az F1 2016 c. játék topikja, így az Automobilista nem ide tartozik. Másik topikban tedd fel a kérdésed.
-
macy
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
De most az Automobilista nem megy nálad vagy az F1 2016?
-
macy
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Micsoda?
-
macy
addikt
Úgy látom a kínai nagydíjra gyakorolnom kell még egy ideig mielőtt nekifutnék a karriernek. Soha nem mentem még ezen a pályán.
-
törölt tag
Nekem mar ketszer csinalta azt a jatek, hogy kilepet magatol minden hibauzenet nelkul. Pedig verseny kozben jol alltam, pfuuu de ruhellem ezeket a bugokat. Legalabb egy oraja vezettem..

-
macy
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudok maxon játszani, de ha felhúzom akkor is csak 80% fölött látszott a kopás egy kicsit.
-
Forestgreen
aktív tag
Aki G29-el játszik, csinál valami specko beállítást (nem autó, hanem kormány) a játékban, mert minden pályát time trial top időhoz képest minimum 3 másodpercet kapok és nem tudom hol megy el annyi... kinyomom a szemét az autónak...
-
macy
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nincs vele gond, csak jobban nézne ki ha így kopnának a mamuszok.
-
jozsi252
veterán
Tegnap este a Hungaroringen nyomtam egy 50%-os futamot, és úgy vettem észre pl. lekörözés közben, még egyenesnél is lehúzódnak az ideális ívről, és volt hogy így szívtam meg. A 11-es kanyar után ugye van egy jó kis egyenes, jobb oldalt lett volna egy csomó hely hogy elmenjek mellette, ki is húzódtam jobbra, erre hirtelen jobbra átvágott, - első szárny egyből.. Szóval csinálnak hülyeséget azért.
-
tkesy
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Amúgy melyik Windows-t használod? (7 / 8.1 / 10)
-
törölt tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Windows updatet futtasd le, hatha talal olyat ami kell a gepednek.
Nekem ebbol a Microsoft Visualbol 8 fajta van. 2015-os nincs is a gepen. -
törölt tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Jo is az.

Egyebkent van 1-2 bug ami frissitest igenyelne, pl az hogy Vettel nyert nalam, majd a dobogora felall Sainz!?
+1lapot verve mindenkire...Illetve ha van visszajatszas nagyon leesik az fps. Az Ai lehetne figyelmesebb is, mikor gyorskoron vagyok idomero, es nem all normalisan felre.
Na meg ezt a 144Hz-es bugot is kijavithatnak. -
macy
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Szerintem valamelyik microsoft visual c++ hiányzik neki.
-
Heroes fan
őstag
Amit beírtam hibaüzenetet az mért írja ki mikor betölteném a pályát?
-
macy
addikt
Na, behúztam az első helyet Bahreinben, igaz csak hardon megyek, 50%-os futamokat. 3-ik helyről rajtoltam, 2 boxkiállás volt. Assettoban ilyen AI lenne, meg pit stratégia, az maga lenne a tökély.
-
Heroes fan
őstag
this application has requsted the runtime it in an unusual way.
Please contact the applications support team for more information.
Ez mitől van? -
törölt tag
-
oneak7
tag
Karrier közben tudod állítani a nehézségi szintet?
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudom akkor miert nem jo nalam, igaz en win7-et hasznalok.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akkor nalad mar jol megy 144Hz-en?
-
macy
addikt
válasz
Forestgreen
üzenetére
Én szó szerint bealudtam. Elindítottam a játékot és többre nem emlékszem
Éjjel 3-kor ébredtem fel. Szóval ma estére maradt Bahrein, hacsak nem Assetto lesz. Kijött az új dlc, meg Monza. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
120Hz-en minden okes, de azert szeretnem a 144Hz-et hasznalni.
Legujabb driver van fent nalad? Illetve ha OC van rajta probald visszavenni. Nekem a 2015 is erzekeny volt mindenfajta OC-ra, de ez most stabil.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam én is. A töltő képernyőnél mintha kifagyna, de egy ok után már megy is és nekem sem engedte módosítgatni azokat az értékeket. Akkor lehet, hogy csak a 144 Mhz a gond és nem a G-Sync.
Most úgy nézem, hogy magától megjavult, már nincs ilyen gondom. Egyszer majdcsak neked is megjavul, vagy majd jön a patch.

Én amúgy szenvedek a játékkal. Kapom folyamatosan kb 30 percenként a "the d3d device has been removed" hibát és szétszáll a játék... Most visszavettem a VGA tuningból, meglátjuk. Más játék vígan megy, de ez lehet kevésbé szereti a tuningot. Mondjuk elnézve a hivatalos fórumot, másnak is van gondja gazdagon.
-
Heroes fan
őstag
Akinek nincs erőműve az is tud játszani vele.
-
törölt tag
Udv!
Nekem csak egyetlen egy problemam van, hogy amikor elinditok egy quick race, vagy time trial, akarmit a tolto kepernyonel befagy feher kep nem latom a beallitast, es nem tudom kivalasztani hogy hany %-os futam legyen, az Ai milyen nehez legyen stb, csak nyomok az OK gombra elindul, de a beallitasokat nem latom.
Erre van valami fix? -
ForRedGlory
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
Középiskola kollégiumban volt 4 db PC és minden toltuk az időmérős köröket, hogy ki a jobb...
Leginkább Monacoban versenyeztünk.Megjegyzem, a Grand Prix 3-al még többet játszottunk.

Azok a hangok.... Egyébként ezeket a feliratokat tökre hiányolom, hogy élőben számolja a hátrányt, stb.
-
mcwolf79
veterán
[Úr Isten, emlékszik még erre valaki?]

Emlékszem kollegámmal mennyi órát toltunk bele éjszakánként multizva 1 gépen (x kört én, x kört ő). Mennyit bújtuk akkor a gyakorló körök után a grafikonokat, hogy a pálya melyik szakaszán lehet még kisajtolni egy század másodpercet. Azok a régi szép idők <3
Honnan jutottunk el [idáig]
[Ez is tanulságos] -
cyberkind
félisten
válasz
bendeguz76
üzenetére
Szerintem se, csak nekem nem mind jön be.
-
cyberkind
félisten
válasz
bendeguz76
üzenetére
Innen vadászom, nemrég linkelték, viszont ezekből se mind fekszik nekem az adott pályára, meg kell találni ami jó.
-
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Nálam a kocsibeállítás min. 1mp-cet hozott, aztán ahogy tanultam a pálya határait egyre jobb lettem, kb a legend ai-val nagyon de nagyon szorosan küzdhetnék de az már durva lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Akkor marad az, hogy használd ki a pálya és játék adta csalásokat, azzal is sokat nyerni.

-
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Akkor még gyakorolni kell illetve a kocsit ajánlott jól belőni, én még sokat is hagyok a körömben.
-
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Én billentyűvel 1:33 végét mentem Bahrain-ben, a top időhöz kormányszett kell.
-
Forestgreen
aktív tag
macy: Pont tegnap nyomtam én is le Bahrain-t. Csak azért nem volt rajt-cél győzelem, mert bealudtam rajtnál és visszaestem a negyedik helyre, de ha jól emlékszem 3-4 kör után már a kerékcseréig végig az élen voltam...
Q3-ban 1:34 vége sikerült, Time Trial-ban 1:33 végét mentem, de a top idők 1:30-asok, amit nagyon nem értek... hol bukok el 3, 5 másodpercet...
Első futamon ausztráliában 4. hely lett meg, mert az első körben a második egyenes végén kiszorítottak a kavicságyba...
orc88: hány %-os futamokon sikerült ilyen hamar az a sok futam?
Én tegnap a 25%-os bahreine futamon majd meghaltam 
-
jozsi252
veterán
-
tkesy
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Ez már eleve tömörített anyagot ad, én nem szoktam konvertálgatni még... Ahhoz képest hogy amit a Fraps rögzít nyersen ez alig foglal helyet... Amúgy amivel sokat tudsz nyerni, hogy csak 30 fps-t állítasz be.
orc88: basszus én még csak az első versenyen vagyok túl, Te meg már végig is toltál egy szezont...

