- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
CCNA képesítést akarok szerezni, erről lenne pár kérdésem. Mivel munka (24/7 műszak) mellett csinálnám, ezért érdekelne, hogy távoktatás keretében, vagy saját magam fel tudok-e készülni rá, vagy mindenképpen tanfolyam kellene? Ha mégis van távoktatás, akkor hol? Nézegettem tanfolyamárakat, még ezt is kibírnám, de félek, hogy a folyamatos műszak miatt nem mindig lenne rá időm (a CCNA lenne a kiugrási lehetőség a műszakozásból
). Másik kérdésem, hogy Székesfehérváron van-e lehetőség CCNA tanfolyamra. Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán találtam régebbi bejegyzést, de semmi új infó nincs. Ha valakinek van, azt nagyon megköszönném.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest