Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy mit hogyan csináljak mert kicsit tanácstalan vagyok. Jelenleg ccna-t csinálom itthon majd saját pénzből vizsgázni a közeljövőben (nem tudom mikor lenne érdemes ha elévül 3év utána és újra kell valami vizsgát tenni.) Utána security irányba szeretnék szerintem továbbmenni. Jelenleg még egyetemen vagyok szakirányválasztás előtt, ahol valami hálós irányba megyek majd tovább.
Kérdés az hogy mit érdemes most tanulnom, hogy későbbiekben el tudjak csípni egy jó állást. Mert saját pénzből esélytelen h fél milliókat fizessek tanfolyamokért, illetve a vizsgadíjak sem olcsók, viszont enélkül nemtudom, hogy fogok tudni elhelyezkedni. Illetve kíváncsi vagyok hogy egy hálózatbiztonsági szakember mennyit kereshet.
Jelenleg angollal elég jól állok, most nyáron próbálom kicsit feleleveníteni a tudásomat, hogy könnyebben menjen a tanulás. Szóval a kérdés, hogy ha ccna-ból le tudnék vizsgázni kb jövőre, akkor lenne pénz rá, meg suliban van szabválnak cisco amit azért megcsinálnék előtte. Hogyan tovább mit lene érdemes csinálnom, tervezem még utána maradni msc-n is.ui.: Eddig a hálózattervezés volt a cél, de úgy gondolom h a security vonalon nagyobb lehetőségek vannak (Több munka, nagyobb pénz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Assetto Corsa Rally
- Mini-ITX
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Futás, futópályák
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
FecoGee
crok