Hirdetés
- iPhone topik
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem Cisco vizsgára készülök, de ebben a topicban talán van releváns tapasztalat
Szóval: VCE Exam Sim. Megvettem, ráadásul OSX-re, mert egyrészt azt használok, másrészt ott egy egyszerűbb változata van a Playernek, ami miatt csak 10 EUR havonta, és nem is kell előre 3 hónapot kifizetni, mint a Windows változat esetén. Aktiválás után szépen írta hogy nov.20-ig valid az előfizetésem, viszont egy rohadt .cve file-t nem tudok benne megnyitni ("Exam key is invalid" hibaüzenet). Van valakinek tapasztalata a supportjukkal? Írtam nekik azonnal, de nem válaszoltak, nekem pedig jövő héten lesz a vizsgám. Mennyire gyorsak? Megéri várni, vagy nyomjak egy paypal claim-ot, és vásároljak máshol/mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Horgász topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval: VCE Exam Sim. Megvettem, ráadásul OSX-re, mert egyrészt azt használok, másrészt ott egy egyszerűbb változata van a Playernek, ami miatt csak 10 EUR havonta, és nem is kell előre 3 hónapot kifizetni, mint a Windows változat esetén. Aktiválás után szépen írta hogy nov.20-ig valid az előfizetésem, viszont egy rohadt .cve file-t nem tudok benne megnyitni ("Exam key is invalid" hibaüzenet). Van valakinek tapasztalata a supportjukkal? Írtam nekik azonnal, de nem válaszoltak, nekem pedig jövő héten lesz a vizsgám. Mennyire gyorsak? Megéri várni, vagy nyomjak egy paypal claim-ot, és vásároljak máshol/mást?
FecoGee
crok