- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Sziasztok!
CCNA képesítést akarok szerezni, erről lenne pár kérdésem. Mivel munka (24/7 műszak) mellett csinálnám, ezért érdekelne, hogy távoktatás keretében, vagy saját magam fel tudok-e készülni rá, vagy mindenképpen tanfolyam kellene? Ha mégis van távoktatás, akkor hol? Nézegettem tanfolyamárakat, még ezt is kibírnám, de félek, hogy a folyamatos műszak miatt nem mindig lenne rá időm (a CCNA lenne a kiugrási lehetőség a műszakozásból
). Másik kérdésem, hogy Székesfehérváron van-e lehetőség CCNA tanfolyamra. Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán találtam régebbi bejegyzést, de semmi új infó nincs. Ha valakinek van, azt nagyon megköszönném.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest