- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
nyugodtan kérdezz, annyira mély RF gondolatok nincsenek a CCNA wifiben, csak elsőre ijesztő, aki még nem tanult ilyet
én azt gondolom a wifi inkább afféle "kitekintő" tudás, de mind itthon, mint a környező országokban a WAN-LAN-WLAN triót látom egyben kezelve mint "network engineer". A security szerintem egy külön track, ahány helyen dolgoztam eddig inkább az erős routingos kollegáktól várták el.
Az átalakítás miatt én most a CCNA wirelessre megyek rá (az R&S le is jár lassan, kell a hosszabbítás), illetve még CCNPből a WIDESIGN-t akarom tolni márciusig, a conversion tool szerint annak van még értelme, a core vizsgával kiegészítve érni fog valamit. Az aktuális CCNP R&S-t szerintem nulláról kezdve már véleményes letoltni márciusig úgy, hogy érjen is valamit - de a tudás nem fog elveszni, szinte biztosan fog kelleni a routing és a switching is...
Amire én most ráfeküdnék ha "jól" sehogy se jössz ki a variálásból de van szabadidőd rá az a network programability kérdéskör. Python, JSON, API-k, stb., ez biztosan elvárás lesz az új CCNA és CCNP-ben is, illetve a jövőben a szakmában. "python for network engineers" és hasonló dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged