Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
Proci85
üzenetére
Lehet hasba akasztó volt a kérdésem?

Szeretném kicsit megismerni a múltat. Részben kimaradtam belőle.
Legyen egy konkrét kérdés:
Régen bevett szokás volt, hogy egy netre kötött szerver hátsó kapuja egy telefon vonal volt. Asztali PC-re kötött modemmel felhívták a netes szerver modemjét és ezután be tudtak telnetelni oda. (Rafkósabbak visszahívatták magukat az egyetemi szerverrel és telefon vonalon ingyen neteztek - ahogy hallottam).
Cisco-t valamelyik WIC kártyával fel tudom úgy okosítani, hogy valamelyik végpontot ellássa?
Ill ez kicsit off-topic itt, elnézést, de ehhez az egész telefonhálózatos dologhoz egy rendes telefonhálózatot kellene szimulálnom, pl. Panasonic telefon központtal vagy valami null-modem szerű megoldással közvetlenül össze tudom fütyültetni a 2 modemet?
Ha nagyon nem passzol a témához, nyugodtan zavarjatok relevánsabb topicba. Bár azt remélem, vannak itt olyan régi motorosok, akiknek ez régen a kisujjukban volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

FecoGee
crok