-
orc88
őstag
Első szezon, utolsó verseny előtt valahogy így alakultak a dolgok
Fejlesztés
A szezon utolsó pár versenyére érdemes befagyasztani a fejlesztéseket, ha már nincs befogható távolságban senki, vagy ha esetleg már nagy az előnyötök, így minden megszerzett Resource pont után 25% bónuszt kapunk, viszont csak a következő szezon elején költhetjük majd el őket.
-
jozsi252
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez a manuális mód gondolom az hogyha benyomom az adott gombot, akkor onnantól fogva elindul a képernyő mentése. A-ra átraktam, de akkor sem jó.. Amúgy ha lenyomod az adott gombot, akkor egyből meg kell jelennie, jelen esetben nálam jobb fent a jelnek hogy a felvétel elindult?
Az nem lehet hogy a játékoknál nálam nincs hozzáadva az F1 2016? Vagy ennek attól függetlenül mennie kellene?
-
orc88
őstag
Reggel félkómásan leültem játszani, és véletlenül új karriert kezdtem, mivel rossz gombot nyomtam

Hiába nyomkodtam az ESC-et, már nem a régit töltötte be hanem azt dobálta, hogy válasszam ki az újhoz a dolgokat. ALT F4, újraindítás és megmaradt minden végül

-
Forestgreen
aktív tag
Míg nem vettem fel a videót és nem néztem vissza nem is láttam, hogy kicsit késik a kormánymozdulat, ami játék közben nem észrevehető...
-
A Push to Talk-ot allitsd on-ra. Ha off-on van, akkor folyamatosan ad a mikrofonod, ha van. Ha on-on van, akkor csak a beállított adás gomb nyomvatartása alatt ad a mikrofon.
A tobbieket pedig ugy tudod némítani, ahogy a kolléga leírta. Arra kell meg figyelni, hogy a mute all elvégzése után csatlakozó játékosok nem lesznek némítva, azokat vagy egyesével némítod, vagy újra mute all. -
Bib
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Igazából sokkal szebbnek én nem látom a tavalyinál ,de tény a Gtx970 -et fullon tekeri vsync -onon.
Tudja e valaki hogy multiba a kollégák hangját hogyan lehet kikapcsolni, mert alapból a mikrofon aktív Push to talk on/off-nál ha jól emlékszem alapból off.2-3 embert hallottam ahogy hangfalon küldik,azt se tudtam mikor váltsak semmit se hallottam
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
Én GeForce 770-es kártyával nyomom. Az ultrát abszolút nem bírja, csak 15-20 fps van. High beállítással már játszható (csak a tükör van ultrán), 45-50 fps van, esőben ez lemegy 40-re. Ízlés kérdése, ha valakinek nem elég a 45 fps, lemehet medium grafikára, még úgy is szép a játék. Szerintem nem vészes a hardverigény, mivel nálam mindezt nem full HD-ban tudja, hanem QHD-ban. Tehát egy kisebb monitoron valószínűleg még egy régebbi kártyával is hasít.
-
Chereiose
addikt
Ha nehezebbre állítom akkor gondolom a valós erőviszony kijönne, csak nekem ez olyan irreális...
Persze egy játék, de jobban szeretem a valóságot (bár ha magamat kiveszem akkor pl. a 2 merci ugyanúgy mindig 15mp el előrébb van, többi csapat meg úgy van helyileg mint igazából)
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - OFF topic
- Windows 11
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)