Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
őstag
válasz
Chereiose
üzenetére
Ez végül is egy játék. Mi értelme lenne lejátszani az F1-es szezont ugyanazokkal az erőviszonyokkal?
Bár lehet hogy valaki szereti az unalmas játékokat.
Idényben végig nézzük, ahogy a Mercedes minden időmérőt és versenyt megnyer. Ezt ki a fene akarná újra élni még a játékban is? 
-
tuctuc
aktív tag
Sziasztok!
Aki "gyengébb" gépen tolja, tudna segíteni gépigényben, megpróbáljam egyáltalán beszerezni?
(noti, i7-4600u, 8750M, 8GB)
Köszi
tuctuc -
Chereiose
addikt
Tök jó, hogy a Renault riválisnak hamiltont adja
Jó vicc... -
-
cyberkind
félisten
Billentyűvel ki milyen nehézségen tolja?
Nálam szerintem az Expert lesz a határ. -
jozsi252
veterán
Sokkal jobb megoldás hogyha a Leaderboard-ról beállítjátok az adott emberke setupját. Akár többnek is, és összehasonlítjátok szépen lassan hogy mik a különbségek.
Amúgy az alap Setup ha nem nyúlok hozzá, akkor az mi? Pl. egy SPA-ba a top speed-et állítja be a rendszer, a Hungaroringen nagyobb leszorító erővel rendelkező setupot, vagy minden pályán van egy közepes megoldás hogy gyors is, leszorítóerő is van, stb.?
-
cyberkind
félisten
Az milyen hiba lehet ha nem találok beállításokat a Workshop-ban?
-
válasz
bendeguz76
üzenetére
ÉN is sz*ptam nvidia driverrel... Nekem laggolt a játék egy GTX970, 16GB RAM és I7-2600k társaságában

-
bendeguz76
aktív tag
megoldodott.nvidia driver probléma volt.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Vannak már setup-ok a pályákhoz, vagy jók a tavalyiak is?
Megakarnám venni a játékot de ha nem tudom belőni a kocsit akkor majdnemhogy minden nehézségen szopok a gép ellen, így meg nem lenne sok kedvem játszani, köszi! -
bendeguz76
aktív tag
benchmark is simán végigmegy,nem értem.
-
bendeguz76
aktív tag
kis segitség kellenne.mitől lehet az,hogy minden faszán sikerült,telepitettemm.program elindit beállitok mindent behozza aktuális pályát és mikor betesz az autóba a játék kilép magától.itt basztatom már félórája de nem jövök rá.virusirtót is ki be kapcsoltam.eredmény mindig ugyanaz.
-
orc88
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
50%os versenyeket tolok karrierben. Szvsz jobban lehet gumitaktikával ügyeskedni mint 25%-nál. Jobban kijönnek a különbségek.
-
Forestgreen
aktív tag
Engem nagyon felhúzott az AI tegnap. Első futam Ausztrália, 2. helyről rajtolok HARD fokozaton. harmadszori rajtnál is a második egyenesben hátulról megpöccintettek, de negyedszer már nem kezdtem újra, a végéről kellett feljönnöm a 4. helyre, lecsúsztam a dobogóról... Amúgy én 25%-os futamokat megyek...
-
Chereiose
addikt
Career Boost DLC-t felhasználtam, de hol tudom valójában használni? Mert semmit nem ír a játékban, hogy adott volna valami pluszt.
-
sz_abika
addikt
Kiégett,öreg rókaként F1 2012 után megvettem a játékot, hogy kicsit játszak valami kevésbé hardcore játékkal ami ad élvezetet is...
..hát full offal 30perc volt mire megszoktam az idei játékot, de egy ABS on azért elkél a dologhoz..Egész jó móka lett, bár van nem egy érthetetlen része. Ilyen pl a versenytáv állítás, hogy a korábbi 10%os állítgatás helyett miért kellett 25%-50%-100%ra tenni és hogy ezzel párhuzamosan mozog a kvalifikáció az meg végképp érthetetlen.
Egy versenyhétvégén vagyok túl, bettettem Hardra egy Mclarennel, de szegényes keverékkel hoztam egy 4. helyet -> igazán lehetne olyan AI szint hogy "dinamikus". Megyek annyit amennyit megyek, de az AI úgy skálázódna, hogy egy Mcvel a top10 aljáért küzdjek. Ezt az FPk alatt felmérhetné a rendszer, hogy mennyit tudok és úgy lövi be a nehézséget a futamra.(#162) Gbcrtrtlp: szvsz a speedtrap és DRS zonákra gondolsz.
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
Mit jelentenek a sárga és a zöld körök a pályatérképen? A minitérképre gondolok, amit vezetés közben baloldalt látsz.
-
Strezi
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Én 3440x1440 ultrawide - on tolom, az az igazi

