Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktorius94

csendes újonc

Sziasztok!

Már rég óta olvasom a bejegyzéseket és szeretnék egy pár információt kérni.

Angliában (London-ban) élek 12éve, itt érettségiztem, valamint az egyetemet is itt végeztem el. BEng Honours Degree-n van Computer Network Engineering-ből. Lassan egy éve dolgozok egy Microsoft Cloud cégnél, ahol a hálózati csapat "junior" részese vagyok. A felettesem azt javasolta hogy csináljam meg a CCNA-t, hogy jobban belelássak a dolgokba amiket csinálnak és hogy én is jobban hozzájáruljak a munkákhoz/feladatokhoz amiket elvégeznek. Ezt el is kezdtem, jövőhéten megyek vizsgázni ICND1-ből, valamint később jöhet az ICND2.

Annyi kérdésem lenne hogy egy CCNA-vel + 2-3 év munkatapasztalattal eltudnék-e végezni egy Level 2 Cisco Network Engineer állás szerű pozíciót? Valamint mennyi tapasztalat kell ahhoz hogy elkezdhessek egy CCNP-t?

Egyenlőre tartok a CCNP-től (nyilván még a CCNA sincs meg, és már ezt sem találom éppen egyszerűnek, viszont élvezettel csinálom), csak érdekelne hogy kb mennyi munkatapasztalat + teknikai tudás kell ahhoz hogy készen álljak egy CCNP felkészülésére?

Köszi,
    Viktor

Új hozzászólás Aktív témák