Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
Ötlet? Stream-es a játék
-
Vadernagyúr
senior tag
Ma megvettem a játékot
Már alig várom,hogy játszak vele 
-
psyko28
csendes tag

-
ricsi8800gt
addikt
Amikor azzal a hiba üzenettel ki lép a játék hogy az f1 2016 executable működése leállt az mire utal ?
-
ricsi8800gt
addikt
Ti hogy fejlesztitek az autót ?Mert azért ami már drágább fejlesztés oda kell sok pénz meg oda kell azért jó eredmények is.Vagy csak gyűjtögettek és fejlesztetek?ezt ki hogy csinálja?mert versenyröl versenyre nem igen lehet fejleszteni ha kevés a pont vagy a pénz
-
tkesy
őstag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Egyébként már megtörtént amire vártál....
De ettől függetlenül érdemes megvenni mert megéri az árát...
-
sz_abika
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Lehet, akkor meg mindegy az ajánlat

-
Don.Corleone
aktív tag
Köszi az információkat! Ebay-en 24 euróért hirdetik ezt a kulcsot. Mivel már jó ideje megjelent és állítólag ez a 16-os jó lett nagyon, lehet a vásárlás mellett döntök, minthogy várjak hónapokat hogy feltörjék. Utóbbi opció mellett azért tartottam ki, mert amennyire játszhatatlan lett a 2015, nem akarom az ablakon kiszórni a pénzt. :/
sz_abika, ha működik ez az opció és vevő lennék rá.
-
Danecay
addikt
Pár napos hírértékkel bíró információ, hogy lehet F1 2017 BETA teszternek jelentkezni. 300 főt választanak be PC, PS4 és XBOX One platformonként. Sajnos az európai régióban ezt a lehetőséget kizárólag PS4-re korlátozták. Mondjuk ez utóbbi érdekes.
Jelentkezés itt: 2017 Beta Sign-Up
-
sz_abika
addikt
Sajátom nem átruházható Steamről?
Mert Kanadáig jutottam a sztoriban, aztán időhiányában már nem is játszottam vele, elpasszolnám ha el lehet.
-
Danecay
addikt
válasz
Don.Corleone
üzenetére
-
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Kifizeted a terméket az ebay-en és mailben küldik a kódot, amit a Steam-en tudsz regisztrálni. Ezután letöltődik a játék és telepítődik. Kész.
A warezt szerintem ne erőltesd itt...

-
Don.Corleone
aktív tag
Valakinek van róla tudomása hogy várható-e tört verzió? Illetve az érdekelne, hogy ebay-en árulnak steam kódot a játékhoz, vásárolta ilyen módon valaki? Hogy kell ezt elképzelni?

-
Chereiose
addikt
Az Xbox One kontroller végre működik rendesen PC-n? Mert a tavalyi részben nem volt támogatott és nem is működött rendesen, nem tudom hogy hozták össze akkor ezt...
-
GuruZone
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
mindened megmarad. Kilépéskor egyből feltöltődik!
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok,Olyan kérdésem lenne hogy wint kellene telepítenem.És ha ezt meg teszem akkor el vesznek a mentéseim a játékban,Steamon keresztül nincs mentés? hogy ha újra teszem a wint meg vissza a játékot és onnan folytatom ahonnan abba hagytam.vagy kuka lesz minden és új szezont kezdhetek ?
-
stvnppp
senior tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Pont ez volt a lényege a választásodnak: Év végéig tudsz fejleszteni, vagy év végéig befagyasztod és az addig szerzett fejlesztési pontoknál (azthiszem) 25 %-kal többet kapsz.
-
orc88
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
A szezon végéig befagyasztottad a fejlesztéseket
-
ricsi8800gt
addikt
Hogy tudom vissza állítani azt hogy az autót tudjam fejleszteni?Mert mindenhol lakat van.Valmait meg nyomtam

F7 UPGRADES DEVELOPMENT CEASED ezt irja
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Totatti(Hun)
üzenetére
Dobsz nekem is linket ?
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Magyarosítás van?? -
D5
aktív tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő, amikor én is kormányba fogok beruházni. Eddig X360 controllerrel toltam, de a 2016-os F1-ben egyszerűen képtelen vagyok apró, finom irányváltoztatásra. Sajnos negatív linearity-t és negatív deadzone-t sem lehet állítani benne
(pedig ez segítene).Szóval mit ajánlanátok. Max. 50-60 K lenne rá a keret, és bevált, jó minőségű szett kellene. Előre is köszi!
u.i.: videón láttam egy-két helyen, hogy van egy kicsi késleltetése a kormányoknak is (gondolok itt arra, hogy nem egyből fordul a kocsi, ha a kormányt tekerjük). Na már most ez valóban így van? Vagy csak egyes kormányoknál van ez így? Vagy csak a tündeszemem csalna?

-
foxboro
tag
Sziasztok,
Tudna valaki Thrustmaster F430 FBB kormányhoz részletes beállításokat adni?
Köszi,
Tamban -
Csapoati
nagyúr
válasz
matyialiga1
üzenetére
Olyan nincs, hogy R7 200, a legkisebb ilyen az az R7 240. Na most ddr3-asat már nem éri meg venni, az meg olyan. Az R7 250 meg ddr5-ös, de árulnak belőle 1 gigásat is, azt se szabad megvenni. Az első szerintem kicsit is időtálló vétel az az R7 260X. Nem látom értelmét 30 ezerért megvenni ezt (már ha van még valahol), mikor az R7 260X is már 32 ezertől kapható. Mondjuk a legjobb talán egy Geforce GTX 750 Ti lenne, az is kb ennyibe fáj (csakis 2 gigásat abból is).
-
GuruZone
őstag
válasz
matyialiga1
üzenetére
a minimum HD5870 kb. 2.5x erősebb kártya, mint egy R7 200.
Azon nem menne el szerintem. -
Csapoati
nagyúr
válasz
matyialiga1
üzenetére
R7 260X alatt nem mernék belefogni a játékba.
-
GuruZone
őstag
válasz
matyialiga1
üzenetére
Szia, a procid a gyenge pont.
Minimum követelmények:
CPU: Intel Core i3-530 2.9GHz vagy AMD FX-4100
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5870 (1024MB)
DirectX: DX 11
HDD: 30 GB
OS: Win 7 x64A G840-es Pentiumod papíron hozza a Core i3-530 szintjét, de hát mégis csak egy Pentium.

-
matyialiga1
csendes tag
Sziasztok!
Alaplap: ASUS P8b75-M LX
Processzor: Intel Pentium CPU G840 @ 2.80GHz
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 650 1.0 GB
Memória: 8 GB DDR3 Kingston HyperX Fury Blue 1600MHz
Táp: 400W FSP Everest 80 Plus
HDD: Samsung HD322HJ 320GB
Operációs rendszer: Microsoft Windows 10 PRO , 64-bitegy ilyen konfigu gép tudná vinni az F1 2016-ot?
-
Extracsaba
tag
Találtam megoldást a gamepadra.
Ha esetleg valakinek nem müködne rendesen probálja ki ezt
Nekem a gamepadomat xbox 360 wireless receiver for windowsnak ismerri fel a számitógép.
Az f1 2016 meg Xbox controllernek.
[link] -
GuruZone
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Autóbeállítástól függ, jó setuppal nem nehéz lilázni.
Nekem nagyobb gondot okoz, hogy konstans időmérő köröket kell tolni. -
GuruZone
őstag
válasz
Extracsaba
üzenetére
sokat segítene ha beírnád, hogy pontosan milyen kontrollert használsz/használnál
-
Extracsaba
tag
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, és olyan problémám van, hogy a gamepaddal ha kikapcsolom a track kontrollt
nem lehet vele egyszerűen irányitani az autot.
Fullnál is vannak kormányzási nehézségek, de a 2013-ban tökéletes volt.
Már az elején mikor belépek a játékba nem ismeri fel a kontrollert, azt irja manuálisan állitsam be.
Esetleg valaki nem tud rá valmi megoldást?
Köszönöm. -
tkesy
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Úgy kell végigmenni az adott távon a kapott / választott típusú gumival, hogy lehetőleg lila vagy a zöld szektorba maradjon a csúszkán a kis kör, másrészt meg szintidő alatt maradjál...
Ez alapján számolja a program a gumikopást az adott keveréknél, ami alapján meg a javasolt versenystratégia készül... -
tkesy
őstag
Az első 10-ben általában mindenki Mercedes-el van, náluk a valóságban is sokkal kisebb az az "ék" mint ami a Redbull- nál, vagy Force India-nál jól megfigyelhető, viszont a játékban pl Monaco, Montreal, Baku (hogy csak az utóbbi 3 pályát említsem ahol néztem a top10-eseket) mindenki a gyári 5-5-ös beállítást használta...