-
jozsi252
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
Kalibrált Dell U2717D-n gyönyörű képe van a játéknak! UHD fölösleges szerintem, ahhoz combos GPU is kell.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem is be kellene szereznem már egy WQHD, vagy UHD monitort, ahogy nézem, csak úgy "dobálóztok" a pixelekkel

-
ForRedGlory
félisten
Na megvettem én is PC-re. Elég jól fut (1440p Ultra, átlag 87 fps), de ami a lényeg, hogy Xbox One kontrollerrel is lehet vele élvezetesen játszani.
-
Forestgreen
aktív tag
Én G29-el játszom. Sok játéknál zavaró a kattogás, amit a fogaskerekek produkálnak. Úgy vagyok vele, hogy az F1 2016-nál az erős FFB-vel még akár hasznosnak is mondható. Ha rámegyek a rázókőre jó indikátor, melyik részén vesztek sebességet és hol nem lassul az autó...
-
mcwolf79
veterán
Aki X360 kontrollerrel játszik az milyen beállításokkal tolja?
Nekem többnyire az a bajom, hogy nem tudok finomabb kormánymozdulatokat végrehajtani. Mit kell állítani, hogy azon finomítsak? -
munky
őstag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy többnyire a pozitív visszajelzések vannak túlsúlyban az idei játék kapcsán.
Egyelőre kivártam a vásárlással, de kezd meggyőzni a jó fogadtatás és a sok elismerő kritika.
Az online rész mennyire stabil? Nem szakadozik?
Ha van itt olyan aki hasonló kaliberű géppel játszik mint az enyém, megköszönném, ha megosztaná a tapasztalatait hogy fut a játék.

(i5 3450, 8GB RAM, HD 7870 2GB, Win10, 1080P)
-
-
MajaG
senior tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
PC a patchekkel elég komoly képességekre tett szert, de azért pont ő vele kérdezem, mert az már egy vállalható fizikai szint konzolon is. (XO-ra akarom megvenni)
Persze minden relatív.
Azért érdeklődőm előre, mert nem akarok megint csalódást, minden évben megvettem ezt a szart és xboxon nem éppen olcsó...
-
MajaG
senior tag
Sziasztok!
Senki nem írt a fizikáról. Milyen?
Van végre? Vagy ugyanúgy Arcade fos?
Mondjuk Project Carshoz képest milyen?
-
macy
addikt
Egyébként a damage-et mire kell állítani? Hol a legdurvább, full-on vagy simulation-ön?
-
macy
addikt
Senki nem vezet cockpitből?
-
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy ezeknél a turbós motoroknál hol érdemes gyorsításkor felváltani? Hol az ideális? Ha a HUD-on a keret piros lesz, vagy amikor a ledek pirosak lesznek, vagy menjen inkább már bele a lilába is?
-
tkesy
őstag
Azt tudja valaki, hogy ez a világító zöld pont a fordulatszámmérőn mit jelent?

-
kozmy
őstag
Elég jóra sikerült most az F1 szerintem
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Áruljátok már el, hogy Monaco-ban azt a qrva hajtűkanyart (alagút előtt 2-vel) hogy kell bevenni???
Egyszerűen nem tudom bevenni, egyszer sikerült vhogy, de jobbára mindig nekimegyek a szemközti falnak, mintha nem bírnám eléggé fordítani a kereket. Akárhogy próbálom, teljesen lelassítok, de úgy sem megy.Amúgy ma vettem meg a játékot, eddig nagyon bejön (igaz még csak Time trial-lal próbálkoztam). Utoljára az F1 2012-vel játszottam huzamosabban, akkor vhogy a kontrolleres irányítással nem bírtam megbarátkozni, most vhogy jobban megy.
-
Chereiose
addikt
TV-n jobb élmény játszani, PC-n sem volt már kormányom így meg jobbnak láttam One-ra venni
Pedig hezitáltam, de mivel valószínűleg eladom a PC-m így hamar eldőlt a kérdés. Szóval a liga már nem valószínű, kormány nélkül nem is tudtam volna már felvenni a versenyt veletek..
-
Chereiose
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én Xbox on azzal játszom
Simán jól lehet vele játszani. -
válasz
jozsi252
üzenetére
Csak az érdekes, hogy az Nvidia Experience-szel mindig lefrissítettem a drivert, amikor jelzett, hogy jött ki új. Ezek szerint nem elég ez, hanem tiszta telepítést kell csinálni?
Ami még furcsa, hogy nem mindig adta elő, hanem csak néha. Remélem, hogy most már jó lesz, mert ha nem, akkor fogalmam sincs, hogy merre keressem tovább a probléma forrását.
Egyébként amikor laggolt, akkor a menüben a kurzor mozgatás is néha kimaradt billentyűzettel is. -
ForRedGlory
félisten
Probalta ezt valaki Xbox kontrollerrel?
Perpill nincs kormanyom, de a sztori mod erdekel. -
válasz
jozsi252
üzenetére
Hááát kiderült, hogy nem a legfrissebb... Pedig mindig frissítettem... 368-as kezdetű volt, most 372.54 a legújabb. Legyalultam az egészet és újraraktam a legújabbat tiszta telepítéssel. Mentem pár kört jónak tűnik egyelőre (kopp-kopp). Remélem nem csak az újraindítás miatt javult meg egy darabig...

Nekem is GTX970-em van, viszont Windows 10.Ha ez sem segít, akkro passzolom, mert a vas elég kell, hogy legyen. Ráadásul SSD-ről fut.
-
jozsi252
veterán
Technikailag biztos nehezebb lett volna megoldani, mint ahogy a Pit-be a beállást is totál manuálisan. Nekem ez a játék így már megfelel, az újítások, grafika, stb.. nagyon régóta kellett már. Ez a manual start is nagyon jó dolog, törésmodell is jobb lett.
(#124) Jim74
V-Sync-et gondolom próbálgattad kapcsolgatni? Szerintem próbáld meg a többi grafikai beállítást is módosítgatni. Akár az élsimítást, akár a felbontást, vagy amit még tudsz, és úgy próbálgatni. Nekem Win 7 x64 van, STRIX 970-el, legfrissebb nvidia driverrel, de ilyeneket én nem láttam hogy produkált volna.
Drivered biztos hogy a legfrissebb? Csak azért kérdem mert külön jött ki a F1 2016-hoz. -
orc88
őstag
Van valakinek kedve pár kört csapatni? Steam: [ShaDo.OW] Expert és Legend közötti skill.
-
Rájöttem, hogy hintamechanikás, görgős forgószékből nem lehet normálisan kormánnyal játszani

-
Forestgreen
aktív tag
Nah, kezd alakulni, bár a "setupolás" nem az én műfajom, de gyári beállításokkal Hard AI ellen már megy a dolog...

-
jozsi252
veterán
Úgy van ahogy leírta Jim74. Úgy is lehet rajtolni hogy üresbe hagyod, nyomod a gázt, majd amikor a piros kialszik akkor nyomsz egy 1-est és elindul a kocsi.
Úgy is lehet hogy azt a váltófület amivel váltasz lenyomva tartod, és amikor kialszik a lámpa akkor felengeded, és szintén elindul a kocsi. Ennél a 2-nél vigyázni kell, hogy nehogy hamarabb válts mielőtt kialszik a lámpa, vagy nehogy hamarabb engedd fel mert egyből jár a bünti!Ha a Start Assist be van kapcsolva, akkor lényegébe ugyanaz a rajt mint az eddigi játékoknál, tehát nyomod a gázt, kialszik a lámpa és elindul a kocsi, tehát itt nem tudsz kiugrani.
Mentem most a ringen szép tiszta időbe, még mindig lenyűgöz a grafika, ahogy a nap szembe süt meg ilyenek..
Az lenne a kérdésem, hogy azt be lehet valahogy állítani hogy a távolabbi dolgok is látszódjanak egyből, ne csak úgy ha közelítek? Van valami ilyesmi beállítás szerintetek? -
Lenyomva tartod a felfelé váltó gombot és amikor kialszanak a piros lámpák, felengeded. Szinte ugyanaz, mintha akkor raknád egyesbe, de valahogy mégis máshogy lehet elindulni, mintha akkor raknád egyesbe, mikor kialszanak a lámpák. Sőt ha hamar engeded fel, akkor ki is lehet ugrani rajtnál és kapod egyből az áthajtásos büntetést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Danecay
addikt
Nálam is olyan 360 fokon van a kormány, minden egyél linearitás és szaturáció 0. Nem baj az ha egy kicsit virgoncabb a verda és jobban oda kell figyelni a kigyorsításokra és a fékezésekre, hogy nem blokkoljanak a kerekek