@Motion_Blur: thx, ezek szerint kevertem az on-line versenyes dologgal...
-
tkesy
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
ricsi8800gt
addikt
Amikor a szabadedzéseken vannak feladatok ès mikor 10 kört kell még tenni. Mikor vannak a 10 kis pötty akkor ott mi is a pontos feladat? Mert nekem piros mind, hiába megyek jól meg a köreiben is meg döntöm akkor is piros ès failed van.
-
Strezi
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2. Nem bugos, hanem szándékos döntés hogy el kell találni az otimális magasságot, nem mindig a lagalacsonyabb a leggyorsabb. Mont ahogy a valóságban sem, jó példa pont a redbull, ami alatt akkora ék van hogy csak na

-
Motion_Blur
félisten
1. mert bugos a játék
2. mert bugos a játék
3. mindig is különbség volt TT-ben az autók teljesítménye között, nekem ebben az idei játékban pl a Red Bull fekszik a legjobban, azzal jobb köridőket tudok mint a Mercivel... online természetesen azonos fizikával rendelkezik minden autó -
tkesy
őstag
Lenne pár kérdésem a TT kapcsán, megnézve a top 10-es setup-okat:
- miért mennek mindig max guminyomással,
- miért nem állítják lejjebb a hasmagasságot,
valamint mióta van különbség az autók teljesítménye között? (nem egyformának kellene lennie? vagy ez csak régebben volt?) -
JustGamer
csendes tag
Valaki játszik itt közületek Thrustmaster Ferrari Gt Exprience kormánnyal? Nagyon darabos a vezetése amikor csak egy kicsit nyúlok bele az itányításba.... Ehhez tudnátok valami beállítást adni?
Válaszokat előre is köszi!
-
Ataxia
tag
udv
beszereztem en is a jatekot.
xbox kontrollerrel játszok, de eleg gyenge koroket megyek. ( bahrain 1:33.5 )
a kontrollerhez van valakinek beállítási javaslata amivel talán nyernék pár tizedet. ?assistoknál látom, hogy sokan nem használnak vagy mediumra rakják a kiporgesgatlot.
Lehet ezzel is időt nyerni ha mondjuk mediumon hasznalnam csak? -
hacseki
tag
Mert hadilábon állok az angollal
És az se bajj ha tudom mivan leírva ha estleg állítgatok valamit.Különben nagyon jó a játék szerintem.Most vettem meg,még soha nem játszottam F1 játékkal de bejön nem is nagy a gépigénye minden maxon van é szépen fut.Pár óra tesztelés kormány állítás (ismerkedés) után elmondhatom hogy élvezetes játék. 
-
ricsi8800gt
addikt
Na neki esek az első szezonnak a játékban.Amikor meg jött a játék akkor Suzukában járt a mezőny és én is onnan mentem végig ABU-DZABI-ig egészen.Most az első szezonnak esek neki.Kíváncsi vagyok rá melyik csapatot ajánlja fel
-
hacseki
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok van magyarítás az F1 2016 hoz?Láttam videot ahol részben magyar volt a menű csak nem találok hozzá sehol. -
Motion_Blur
félisten
Érdekes módon én a Red Bull-al tudom hozni azt az idő amit a Mercivel, sőt 1-2 tizeddel jobb is vagyok
ebben körben még maradt bő 3 tized, de ennyi.Mercit nem tudom kiautózni

-
JustGamer
csendes tag
Sziasztok!
Coop társat keresnék F1 2016hoz 25%os versenyekre
jelenleg Master Ai ellen jàtszok de az idôelôre haladtaval kepes leszek Legend Ai ellen is menni,
Aki szeretne jonni Pm-ben irjon
Sima online versenyeket,lobbykat tol itt valaki? Arra is vevô lennék

Valaszokat elore is koszi -
-
Tomdriver
őstag
Win 10? Bár mindegy, nekem is ez a gondom a Forzával, hogy már nincs gyártói szoftver támogatottsága, félek egyre több lesz vele a szívás. Pl, a mostani Win upgrade leírtotta a firmware-t - Te is próbáld meg újra rakni, nekem sokadik próbálkozásra az segített (hogy egyáltalán normálisan működjön).
Bár ez a random kidobálás dolog azért nem normális, más oka is lehet. -
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Beszereztem ma a játékot, de volna is egy problémám. Semmi FFB nincs. 0 visszajelzés. Fanatec CSR Elite kormányom van. Valaki tud rá valami okosságot?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Eddig csak TT-t próbáltam, természetesen minden segítség OFF-on.
Mivel ShadowPlay-el most kínlódok a frissítés óta, így tudtam megörökíteni egy kínlódást TT-ben: [link]
ismerkedős kör, rontott első kanyarral.Ha lesznek majd értelmes köridők, rakom fel a vidiket setuppal.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Milyen szinten nyomod vele ?
-
Ataxia
tag
Üdv
Egy kis segitseget szeretnek kerni.
A jatekot nem tudom sehonnan se megrendelni, mert sehol sincs raktárkészleten.
Mi ennek az oka? Hivatalosan már 2 honapja kint van.
Ti hogy szereztétek be? -
GuruZone
őstag
1 hét alatt 1 db hozzászólás sincs. Pedig messze az eddigi legjobb rész

Ráér valaki péntek/szombat délután/este 50/100%-os távra? -
Köszi Mindkettőtöknek az infókat

-
GuruZone
őstag
Profilerben minden alapértelmezetten; alul pipa, hogy a játék felülbírálhassa őket.
200° fokkal használom, ne bántsatok miatta.
Sokatok szerint ez túl érzékeny 
Linearity feltolva:
Enviromental visszavéve, hogy az alsó szomszédok ne panaszkodjanak. Régen volt rá példa. Kerékvetőn így is bőven elég nekem amit visszaad.
A TRL Limitless setup-ok eddig bejöttek nekem.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lesznek setupok is?

-
Motion_Blur
félisten
Tegnap én is befizettem az éves adót Codies-éknak

Első benyomásaim: ugyan csak TT-t próbáltam 2 pályán, de nagyon kicsi a tapadás mértéke. 2016-os valós kvali időket elnézve is 2-4mp-el lassabb köröket lehet megfutni. (pl. 2014-es Austin pole idő 1.36.0 volt, idén lesz vagy 1:33, és ezt lehetetlen megközelíteni is) Az előző játékhoz nagyon hasonló az irányítás és a fizika, annyi különbséget vettem észre hogy gyors kanyarokban is megúszik már az autó és gyors irányváltásokban bebicskázik. Lassú kanyarokból való kigyorsítás ugyanolyan mint eddig, annyi különbséggel hogy most már semleges állapotban, kanyarcsúcsponton is bármikor keresztbe állhat az autó. Azt gondolom hogy ezek irreális dolgok.
Pozitívum viszont hogy sokkal érzékenyebb a játék vágásnál, egyből elveszi a kört. Pl. Austin első szektorban lehet ezt nagyon jól megtapasztalni.
Egyelőre ennyi, kb. 2 órát tudtam vele foglalkozni tegnap, komolyabban majd a hétvégén.
-
Vityaa
tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Zöldben kell tartani. Ha piros azt jelenti, hogy gyorsabban mész mint a megengedett. Szerintem.

-
sz_abika
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nincs , manuális szerencsére

-
ricsi8800gt
addikt
Amikor verseny közben egyszer csak VSC-van akkor az idő sávot pirosban kell tartani?ami meg jelenik jobb kész felől ?Vagy van erre valami gomb amit ha meg nyomok és akkor VSC-módban megy az autó ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- BIOS topic
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Már alig várom,hogy játszak vele

Pedig ha ez nem így lenne vélhetően többen döntenének játékvásárlás mellett. De ez már egy másik kérdéskör

És az se bajj ha tudom mivan leírva ha estleg állítgatok valamit.Különben nagyon jó a játék szerintem.Most vettem meg,még soha nem játszottam F1 játékkal de bejön nem is nagy a gépigénye minden maxon van é szépen fut.Pár óra tesztelés kormány állítás (ismerkedés) után elmondhatom hogy élvezetes játék.
ebben körben még maradt bő 3 tized, de ennyi.