-
jozsi252
veterán
Kormány linearitás az kell nekem hogyha egy kicsit kell csak tekerni akkor ne legyen olyan érzékeny. Ugye ha 0-ra van rakva, akkor lineáris teljesen a kormányzás, szóval a 30-40 környéki érték nekem nagyon jól bevált. FFB-n még finomítottam, úgy néz ki hogy 70-20-80 lesz a jó érték.
G29-nél ugye a driverbe már nem lehet állítani az FFB erősségét, mert a Gaming Software nem ad rá lehetőséget, direkt azért hogy a játékon belül lehessen szabályozni. Elején nehéz volt megszokni ezt a dolgot, de most már így egyre jobban be lehet lőni a dolgokat.
A rajtolási megoldás rettentő módon bejön nekem is. Itt tényleg azon múlik hogy a váltófület mikor mozdítod meg, sokat lehet nyerni egy rajton ha jók a reflexeid.
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Én is 240-en játszom, de kormányon lineritást és szaturációt nem állítottam. A féken és a gátzon a kettő közül valamelyiket 50-re vettem, talán így nem pörög ki olyan könnyen és nem blokkol olyan hamar, de lehet, hogy placebo és a proci tuning okozta anomália megszüntetését követően vált kezelhetőbbé az autó.
Egyelőre én is elégedett vagyok. Szép a játék, tetszik a rajtolási megoldás, valamint, hogy nem lehet őrült módjára berongyolni a pitbe

-
jozsi252
veterán
Na azt kell mondanom hogy most kivételesen kitett magáért a Codi. Az előző évekhez képest szerintem fényévekkel jobb lett a mostani játék. A manual start is jó lett, a grafika is, az gázzal is csínján kell bánni kigyorsításkor, még lehetne sorolni. 27"-on 2560*1440-es felbontáson nagyon szép képe van a játéknak.
Kormány Linearitást én 36-ra raktam, Saturation-t meg 13-ra, hogy egy kicsit előbb "érje" el a beállított kormányelfordulást a játék. Én 240 fokon játszok, ti?
Már várom hogy hazaérjek, aztán kipróbáljak egy teljes qucik race módot hogy milyen. -
Forestgreen
aktív tag
Elég kevés ismerősöm van, aki az F1 2016-al játszik, így a leaderboards nagyon üres. Akinek nem nagy teher fegyen fel az ismerősei közé, "rendszerigenyhu" néven vagyok fenn steamen.
-
Chereiose
addikt
Semmi, hülyeséget írtam

-
macy
addikt
Na, csorog lefelé, kíváncsi vagyok milyen lesz. Nem örülök neki, hogy csak 1360x768-as felbontáson tudom kipróbálni.
-
válasz
Forestgreen
üzenetére
Csak sportból húzom

GTX970-et járatok vele. -
válasz
Forestgreen
üzenetére
Na megvan a hiba....
A 4,3-ra húzott i7-2600k okozta kihagyásokat. Eddig ilyen gond nem volt vele. BIOS-ban visszaraktam mindent alapra és tökéletesen megy a játék. Az kezdett gyanús lenni, hogy a menüben is volt, hogy kétszer kellett valamelyik kurzor-ra nyomnom, hogy reagálja a program.
Úgy látszik, hogy mégsem olyan stabil az OC a gépemen.

-
jozsi252
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
Ja ez kérdés lett volna hogy nem-e túl erős neked.
Azért írtam hogy nekem túl sok hogy a környezeti hatásokat is 100%-ra rakom fel. Azért raktam 20%-ra csak. Az Strength 80%-on van, a Weight meg 70%-on van nekem, így jó az FFB beállítás. Így hogy belőttem nekem már jó minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Mazda topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Apple asztali gépek
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Synology routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Idényben végig nézzük, ahogy a Mercedes minden időmérőt és versenyt megnyer. Ezt ki a fene akarná újra élni még a játékban is? 
Jó vicc...
Úgy már vállalható a legend.